Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват споделяне на опит по време на бременност, препоръки за колички, здравни проблеми и изследвания, както и търсене на съвети за лекари и специалисти. Във форума се обсъждат теми като бременност, избор на колички, здравни проблеми, изследвания, преживявания на майките, търсене на лекари и специалисти и споделяне на лични преживявания. Форумът обсъжда различни аспекти на бременността като наддаване на тегло по време на бременност, проблеми с киселини, избор на колички и легла за бебета и грижа за кожата по време на бременност.
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
Аз отдавна си чета в този форум, но чак днеска реших да се регистрирам. И да започна с първия си въпрос...всички ли мамчета дето сте за през март вече знаете кво беби ще имате? Аз още не съм ходила на триизмерен, пък на последната ЖК изобщо не можа да се види какво ще е бебето. И другото което искам да питам е, колко според вас е нормално да се качват килограми за първите 5 месеца. Аз понеже съм слабичка, забременях 52 а сега съм 55-6, и дори миналия месец като бях на биохимичния скрининг малко се притесних, защото на другите мамчета си им личеше тумбачето, а аз няква клечка с мини корем
от което мъжа ми е безкрайно щастлив 

не можах да си тръгна от щанда, то не са сукманчета, то пелерини....За момчета нямат такъв избор, но аз все пак купих едно гащиризонче/ не се стърпях/. ..
Изразът "Сега трябва да ядеш за двама" няма нищо общо с истината. С предната си бременност качих 8кг и родих малкия 3,600кг. Полът някои не го знаят и до края, въпрос на личен избор. Ако пък искаш да го научиш и да ходиш на 3Д/4Д можеш да го направиш по всяко време. Аз и двата пъти научих пола в 16 седмица.
Във вторник съм на консултация ама изобщо не ми пука дали ще ми се карат, важното е бебо да е добре.
). По принцип не е опасен. С него се следи маточната шийка било добре да се измерва до 28 седмица.
. Аз вече спрях да го мисля. Досега съм +10, а забременях не на нормалните за мен 65, а на 75, които по принцип бях натрупала през последните месеци