Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 053
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошла на tina 77  Hug Чудесно е, че си имаме  twin_neutral вече! Добре дошла и на rachel  Hug И на двете желая лека бременност и здрави бебченца.
Дени, матраче може да се поръчва всякакъв размер, но с чаршафите ще е проблемно. Сега пък ми дойде идея кошарата на баткото да я вземе малкото, а баткото да получи ето такъв комплект: http://www.carlodanielli.com/show_product.php?id=1093 . Не знам дали няма да е малък за това легло обаче. Мислех да сложа предпазна преграда. И ще си има 2ри етаж за приятелче или братовчедче  Wink Не знам още, с интерес следя какво си харесвате и вие.
Felizidad И моята баба плете на Алек, а на мен ми е съвестно на тези години и с тези болки в ръцете да се мъчи, а ние после да ги слагаме по 2 пъти нещата. Но пък на нея и е удоволствие и радост  Laughing
Момичета мен сега ме вълнува един такъв въпрос... В Бг вече е студено, а коремите тепърва започват да големеят Simple Smile Какви връхни дрехи мислите да носите? Всичко, което имам е тясно и няма да ми стане дори и сега. Трябва да купя нещо преди да си дойда, понеже тук е топло и съм по къс ръкав.
Зайо, как сте днес? Спинкахте ли?

# 91
Здравейте,мили мами.
rosito_m_m ,Миличка с цената направо ме утрепа.Не помня изобщо,щото аз така или иначе си бях навила на пръста че искам Chicco и нищо друго не запомних като цени.Ако ходим до магазина днес или утре,ще питам и ще пиша.Иначе новата серия на Price е просто върха-както всичките им нещица.Аз много исках да си купя цялата серия на аквариума,но вече ми подариха люлка и активна гимнастика и не си заслужава да купувам наново.Иначе играчки съм поръчала на браточедката да ми донесе,че тук в БГ или са много скъпи,или не ми харесват.
За стриите само аз ли не се мажа редовно?! newsm78
Добре дошли на новите бремелинки.И няма да ви разправям как се зарадвах че си имаме близкашка мама...    bouquet
А след като прочетох за легълцата...сега се чудя дали да взимам кошара за спане...вие какво ще ме посъветвате?

Да ви се оплача,днес чувствам корема си подут и тежък.Цяла нощ място не можах да си намеря.Не ме боли,но ми е едно такова-некомфортно.Някой да има този проблем? Sad

Относно дрехите,мисля да взема някое палто на мама,тя има някои по-широчки.Не ми се купуват връхни дрехи за мен.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 10:27 от mirannda

# 92
mirannda Само ако се сетиш мила  Simple Smile Аз като си дойда на 6ти, така или иначе ще пообиколя. Хубавите играчки в Бг са безбожно скъпи. Аз днес взех стола и съм много щастлива. За Коледен подарък на малкия купих това: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2298854&c … parentPage=search Той сам си го избра  Wink
Аз съм категорично "За" легълце. Тези преносимите те водят или кошари за игра или за път. Матрачетата им не са подходящи са постоянна употреба.
Често чувствам корема си така. Безсънието ми е най-добър приятел  Sad
Моята мама живее на топло, няма да мога да заема от нея  Confused

# 93
Да са сетя,ама не би...нали съм малко Гана-Забравана...Иначе пианото е много сладко,но не ти блазе като почне да свирука на него hahaha.
Иначе безсъние до сега нямах,напротив-спя си като пън,но тая нощ място не можах да си намеря.Корема ми все едно е пълен с камъни. Cry

# 94
Добре дошла на майката с близначетата:)
Вчера стана въпрос за килограми на родили се вече деца и един човек ми каза, че се е родил 7 кг.  newsm78 Това възможно ли е? На мен ми се струва някаква легенда:)

# 95
Да, днес сме по-добре, благодаря. Не е вдигала температура от миналата нощ, цяла нощ спинка, само в 12 става да реве. Явно зъби я мъчат.
Дано вече няма темп. Иначе все още не се храним почти ooooh! Но поне с течностите е по-добре.

Уф, по-хубаво нещо от това да ти е здраво детето няма. Колкото и да те ядосва и да е трудно дете, все е по-леко от това да ти е болно. Не че има спор в това де  Simple Smile

Та така, надявам се вече да не вдига темп и постепенно да прояде. Но докато не избият кучешките не храня много надежди  Sad

# 96
Вижте тази стая вдясно колко е сладка:

http://ikeaeu4.ecweb.is/ikea2007/mit/pdf/97354f79-14e3-4683-a07b-aeb6ec4c1607.pdf

Има я в различни цветове:)

# 97
  • Бургас
Момичета,току що си купих новият брой на сп."Моето дете",има доста интересни неща,успях само да го прелистя,че шефа е тук,но има статия за килограмите и за плюсовете и минусите на епидурала,как да подготвим по голямото дете за появата на бебето,за ината на 2 годишните така,че ако имате излишни 2,50.

# 98
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Тъкмо се чудих днес дали да си купя списанието "Моето дете" , тъй като не съм особено впечатлена от брой номер 1. Но се заинтригувах и ще си го купя Simple Smile

# 99
Здравейте мами!
Вида, че настроението супер и здраво избирате колички, легълца и т. н. за бебоците. Аз засега няма да бързам, а ще оставя това удоволствие за малко преди коледа, защото тогава нещо в мозъка ми прещраква и се отдавам на лудо пазаруване  Crazy
Да ви се оплача,днес чувствам корема си подут и тежък.Цяла нощ място не можах да си намеря.Не ме боли,но ми е едно такова-некомфортно.Някой да има този проблем? Sad
mirannda, и аз имам същия проблем. Случва ми се от 2-3 седмици, най-вече вечер, като се наям. не ям много, даже по-малко от обикновено, но след това имам усещането че ще експлоадирам! Като хипопотам съм. Много е неприятно. Усещам се по-добре чак сутрин като стана. Някак си ми е много по-леко. Не знам на какво се дължи това.

# 100
Леле, изяла съм половината букви от предния си постинг  Embarassed
Да питам нещо, ама няма да ми се смеете. Досега не съм се интересувала от колички и други бебешки неща. Та, комбинирната количка какво значи? Че може да се ползва и за зимна, и за лятна ли?

# 101
 Cry Ох,а аз 2 ден ме боли главата и ми е зле и 2 нощ не спах като хората. Хайде първата нощ имаше слабо земетресение и татито го и нямаше, та се събудихме и бебо започна да рита силно. Но нощес... Crossing Armsв 3 часа се ококорих и заспах точно преди 6 и 30. ooooh! Дано поне тая нощ спим нормално. Tired

# 102
Здравейте и от мен, момичета.
 Добре дошли на новите мартенлийки. Hug
 Да започвам и аз по темите, че няма време, много пишете, направо не смогвам да се изкажа по всички теми, а как ще спя спокойно така Simple Smile
 За стриите - аз се мажа, но не много редовно. Кремът, който ползвах е на bubhen, ама сега имам един друг, бях писала за него. По-евтин и по-хубав, ама пак му забравих тъпото име. Мен пък не ме притесняват стриите, а по-скоро отпускането на гърдите, че моите бидони, не знам какво ще ги правя после. Ама с всичко се свиква, май . Както казах на една приятелка "абе, примирих се, че ще ги размятам после бидоните, ще се примиря и ако са на ленти Laughing" Това майтап, де. Не би ми се искало.
 За количките: Моят мъж ми вика "Жена, на теб ти трябва лека и удобна количка, да маневрираш по дупките и по стълбите. А пък като стане детето на година ще тича пред нас Laughing" Мисля, всички разбрахте, че ще си купим евтина количка, ама удобна и с екстри Simple Smile
 За кошарките: искам да благодаря на Rosi_m, че е показала тази шарената кошара. На мен много ми хареса. Може да си изберем нещо такова, по-шаренко.
 За килограмите: Аз съм + 6. Много съм "щастлива" Simple Smile. Чувствам се като дебела крава, сега ще видя като ида на прегледа, че аз не стартирах от някакви завидни манекенски форми Embarassed.
 И последно да Ви питам един личен въпрос: "Как сте със секса?". Аз да си призная хич ме няма Embarassed. Даже мъжът ми наскоро се майтапи нещо и ми вика" Аз си мислех, че сега като си бременна и ще правим много "безплатен секс"(така наричаме секса без презерватив), а то какво било, днес ме боли това, утре другото.....". Ама аз въобще не се чувствам секси нещо, с тази бременелска грация в движенията и го питам дали съм му привлекателна, а той ми отговаря"Абе жена, аз само да смигнеш и те нападам, пък ти дали си ми била привлекателна. Ами естествено" Та кажете Вие как сте? Simple Smile

# 103
Здравейте момичета. Бебчо в понеделник май го беше ударил на почивка, не се е обаждал през целия ден. За сметка на това вчера и днес не се спира  Laughing, целият ми корем се движи newsm44, танцува ли танцува. Дори и през нощта ме събуди. Напоследък и аз страдам от безсъние.
За стриите-аз се мажа задължително всеки път след баня-с крема против стрии на Дева и с бебешко олио-преди ползвах на Пенатен, сега си взех на Нивеа.
За килограмите-не съм се теглила напоследък, но съм около +8, като имам свалени 3 в началото, така че незнам +8 или +5 да ги считам Thinking
За секса-желанието не липсва, доки беше забранил секса за няколко седмици преди 2 месеца и от тогава когато се случва /секса де/ си мисля дали не вредя по някакъв начин на бебчо newsm78, страх ме е да не би да получа кървене отново и за това съм ограничила контактите до минимум Confused
За легълцата-аз си харесах ето такава http://www.bgphoto.net/photos/10683/o632998025024687500.JPG
но за съжаление няма къде да я поберем в спалнята, така че ще е някаква по-малка, може би и сгъваема. Спорен ден на всички! Ние утре сме на ЖК, ще пишем чак в понеделник, уикенда ще прекараме в Плевен.

# 104
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Сексът не ми е приоритетен, тоест особено желание нямам пък и малко се притеснявам за бебето. Но си практикуваме с мъжа ми, че да незабравим как е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт