Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 51

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Моите са с кокос, сега погледнах. 24 бройки, 200 гр.  Видяха ми се културни такива едни, всяко в пликче. Ще ги нося на почивката да ги изядат онези лакомии 🤣
Аз ще си сваря яйца, ще си направя песто и си купих авокадо. За всеки случай.
Доскоро мъкнех само термос с кафе, сега и кутии ще взема.
Мм е голям оптимист, вика ще има омлети, но аз да се подсигуря .

Ураганче, ЧРД, здрове и късмет.
Ти пита Елора за торта, та вчера съвсем изключих да ти предложа да ти вземат от 101 сладки едни кето тортички, има ги и на парчета, те не вдигат кз със сигурност, есента по повод гости ми подариха такава, вкусна е и поне в обявения състав нищо вредно няма.

Оздравявай и пробвай🥂

# 541
Тайс, последно...с мента или с кокос? Защото тези за които се сещам (имитацията на After eight), са само с мента или с карамел...И, защото не бяха хубави, ти реши да изядеш 3? 😆😁 Много жертви правиш заради другите хора значи...😁😛

# 542
Джереми, ягодите не са проблем да хапна след вечеря 2-3.
В случая уж щях да бъда на фаст, но се оказахме с 2 кила ягоди.
Реших да хапна 4-5, щото бяха супер тъмно червени и стана ягодов фаст. Не съм вечеряла друго и затова така се получи.

Узунов нещо е понапълнял.

https://www.youtube.com/watch?v=moHLVUHrscQ
Ето го и тук.
Гледам му старите снимки. Много по-слаб е бил.
Може би консумира повечко сладки с така рекламирания и прехвален от него еритритол и стевия.

# 543
Долче, с мента са, ей ги

Ми три, щото първото не разбрах дали е чак толкова гадно 🤣

# 544
Така ще кажеш тииии Grinning

# 545
Тайс, по-горе си писала "кокос" и ме хвърли в размисъл...😁
Елора, не знам какъв режим спазва и какво яде сега АУ, но е доста...разширяващ явно...🤔😬😵

# 546
Казах, щото имаше нещо " кокоа", че и нарисувано растение, сигурно е логото 🤣
Факт е , че още ми е гадно, вярно няма нужда от експерименти. Не съм вече в тренда и като трябва да купувам бонбони, се затруднявам.
Лигавя два шоколада линд 90 и 85, ама ич не ми харесват. 😕

# 547
Тайс, това означава "какао". 🙂

# 548
Споко, ще дойде ден ще ти харесат и като изядеш обикновен бонбон ще ти се догади.
Това като си изчистиш организма.
На мен понякога и този от 85 ми сладък в последно време.
Май ще минавам на 90 скоро.
Ама в лидъла няма от 90.

# 549
Тайс, това означава "какао". 🙂
🤣
Не яжте бонбони, това ви уврежда ментално 🤣

Елора, лидълският 85 е по- хубав от линда, и от него имам.
Един ден ги строих и трите и дегустирах да видя как е.
Когато ги привърша, само с лидълския ще зареждам, повече наподобява шоколад на аромат.

# 550
  • София

Плода по-добре да ако ще ядете поне час след основно ядене.
То с режима в един момент ще установите, че нямате нужда от закуска.

Това и преди сме го коментирали с теб. И аз сутрин съм свикнала да ям плод.
Аз се чудя обаче, ако се яде след кето ядене плод, не си ли профукваш ефекта от това, че не ти се вдига кръвната захар от основното ядене.

# 551

Плода по-добре да ако ще ядете поне час след основно ядене.
То с режима в един момент ще установите, че нямате нужда от закуска.

Това и преди сме го коментирали с теб. И аз сутрин съм свикнала да ям плод.
Аз се чудя обаче, ако се яде след кето ядене плод, не си ли профукваш ефекта от това, че не ти се вдига кръвната захар от основното ядене.

Ами не. Първо не нон стоп това. Второ ако изям една ягода половин час след основно, не виждам никаква драма. Трето, аз не съм на кето. Преди час съм яла протеини и мазнини, как ще се вдигне от една мижава ягода.
Но ето като вечерях САМО ЯГОДИ какво се случи. Шок и ужас.
Впрочем сутрин като хапна плода обикновено го ям със сурови ядки.Или бразилски орехи, или обикновени, или лешник. Абе не е веднага. Може и след 15 минути.
Като казах час го казах, защото аз не съм фен на омесването на храните много. Останало ми е от разделното.
Може и половин час на който не му пука.
Лятото чат пат ям диня със сирене. Не ми корелира с разделното, но като го правя се правя на три и половина. Ама е 2-3 пъти лятото.
То и в Зоната съчетават плодове също с основно и пак доста имат резултат.
Сега си чета Фънгчо и съм на часта с подсладители и фруктоза.
Чел ни е темата, чел е.
Точно както пишем, че едно е да се насилиш да изядеш пет портокала, друго е на сок.
От доста време портокалите нещо не ги тача.
Тая зима да съм изяла 3 максимум. Обеля един, лапна 1-2 парчета и го пробутвам на майка ми.
Единствено грейпфрута ми е труден за ядене, затова си изстисквам чат пат половин грейпфрут, че нещо ми хареса. Но говорим за половин, а не сок от 5 грейпфрута.
Дозата.
И часта за фруктозата минах.
Ех, едно време като навлизах си въобразявах,че фруктозата била полезна, а баш тя си омазнява черния дроб. Даже тя е главния виновник.
 И динята не я оплюва. И друг път тук сме спорили точно за динята, че не била за режима.
Ям си я и не ми дреме и проблем нямам. И той така пише. За да има проблем трябва бая диня да се изяде. Тя е вода повечето, реално е много малко В.
Фруктозата в плодове в нормални дози не е проблем.
Фруктозата в другите храни е проблем.
Производителя за да извлече фруктоза от царевица или сироп му трябва бая количество суровина.
Едно е фруктоза от киви, круша, банан, че дори и ябълка, друго е да си сипеш лъжица фруктоза в кафето.
А реално за  тая лъжица си нямаме на идея колко царевица е отишла. Може да са 10 ябълки Joy

# 552
  • София
О, ясно, аз няма как да изям една ягода Laughing
Една ябълка или цял плод визирам, но сега ме подсети за това с ядките, че като се комбинира, не вдига. Чела съм го, не съм се боцкала.
Което пък е интересно, защото едното е захар, другото има доста мазнини.

# 553
Ми една. А ягодовата вечеря бяха обаче и по-големички.
В ядките има и протеини, не само мазнини.
Затова се балансират и нямам драма.
Оф, аз и ябълките вече не ги уважавам.
От банан няма да огладнея и нищо няма да ми вдигне, ама ябълката да.
Е, всъщност със зелена ябълка не съм пробвала.
Ама вече не са ми и вкусни.

# 554
Благодаря за поздравите!

С най-добрата ми приятелка правим кето торта онлайн. 🤣 Тя прави, аз давам акъл. Дано се получи 😌
Запазвам си правото за тортите на роукейкс за когато съм на свобода🤣

Таис, не знаех, че 100 грама сладки имат такова нещо. Знам, че имат без глутен и веган торти, но не и кето. Имам близо до работата такава сладкарница, ще погледна някой път.

Леля ми с друга торта дойде на вратата🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт