Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 51

• 25 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Няма как да си нося моркови в чантата , постоянно минавам контрол и полицаите ме познават, та ще ми се види "стоката" хаха , поне така си мисля.
Ще ходя на спа и още отсега съм се замислила дали да не си сваря яйца и да си нося авокадо, там супер добре е , че е без закуски и въобще храната ще поръчаме в ресторанта на място, ама като знам с какви хора тръгвам и трябва да имам някои резерви.
Че те са по дългите закуски, а там не съм ходила и не зная дали има варени яйца , за обяд и вечеря ще се справя, но тези хора ядат обилно сутрин, после чак вечеря. Ако се сяда денем, е на шейкове и сладоледи.

И аз търся вариант за запаси за работа. Не винаги обядът ни е подходящ за мен, а понякога и просто свършва Grinning
Опитах с ядки, но не ми влияят добре. Около 30 минути след това почва да ми става зле и го чувствам като хипогликемия. Това ако не съм яла друго, ако съм хапнала и после ям ядки, съм си добре.

Какво засищащо нещо мога да държа в шкафче?

# 466
Че какво като видят моркови?
Joy

# 467
Аз и с тахан пробвах, не става.
Имах в офиса, но ми призлява.
Варя си яйца от време на време, ама си е разправия.
Имаме до офиса хранителен магазин, вземам си бекон , кашкавал, такива неща, но в малки количества, то и не ходя всеки ден до офиса, де.
Все се каня да си направя кето хлебчета с бадемово брашно, това може и в чантата да стои, ама като тръгна, съм като гладиатор с шпагата сутрин и хич не мисля за храна, пък после олеле.

Че какво като видят моркови?
Joy

Бе познаваме се от години и все се бъзикат, като имам нещо .
Няма да забравя един път как бях взела от Халите агнешко  и отивам в Съдебната, бях забравила, че имам работа спешна, пускам през скенера отделно, у торбЕто , полицаят вади, то вътре кърваво и така се опули, че още ми е смешно .

Те гледат за спрейове, ножове, ножици и други такива, за флакони с дезинфектант не питат, но на мацките със спрейове за самоотбрана им казват да ги вадят. Една моя клиентка си го кри през съда. Не дават да се внасят разни опасности.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 12:47 от tays

# 468
Е, сега, морковът не е много опасен Mr. Green
Нормално е човек да си носи храна. Пък нека се бъзикат.
На мен са ми викали зайо Joy

# 469
Моркови и ябълки мен ме "остъргват". По-добре без тях, отколкото само с тях.

# 470
Ябълка и  мен, ама морков не ми действа така.
Е, ако изям 4 моркова сигурно. Ама аз не ям толкова. Взимам по 1 на ден да гризкам и то малък размер.
Често и на два пъти го ям.

Впрочем според Фънт междинните похапвания са вредни. И това също за него е основна причина за затлъстяването.

# 471
Таис, ако си била на Сердика, близо го минералната вода има магазин за кето неща. Винаги имат и готвено. Аз досега не съм яла готвеното, но предполагам е хубаво.

# 472
От край време си нося храна на работа. Обичайно е остатък от това, което сме готвили предишния ден, ако няма останало от снощи импровизирам сутринта. Така процедирам и сега. В краен случай - варени яйца и авокадо. Сега като гледам как започнах да издържам на глад, сигурно не бих си носила нищо /като стигна до офис въобще, че при мен е много рядко това/.

# 473
Елора, е, защо ти стана лошо от моята торта? 😜 Вярно, че не съм се престарала с дизайна и', обаче пък чак на хората да им става лошо като я видят?!😃
Междудругото, установих, че келпът, който пия ми влияе диуретично. Даже и като че ли "подсилва" нещата във ВЦ (не че имам нужда). Онлайн търсих, пише, че има "mild diuretic action". В темата за Хаши някой спомена, че на него му действа леко разхлабващо...Кг са почти същите като вчера, някакви 300 грама нагоре /но вечеряме и ядох торта доста късно/.

# 474
И аз пиех келп по едно време, ама спрях. Ям си йодирана сол🤣

# 475
Таис, ако си била на Сердика, близо го минералната вода има магазин за кето неща. Винаги имат и готвено. Аз досега не съм яла готвеното, но предполагам е хубаво.
За този магазин зная и отдавна му се точа, но бях в района на Алабин , Позитано и Витошка.
Там са пица до пица, изгониха скарите ,  да не се излагаме пред чужденците Joy

Преди режима си купувах пици, та съм си взела дажбите завинаги.

# 476
Да ти кажа, не е еднакво действието на йодираната сол и на келпа...Иначе и аз консумирам йодирана сол, но все си мисля, че съм с йоден дефицит (мисля, че Невена казваше, че при ИР си има дефицит на йод).🙂

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 22:57 от dolce miele

# 477
Аз само хималайска консумирах и разбрах, че е голяма простотия, защото няма йод и ще навреди на щитовидната. Та си взех келп, ама после реших да ям пак йодирана сол🙄

# 478
А орехи за йод?

# 479
Елора, е, защо ти стана лошо от моята торта? 😜 Вярно, че не съм се престарала с дизайна и', обаче пък чак на хората да им става лошо като я видят?!😃
Скрит текст:
Междудругото, установих, че келпът, който пия ми влияе диуретично. Даже и като че ли "подсилва" нещата във ВЦ (не че имам нужда). Онлайн търсих, пише, че има "mild diuretic action". В темата за Хаши някой спомена, че на него му действа леко разхлабващо...Кг са почти същите като вчера, някакви 300 грама нагоре /но вечеряме и ядох торта доста късно/.

Щото рязко ми се прияде Joy

Общи условия

Активация на акаунт