Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 540
  • 1 073
  •   3
Отговори
# 1 065
Вчера бяхме да хапнем в 917.
Това, което избрахме беше изключително посредствено.
Асаи купа, доматена сума с грил сирене сандвич (самата супа беше вкусна, но беше малко), бейгъл с бекон, яйце и сирене (мега сух), лимонада (не я опитах, но моята приятелка не я допи) и две кафето, едното от които беше наистина добро. Това за 90 лв. - нямам проблем да давам пари за храна, но поне да беше вкусна. Вярно, че може това да са нормални цени за хапване набързо, обаче за мен просто не си струваше на фона на вкуса. Не излизам много, откакто се роди бебето, обаче 10 лв. за кафе не е ли много?

# 1 066
що да е много, ето плаща се. Бих казал, че е малко, щом вече и слотове има по кръчмите, като за бързо хранене и всичко е пълно на 100%.
Това е като с имотите, има търсене, купуват се, значи нагоре.

# 1 067
Разбира се, че е много.

# 1 068
Естествено, че е много, да не говорим, че и е често е с компромисно качество.
Най-доброто кафе в София за мен е Better на Неофит Рилски, нито на милимунда е паднало качеството, откакто са отворили.

# 1 069
А какво значи добро кафе? Обикновено добро кафе има и може да има на теория  в разни пекарни/кафенета.

# 1 070
Много е 10 лв за кафе.

# 1 071
  • София
Някой има ли отзиви за Спектрум? С приятеля ми имаме годишнина другия месец и исках нещо с красива гледка, но после се замислих, че вероятно ще има мъгла и няма да се вижда. Разглеждах им менюто и съм малко в шок от основните по 60лв.. но все пак на 28-мия етаж колко да струват Smiley

# 1 072
Ако ще се дават серизни суми, за поводи, за мен е по-удачно да се отиде някъде в Европа, Италия, Испания за събота и неделя или една нощувка.

Ще излезе повече с път и хотел, но ще е много по-добре.

# 1 073
Аз така и не харесах Спектрум , може би причината е , че тартара не ми допада там , а мнгоо обичам и се разочаровах , иначе другите неща са вкусни , обслужването е на много високо ниво.
Имаше някаква консумация за масите до прозореца и е добре да св направи резервация .
За гледка много харесвам и препоръчвам Панорамата , може би ми е най-любимият ресторант в София . При Орлите също е вариант .

Общи условия

Активация на акаунт