Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 967
  • 967
  •   1
Отговори
# 780
Снощи бяхме в СтоЛица, след като в Шеф Лейла ( Студенстски град) ни отмениха резервацията без никакво обяснение). Та в последната минута резервация. Много добро обслужване, храната изненадващо добри попадения имат. Единственно салата им към фалафелите беше много водниста. Фалафелът за сметка на това беше божествен
Препоръчвам го, ще отидем отново със сигурност

# 781
Къде е това заведение ?

# 782
Ул. Любляна 2, София.

# 783
Къде е това заведение ?

До парк Овча Купел, писах и аз назад за него. Уикенд брънча също си заслужава.

# 784
Някой има ли впечатления от наскоро отворилия Павилион 37 на Оборище?
Има нови собственици, интериор и концепция вероятно, и се чудя дали да го посетя.

# 785
Ами хайде някой да се престраши, че беше трагедия при предишния мениджмънт Simple Smile

# 786
Авторката на темата да се включи малко и тя🤣
В Павилиона бях през пролетта,когато всимко беше потресаващо.Откога има промяна?
Да дам мнение за закуска🌞
10/10 давам засега само на Sabale и &bread.
Досега по-любими места нямам за закуска.

За вечер Yum Chinese 10/10!

Разочароващи
Старата госпожа(не знам само заради локацията ли ходят хората там и дали наистина им харесва храната.Опитах доста неща,но бяха много посредствени)
 Mizu пълно разочарование.

# 787
Старата госпожа ми е едно от най-противните заведения .

# 788
  • софия
Да дам мнение за закуска🌞
10/10 давам засега само на Sabale и &bread.
Досега по-любими места нямам за закуска.
Няма друго място, на което има хляба, (квадратните и други) кроасани и канле, което има там ❤️
Много ги харесвам - хем знаеш какво можеш да купиш, хем се променя сезонно.

# 789
Темата е за София, но да изкажа разочарование от Tams House в Пловдив - един от любимите ми ресторанти изобщо в България в периода 2019-2022.
Не бях ходила малко повече от година, чак се чудя защо отидох?! Пространството е разширено (преди на практика беше само за седене навън, трудно се намираха места), но храната е претърпяла драматична метаморфоза към по-лошо. Ястията в менюто уж същите, но все едно преди ги е изпълнявал опитен и талантлив готвач, а сега - второкурсник от ТОХ-а, минал с тройка по милост. Плейтването беше извънземно преди, сега всичко нахвърляно в чиниите, все едно си в Хепи.
Много, много жалко.

# 790
Старата госпожа ми е едно от най-противните заведения .

Със сигурност този на Оборище. Предполагам и този до Южния е същата скръб.

Аз подозирам, че някакви Gen Z-та, израснали с Хепи и Събуей, в момента се въобразяват на инфлуенсъри в Тикток и Инстаграм, и от там е хайпа по такива заведения. Нямам друго обяснение.

# 791
В тази на Оборище не съм ходила от години, до Южния парк чат -пат ходя през седмицата, става, но не ми е нещо уау, цените са си високи, през уикенда опашки се вият, та предполагам грам не им пука.

Разочарована съм от последното ходене в The wrong bar. Непретенциозна кръчма е, но последния път нищо не ставаше за ядене-жилави ребра, нарязано зеле за салата, нито овкусено, ей така метнато в чинията, от хубавите им пържени картофи нямаше и помен, някакви стари.

# 792
Оборище , до  Южен Парк  ходя в Балев и не съм сядала в госпожата .

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 22:41 от Candy_girl

# 793
  • София
Знам, че може би ще ядосам някои, но местата за брънч според мен се самозабравиха с цените в съотношение с качеството.
“Старата Госпожа” си е посредствено, Cafe 1920 и то. “Градски Легенди” е странна трактовка на брънч…

# 794
Че какво да ядосате, то си е така. Аз обичам брънч, ама те съвсем боклуци продават, и на високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт