Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 974
  • 967
  •   1
Отговори
# 765
Как ли пък не бях тръгнала да си оставям личен документ за гаранция! Тотално се отчайвам, ден след ден!

# 766
  • пустинята Гоби
До хотел Рила сигурно има поне 3 банкомата, не е приятно, ама в България си е стандарт.

# 767
  • София
И аз винаги имам в брой приготвени за плащане. Никъде не е гарантирано, че ще мога да платя с карта.
Не правя драма от това, нито сравнявам с чужбина. В една съседна Гърция също на доста места предпочитат плащане в брой и ми носят някаква сметка от кочан.
Така че...Thinking
Иначе Бурата и за мен е посредствен ресторант. Посещавала съм този на Шипка.

# 768
Бурата=Хепи, така че няма какво да се очаква.
Скандал за неработещ терминал не знам защо се прави.Случва се, човек отива да тегли и това е.

# 769
Бурата е Хепи, и като собственост, и като храна. Обсъждали сме го неведнъж вече. Малко по-фенси интериор и уж италианско меню, но има някои неща дето са си 1:1, само са с други имена.

# 770
Бурата е Хепи с още малко повече кич. То е просто верига за хранене, чак ресторант не бих го нарекла.
Рядко нося повече от 20-30 лв в брой. Директно питам преди сядането още дали може да се плати с карта. Ако не може - не сядам.

# 771
  • София
Съществува ли хубаво суши концепция  „All you can eat" в София ?
Ще се радвам на препоръка.

# 772
за хубаво суши препоръчвам суши бара на Денкоглу.

# 773
Аз харесвам Едо суши в Ринга.

# 774
  • София
Съществува ли хубаво суши концепция  „All you can eat" в София ?
Ще се радвам на препоръка.
Ние харесваме Умами, намира се в японската къща в градината на Маринела.
За поръчки за дома препоръчвам Сасагури - бързи, точни, сушито е чудесно. На място не съм била в ресторантите им, но имам добри препоръки за там.
И на двете места цените са нормални, по моите критерии.

# 775
На място в Сасагури е ок също.Последният път за вкъщи малко беше странен ориза, но иначе често поръчваме и сме доволни.

# 776
Osteria Tartufo  на бул. Васил Левски, добри пици, добри салати, градината е по-хубава от тази на другата локация на ул. Ангел Кънчев.
Щастливеца до телевизията, не бях ходила от много време. Израснали са и в обслужване и в храната. Сладоледът и кафето за десерт бяха супер. Рядко срещам хубаво кафе в ресторант.Хубави салати и рибата беше добра.
The Wrong bar - добра квартална кръчма на ул. Шейново, без претенции, менюто си е все същото, скара и картофите са добри.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:02 от zari65

# 777
Здравейте, който е ходил в Ариа може ли да ми препоръча къде да резервирам маса за вечеря - вътрешен салон или основна зала?
Благодаря!

# 778
  • София
Тази вечер съм там и ще пиша после.
Допълвам, аз съм в предната част, на първата снимка, има и основен салон, долу на втората се вижда, където  май е по-приятно

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 18:53 от Topwall

# 779
Аз бях в градината на Ариа и много ми хареса, но беше страшна жега, за този сезон не знам колко е подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт