Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 872
  • 1 076
  •   2
Отговори
# 150
Аз съм много недоволна от "Хепи". Като ходим в Банкя на разходка обикновено сядахме да ядем там, защото е най-централно като локация. Наясно съм, че храната в Хепи не е супер, но бях доволна от някои неща, които обикновено си поръчвах. От както дойде пандемията супер много занижиха качествотото и малкото хубави неща ги съсипаха. Сега като ходим в Банкя не сядаме никъде за хапване...

# 151
Е то ако не беше така, Happy нямаше да съществува. Grinning

За Happy добро или нищо!
Това се търси, това има, важното е да му е вкусно на човека.

# 152
Нищо му няма на Хепи. Както се вижда, търсене има и в Лондон, и в Барселона.
Въпросът е, че тук липсва алтернатива, че полуфабрикатът се превръща в стандарт. И оправданието е със себестойност и цени. Ми не, простата, честна и прясна храна не е по-скъпа. Само изисква по-високо себеуважение. И уважение към клиента.

Бих похвалила торти Марашлян иначе. Жестоки торти, супер суровини, лабораторно изпипана изработка. От два месеца имат и в центъра, че бяха на майната си. Обаче цените са мамата си джаса. И то само за витрина, представям си, ако бе сладкарница, която има разходи за персонал, обзавеждане, режийни... Ама айде. За специални случаи става. Струва си да се дадат няколко лева отгоре, на фона на 80-те процента захар в пастите на "Вила Росиче" например.

# 153

За Happy добро или нищо!
Кое точно ви е вкусно в Хепи? Бланшираните, замразени картофки или претоплените ястия?

# 154
Хепи имат голямо разнообразие и добри локации ,обслужвaнето им в Ок и бързо , товa се сещам като плюсове.

# 155

За Happy добро или нищо!
Кое точно ви е вкусно в Хепи? Бланшираните, замразени картофки или претоплените ястия?

От много години не ходя там, писах  какво казват ходещите.

# 156
Не знам защо, вместо да е полезна с препоръки, всяка подобна тема лека-полека се превръща в израз на снобарията на потребителите с пренебрежение към Хепи.
Споделете опит от другия вид, покажете, че кръгозорът ви се простира по-далеч от Хепи и Рафи.

# 157
И макдоналдс има в цял свят, ама това прави ли ги много хубави?
Това по повод, че имало Хепи в Барселона и Лондон.

като срещна нещо хубаво ще напиша, засега в повечето случаи положението е трагично.

# 158
Не знам защо, вместо да е полезна с препоръки, всяка подобна тема лека-полека се превръща в израз на снобарията на потребителите с пренебрежение към Хепи.
Споделете опит от другия вид, покажете, че кръгозорът ви се простира по-далеч от Хепи и Рафи.
Защо да е снобария нехаресването на Хепи? Просто обичаме качествена храна и не стъпваме на места, където не ни я предлагат.

# 159
Защо да е снобария нехаресването на Хепи? Просто обичаме качествена храна и не стъпваме на места, където не ни я предлагат.

Да, чакам с нетърпение препоръки за тези места с качествена храна. Кът са и всяка смислена препоръка е ценна и полезна.
Темата е за това и аз поне се старая всеки мой пост да предложа включване по нея, включително в този от днес. Поне пет заведения в София съм написала, за които гарантирам с вкуса си (той не че е някакъв критерий за непознатите, ма все пак...).

# 160
Ние харесваме Хепи. Когато сме в София редовно сме там или си поръчваме оттам.

# 161
И макдоналдс има в цял свят, ама това прави ли ги много хубави?
Това по повод, че имало Хепи в Барселона и Лондон.

като срещна нещо хубаво ще напиша, засега в повечето случаи положението е трагично.
БигМак е същото като нашето Тройка с гарнитура. Не виждам кое може да е менте в БигМак?! Освен ако слагат соя в телешките кюфтета.

# 162
  • София
И аз харесвам Хепи. Харесвам и пицарията им на "Оборище".

# 163
Хепи за мен е енигма. Гадна храна и все е пълно. Grinning

Аз харесвам Crazy diamond, намира се срещу Once upon a time biblioteka.

# 164
Знаете ли как ще си оправят качеството на храната Хепи? Като много хора откажат да си дават парите за полуфабрикати и спрат да ги посещават като мен. ☺️

Харесвам Щастливеца, Виктория Spaghetti Kitchen, Porto Maltese, Kelari.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 14:30 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт