Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 439
  • 966
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
Здравейте,
Препоръчайте ми ресторант за празнуване на 1 годинка на дете.Не искам да е вкъщи защото е голяма родата в същия момент не сме и за детски център тъй като хората с деца включително и моето са доста малки и може би няма да се възползват от детските забавления максимално?
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 901
Били сме два пъти в Sweet в Гео Милев, храната беше ок и си има детски център, където децата могат да играят докато си хапвате. Нашият дребосък беше на 1.5 г. когато го водихме първият път и много му хареса.

# 902
  • София
Разбира се, споделям тук - ресторантът е Ла Кантинетта, бул Сливница 127, едно време имаше там Хиполенд, сега е Пепко.
До входът на Пепко е този на ресторанта.
Моята козметичка ми сподели мнение за него.
Кухнята е италианска и е много добра според мен.

Връщам се с отзив след като направих резервация почти 1 месец по-рано от датата на събитието 14-ти февруари. По телефона ми се сториха несериозни, вдигна ми някакъв младеж, който очевидно разговаряше с някого и се хилеше, та не бях убедена дали резервацията ми е била записана изобщо. Та 2 седмици по-късно им пиша по фейсбук, за да се уверя, че резервацията ни е направена, при което прочитам, че са пуснали куверт за 14-ти февруари, прочетох го, стори ми се супер менюто, беше 80лв на човек. Изразих, все пак, недоволството си, че никой не ме уведоми, че ще има куверт, когато направих резервацията, защото исках да опитаме пиците им, а в крайна сметка вечеряхме риба с паста. Както и да е, съгласих се, разбрахме се, че всичко е наред.

Пристигаме на 14ти в 20ч., сервират ни салатата, която беше крайно разочароваща - накъсан айсберг, 2 чери доматчета, разрязани наполовина и 2 пъдпъдъчи яйца, пак наполовина и уж дресинг, който аз не усетих. 10мин. овкусявах това подобие на салата, за да има някакъв вкус. Моята беше повече, на приятеля ми по-малко. След това предястието, което беше 2 броя аспержи, сложени на кръст, с резанче сирене и спанак, минат през тиган, който изглеждаше като вече дъвкан веднъж.

Мина сервитьора да отсервира по едно време (това също не ми хареса, празните чинии стояха пред нас доста дълго време) и казах, че сме малко разочаровани, предвид това, че ресторантът ни беше много похвален, четох страхотни отзиви, а междувременно се разнасяха невероятно изглеждащи пици и всякакви хапки между нас, докато ние ядяхме сдъвкан спанак, а и ме ме уведомиха, че няма как на свободна консумация в този конкретен ден заради празника. Сервитьорът беше доста отзивчив и любезен. Тук идва критичния момент, в който дойде управителя, който се оказа и собственик, младо, отговорно момче, седна до нас, обяснихме му, че храната е вкусна, но не отговаря на цената от 160лв. Момчето подходи с голямо разбиране и въпреки че отчасти не беше съгласен с това, което му казах, беше достатъчно точен, за да не плащаме нито един от двата куверта тази вечер,  за да се върнем отново някой път и да дадем още един шанс на заведението.

Честно казано и двамата се почувствахме тъпо, защото това далеч, далеч не е била целта да не плащаме нищо, дори не съм си мислила, че някой ще направи такъв жест. Нито съм вдигала скандали, просто споделих, че съм малко разочарована. Та, поръчахме си по един десерт, платихме си го, оставихме бакшиш и си тръгнахме със смесени чувства.

Имаше dj междудругото, който пускаше страхотна българска музика и допринасяше за обстановката. Със сигурност ще се върнем, защото съм убедена, че заведението е страхотно.

# 903
  • пустинята Гоби
За кой са се носили пиците, другите не ръфаха ли спанак? Нали куверта е бил задължителен?

# 904
  • София
Можеше да си поръчваш допълнително КЪМ куверта, което автоматично минаваше 200лв. сметка, което е абсурдно за квартален ресторант.

В Константинов насред Витошка сме яли първо, второ, трето и десерт и сме пили по чаша вино и сметката беше 150лв. с бакшиша декември месец...

# 905
Можете ли да ми препоръчате ресторант за малка компания, по възможност масите да не са дупе до дупе, съответно да не е супер шумно и да не е източна кухня.

# 906
  • sofia
Бих предложила "Пънчетата". Много ни харесва кухнята и е много приятно.

# 907
Може ли да ми препоръчате някое ново местенце за бъръгъри, и по-специално за смаш бъргъри, в Смашкор в Изток са хубави, но вече имат абсурднво време до 18.00 ч. и не работят събота и неделя!? Искам да водя малките...

# 908
Аз харесвам смаш-а на Meat (ул. "Ангел Кънчев"), но той си е само един, останалите в менюто са нормални бургери.
А и мястото не е ново определено, едно от първите е Simple Smile

# 909
Може ли да ми препоръчате някое ново местенце за бъръгъри, и по-специално за смаш бъргъри, в Смашкор в Изток са хубави, но вече имат абсурднво време до 18.00 ч. и не работят събота и неделя!? Искам да водя малките...
Пробвайте в Скапто, имат няколко локации:
Скрит текст:

# 910
Аз да попитам за положителни отзиви за някой тематичен ресторант? Искаме да пробваме някоя разнообразна кухня… Последно ме впечатли Анапурна. Семпъл като интериор, но храната беше много вкусна. И искаме отново да пробваме нещо от другите държави.

# 911
Ако сте ок със семпла обстановка - Ашурбанипал.
За смаш бургери и всички други бургери - Meat за мен са най-добрите.

# 912
Още един глас за Meat, любимото място за бургери от много години.
Освен това пържените им картофи са топ Simple Smile

# 913
Аз да попитам за положителни отзиви за някой тематичен ресторант? Искаме да пробваме някоя разнообразна кухня… Последно ме впечатли Анапурна. Семпъл като интериор, но храната беше много вкусна. И искаме отново да пробваме нещо от другите държави.
Не знам доколко турска кухня Ви представлява интерес, но на нас ни е вкусно в този ресторант в центъра.

# 914

Общи условия

Активация на акаунт