Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 371
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
До 3ти юни - дни на лоялните клиенти. - 20% за суми над 50 лв.

# 466
С тези 50 лв. ще ме откажат тотално.

# 467
  • Стара Загора
Тази тяхна политика хич не ми харесва и както се очертава скоро няма да направя поръчка. Да ползвам код само за стоки на редовни цени, раздела с намалението махнаха, а ако си взема нещо, което да е 20-30лв, то качеството му няма да е кой знае какво... Добре, че през годините съм поръчвала в несвяс, та сега не ме е яд толкова. Grinning

# 468
  • София
Аз си бях сложила в кошницата три неща, които чакаха намаление, ама греда днес. Два са изчерпани…

# 469
Аз децата вече ги обзаведох от другаде, тръгнах да гледам нещо за себе си, но не мога да харесам- все едни разголени деколтета, с които няма да се спогодим.
Виждал ли е някой този гащеризон, притеснява ме десенът да не би на живо да е твърде поп-фолк Grinning
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0988655003.html

Deva макар да е малко кофти-може да поръчаш за 50, за да ползваш отстъпката и после да върнеш безплатно излишното Wink

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 10:08 от Г-жа Шантал

# 470
  • Popovo
Привет!
Помогнете ми да избера размер от тези сутиени, моля.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0856137001.html

Всичките ми сутиени са от НМ, размер 80А.От тези 38 ли или 40?

# 471
Имате ли представа тази рокля дали е уголемена или не?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1063149001.html

# 472
Фигурира в моите “любими” - ако ѝ намалят цената, на мен ми изглежда доста свободна и както съм за М, бих си поръчала S размер.

# 473
Тази тяхна политика хич не ми харесва и както се очертава скоро няма да направя поръчка. Да ползвам код само за стоки на редовни цени, раздела с намалението махнаха, а ако си взема нещо, което да е 20-30лв, то качеството му няма да е кой знае какво... Добре, че през годините съм поръчвала в несвяс, та сега не ме е яд толкова. Grinning

И аз на това съм благодарна.
Че ако сега им ставах клиент, щях да се откажа предварително.

Шантал, ами нали искам да съм коректна. Но те сами ни подтикват към некоректност. Толкова ли им се свиди една БД? Поне като има намаления да пускат.

# 474
Ох ядосах се, вчера напазарувах някакви неща и днес ще пусна същата поръчка заради 20%, а предните просто ще ги върна! Не знам дали мога да откажа вчерашната или ще е по-лесно да я получа и върна.

# 475
Ох ядосах се, вчера напазарувах някакви неща и днес ще пусна същата поръчка заради 20%, а предните просто ще ги върна! Не знам дали мога да откажа вчерашната или ще е по-лесно да я получа и върна.
Не можеш да я откажеш , питала съм централата.

# 476
Добре де, и аз се ядосах. Бяхме във физически магазин, където също на големи табели си пише, че важи отстъпката за лоялни клиенти. Направихме доста над 50 лв. Показах си картата в апликацията. Но на касата не ни начислиха -20% с обяснението, че бяхме купили и три детски роклички от серията “3 за 2”.. та не важала. Ми да бяха се сетили отделно да ги маркират, като не важи. Пак щяхме да хванем за останалите неща.
Супер тъпо ми стана, не знам дали ме разбрахте.

# 477
Нищо няма да поръчам от НМ. За сметка на това пак пускам поръчка през ЛС лайкики. Днес имат -20% на всичко + безплатна доставка.

# 478
Много добре те разбрахме, Céleste. Много тъпо наистина 😐

# 479
  • Пловдив
reni1111, имам ги в размер 40, но съм 80В или дори С. За теб бих предположила, че 38 ще ти е ОК, имат широка лента и 3 позиции на закопчалките.

Celeste, аз бих настояла да ми пуснат покупките на отделни бележки, за да ползвам отстъпката. Ако пазиш бележката, можеш да ги върнеш и да ги купиш отново с намаление.

Общи условия

Активация на акаунт