Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 371
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Долче, ако питаш за "цени за лоялни клиенти", те са за определени артикули. Като цъкнеш на банера, си излизат по категории.
Ето за дамската секция, малко неща са, няма лакове.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 09:18 от DeVa®

# 451
Дева, питам за случаите, когато има "сензационна" отстъпка за лоялни- от типа на -15% или -20%...онези, които се активират преди касата и важат за "невероятните" 15 минути...😅 Но 10-15-20% пак са нещо...като се има предвид цената на лаковете им...
Вчера се сдобих с тези:

Скрит текст:

Единият отдавна го дебнех, и двата бяха само по 1 бройка...но съм хвърлила около на още няколко цвята, а не искам да ги плащам на редовната им цена. Та чакам някакво намаление...🙂

# 452
Нещо тази лоялност ми е разчистване на определени продукти. По-добре да пускат код 15 - 20%  за поръчка при лоялност.
Някои неща ги взех с код, после ги сложили в лоялност.

А предлаганите модели при жените, повечето ми приличат на облеклото на гугутките на пътя Пазарджик - Пловдив.

От лоялността взех за притичване до магазин, фризьор два цвята от тези дълги тениски
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0841434021.html

С код отстъпка :
От детското - симпатичен модел, много са хубави и двата цвята, неоправдано скъп, ако се пере в пералня вафлената материя ще се разтегли.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1066933001.html

Памучно гащеризонче, завишена цена, дори с отстъпките
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1028697001.html

Тъничко трико, моделите в бяло стоят много нежно
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0769102106.html

# 453
Да, Долче, има. При такива общи намаления.
Тези къде ги намери? Много хубави цветове.

# 454
Никога не съм заглеждала лакове там, а доколкото съм забелязала Долче е лак-маниак, значи ще да са хубави:) наистина ли е asap quick dry Grinning

# 455
Нещо много тихо за 1юни.😂
Или утре ще осъмним с новина?

# 456
Мили момичета, има ли някакви кодове за безплатна доставка и дали някой би ми споделил 1 ❤ Само две долнища на бански ми трябват и струват много малко, че да искат доставка 7 лв

# 457
  • София
аз сега видях че са махнали графа намалени .... кога започваше лятното намеление в ХМ ?
И аз видях, че няма секция намалени. Дали отново ще има? Или да чакаме средата на юни?

# 458
Никога не съм заглеждала лакове там, а доколкото съм забелязала Долче е лак-маниак, значи ще да са хубави:) наистина ли е asap quick dry Grinning
Да, хубави са им лаковете.🙂 Но цената ме стресира.😷 Гледам да купувам, когато са със стикер за намаление, но не се случва често. Да, A.S.A.P. са бързосъхнещи, чудни са. 🥰 Има и бързосъхнещ топ също (вероятно е добър, но използвам по-евтини). Доволна съм и от издръжливост, консистенция, форма на четката. И лесно се свалят (тези без брокат).
Дева, от Мол Пловдив ги взех. От известно време са заредили повече цветове; преди беше скучно на щанда и имаше малко изкушения...сега повечето пъти го заобикалям отдалеч, но с тези 2 сини лака не ми се получи.😁💙

# 459
Минавам да споделя, че и двата са размер S. Йес!

# 460
Мили момичета, има ли някакви кодове за безплатна доставка и дали някой би ми споделил 1 ❤ Само две долнища на бански ми трябват и струват много малко, че да искат доставка 7 лв

Няма вече. Освен някой с повече точки да ти поръча.

# 461
Ако върна артикул купен онлайн за който съм ползвала отстъпка 10% от талонче дали ще ми възтановят талончето да го ползвам отново?

# 462
Момичета, от преди ковид пандемията не съм връщала стари дрехи срещу ваучер. В момента възможно ли е да върна стари дрехи, дават ли ваучер и какъв? Събрах няколко торби днес, докато подреждах гардеробите и се чудя дали да хвърлям в контейнер за рециклиране или да връщам в НМ.

# 463
Europa, не, връщат само платената сума.

# 464
10% дават, за 1 артикул, ненамален. Много стиснати станаха.

Общи условия

Активация на акаунт