Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 392
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Ох ядосах се, вчера напазарувах някакви неща и днес ще пусна същата поръчка заради 20%, а предните просто ще ги върна! Не знам дали мога да откажа вчерашната или ще е по-лесно да я получа и върна.
Е, как да не можеш?! Имах такава ситуация при предишни проценти намаление. Отказах първата, приех втората, дойдоха заедно поръчките. Само че първата беше платена и просто ми върнаха парите за нея после, а втората платих на куриера. "Централата" дрънка глупости, зависи на кого попаднеш.

# 481
Е, да де. Ти не си анулирала първата, получила си я и тогава си я върнала.

# 482
Дали в супер членството за лоялност е предвидена отстъпка за рожден ден?😃 И дали ще могат да се натрупват и други отстъпки, примерно от върнати торби с дрехи? И дали мога да върна торби с дрехи без да използвам приложението, а да съм логната в ХМ от мобилния сайт?

# 483
Преди няколко дни и аз питах за отстъпка за рожден ден и се оказа, че е 10% и то без безплатна доставка. Grinning

Дали в супер членството за лоялност е предвидена отстъпка за рожден ден?😃 И дали ще могат да се натрупват и други отстъпки, примерно от върнати торби с дрехи? И дали мога да върна торби с дрехи без да използвам приложението, а да съм логната в ХМ от мобилния сайт?

# 484
Аз исках да питам дали има намаление за рд във физическите магазини, не съм уточнила. 🙂 Но май не можеха да се прилагат към "колосалните" 10% и други отстъпки?😄

# 485

Не. Просто я отказваш на куриера. Те си връщат служебно.

# 486
Не съм я получила, отказах я при получаването. Струва ми се, че има разлика. Отказвам да я взема, а не я взимам и после да я връщам.

# 487
Според мен дамата питаше дали може направо да я канселира и въобще да не я изпращат, но както и да е.
Аз на Уайкики не мога да им понеса сайта и не знам защо се излагат така.

# 488
Пуснах аз едни бански с 20-те %, дано съм уцелила размера, че като ходих предният път в реала нямаше моят номер от този модел и не знам отговарят ли си.

# 489
Канселиране на поръчка става до 30 мин. Затова казах да я откаже на куриера.

# 490
И аз се разписах с Уайкики.
H@M пропуснаха. Още ми държи това с талоните за рециклиране. 😂

# 491
Тук цените уж на промоция, но са по-скъпи нещата сравнено LCW.
Вярно, имат и качествени попадения, но за  продукти - купи, носи и хвърли, не си струва.
Лъжа се за разни пантифлюшки

# 492
  • София
На някой ако му е полезна информацията да споделя - току що пуснах поръчка за един ленен панталон който струваше около 54 лв, опасявах се, че като приложа отстъпката от 20% и цената падне под 50лв ще ми начисли доставка, но тя си остана безплатна, реших аз да пробвам да сложа и 10% процента от върнати дрехи  , въпреки, че пише, че не се комбинират, обаче цената падна с още 10%, доставката отново остана безплатна, та в крайна сметка ги купих за 39,60 лв.
Да поясня, че отстъпката за върнати дрехи не е от хартиен ваучер, а ми е в профила, като върнах дрехите с телефона сканирах баркода на продавача и тя се появи след няколко часа.
Само не знам защо общия брой точки не се увеличи с 20 от връщането, въпреки, че на подробната информация кои точки от къде са и тези фигурират.

# 493
Мили момичета, има ли някакви кодове за безплатна доставка и дали някой би ми споделил 1 ❤ Само две долнища на бански ми трябват и струват много малко, че да искат доставка 7 лв

Няма вече. Освен някой с повече точки да ти поръча.

Аха, ясно. Благодаря 👍🏻

# 494
Здравейте. Знаете ли тези клинове дали са достатъчно еластични?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1038423001.html

Общи условия

Активация на акаунт