Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 960
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Някой да е ползвал такива пудри за избелване на зъби?

# 91
Не, а и тази май беше някакъв евтинджос, малко ме съмнява.
Преди месец и нещо в Лили се изръсих за iWhite готови шини с гел (магазина срещу ВМА, ако има значение). 40 лв, а ефектът беше много малък, очаквах нещо айде не искрящо, ама поне 3 тона. А моите зъби дори не са жълти, просто не са искрящо бели и като сложа червило, изглеждат много смотано.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 08:22 от Нарцùса

# 92
Имам такава пудра,не съм я ползвала още.То май имаше такива в детството ми и бяха нашумели.

# 93
  • София
Тези пудри не са ли много абразивни?

# 94
Ще взема да я пробвам утре,забравих в кой шкаф е точно.С активен въглен беше май.
Тези пудри не са ли много абразивни?
Уж не ама...

# 95
Гледам, че в сайта на Лили са налични само тази и още една, която се води за пушачи. Ще чакам отзиви, за два лева не се очаква чудо, но все пак Grin
За iWhite не съм чувала добри отзиви, нито за пастите, нито за системите за избелване. Загледах и едни лентички пак в сайта на Лили

# 96
От Черния петък на Лили взех лентите и пастата за зъби на iWhite, но и аз не останах доволна. Също като Нарциса, зъбите ми не са жълти, просто исках поне с 2 тона да се избелят, но не забелязах промяна. Шините не покриваха всичките зъби. Пастата добре измива, но и от нея избелващ резултат не видях.
Имам ето тази пудра, няма свършване:
Скрит текст:
Сякаш от нея видях малка разлика, но съм непостоянна в ползването и.

# 97
Здравейте, момичета Simple Smile Някоя ползвала ли е едно от двете? Ползвах няколко пъти на Евелин бронзанта, но след 2 дни става на леки петна🙄🤣🤣 иначе първия ден ми харесва.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 16:50 от healthy1

# 98
Има ли в асотримента на Лили лепило за изкуствени нокти? И ако има кое е по- здраво и качествено?

# 99
Здравейте, момичета Simple Smile Някоя ползвала ли е едно от двете? Ползвах няколко пъти на Евелин бронзанта, но след 2 дни става на леки петна🙄🤣🤣 иначе първия ден ми харесва.

А правите ли пилинг преди това?

# 100
За избелване препоръчвам този комплект, но е от Ремедиум. Пак ще си взема след време.

# 101

А правите ли пилинг преди това?

Да,правя.

# 102
  • Асеновград
Този на Балеа ако някой го пробва да каже мнение, аз търсих от тяхните миналата година но само кремове имаха, добре че са направили и мус, много по лесно-и равномерно се разнасят. Аз от дм миналото лято си взех на Евелин Бразилиян боди муса и бях доста доволна. Не ми е ставал на петна. Сега пак него ще си ползвам той е доста икономичен. Понякога ставам на петна, но не е от автобронзанта ами ако не е разнесен правилно, случвало ми се е с други марки. Трябва много внимателно и равномерно да се нанася и да се втрива с ръкавицата навсякъде, на по-големи участъци за да се разнесе. Много е важно и как се нанася, ако го нанасяте с голи ръце няма как да стане равномерно.

# 103
Онзи ден открих в Дм къде стои показания антицелулитен крем,но нямаше и не купих пак.До него от същата им серия имаше и автобронзиращ антицелулитен.Него дали сте  го ползвали? Ставаш ли петниста хиена след употребата му и мирише ли на опърлена кокошка 😆?

# 104
Защо пърлена кокошка?

Общи условия

Активация на акаунт