Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 952
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
На мен тази ми похвалиха. Даже я имам, но съм я забравила. Не съм я пробвала дори, дано не е заминала, че сега като се замисля, май отдавна я поръчах...
https://makeup.bg/product/432212/

# 76
  • Пловдив
А и ето един въпрос за веждите дали сте си намерили с нещо от козметичните неща, с което да си решите проблем подобен на пърхот върху веждите
Проблемът ти е за дерматолог.

# 77
  • София
Здравейте.
Влизам да похваля новия шампоан Елсев. Косата ми е червена, съответно с доста сухи краища. От него остана мека и приятна. Нарочно не слагай нищо друго - маска, балсам, спрей, за да видя наистина как се държи косата след шампоана. Определено ще взема и маската.
И да попитам, имате ли отзиви за тази маска?

# 78
  • вкъщи
На Орифлейм ползвам с години една жълта и една пет в 1, прави ги подредени, черни и извити.

# 79
  • Г. О.
Момичета, аз съм много доволна от тази спирала на Орифлейм. Подариха ми я и бях скептично настроена, но е чудесна.

# 80
За тази спирала говоря аз

Явно Орифлейм имат доста попадения така като ви чета.

# 81
Радме, ако на главата има люспички, те плъзват и надолу към веждитe. Моето дете за тази цел ползва крема, който е за лицето ѝ - Атопиконтрол на Eucerin. Ako не е достатъчен той, кортикостероиден крем или маз Елоком, но е с рецепта. Ползва се за две - три намазавания, не повече.Това от дерматолог е изписвано.

# 82
Аз също имам тази спирала,четката й е много хубава.

# 83
Поръчах си днес от Нотино един хайлайтър,стилизираща паста и една почиствачка за четки и га гледам ,какво да ви кажа мили хора?Анален разширител,вибратор,дилдо,но пък имаха май безплатна доставка.
Не знам дали не трябваше да си поръчам.пак.хайлайтъра на Физишън формула,много го харесвам.

# 84
  • София
А, тези артикули и аз ги мернах вчера и реших, че съм много изостанала, след като ги виждам едва сега.

# 85
Аз съм още пО,щото ги видях днес.Попърс нямат,никакъв еротичен магазин не са значи.

# 86
Помислих, че си поръчала разширител, вибратор и дилдо, ама до последно са ти се привиждали козметики, и мигам ли, мигам Joy

# 87
Помислих, че си поръчала разширител, вибратор и дилдо, ама до последно са ти се привиждали козметики, и мигам ли, мигам Joy
А аз, че е дошла грешна поръчка 😂😂😂

# 88
Е, дали е грешна, или 'грешна', въпрос на...желание Joy

# 89
Joy Притрябвали ми,те вибраторите им повечето са по 18 см само 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт