Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Киса с каква кожа си?Заради слънцезащитния питам?

Комбинирана и зряла Sunglasses

# 61
  • Сливен
И как се държи в жегата,ако случайно си ползвала Pure skin на Биотрейд би ли ги сравнила.
Аз съм на 46г с нормална към смесена кожа и ми се иска слънцезащитен с който да не лъсвам веднага.

# 62
  • Варна
Аз отгоре и фдт слагам, ако и лъсвам в Т-зоната едва ли слънцезащитата е виновна.
Биотрейд не съм ползвала.

# 63
Не я взимай в цвят бургунди, формулата е друга.

Да, формулата определено е друга, от което аз лично съм много доволна Simple Smile След като няколко пъти купувах черната и не виждах никакъв ефект освен "боядисване", си взех тази в цвят бургунди и тя прекрасно разделя, извива и фиксира миглите ми  Innocent

# 64
  • Сливен
Киса,мерси много.Сигурно ще взема един за проба.

# 65
Азалия ,от Пинк Панда ли поръча Есенсите?И аз искам 😁

# 66
  • Пловдив
А и ето един въпрос за веждите дали сте си намерили с нещо от козметичните неща, с което да си решите проблем подобен на пърхот върху веждите

# 67
# 68
Мерси за линковете!Имам код за 10% за Нотино,на мейла го пратиха,ще го оползотворя.

# 69
Аз си взех червилото от Дисни колекцията. Не е кой знае какво, но на външен вид ми харесва. Чудих се и за ружовете, но съм зарината

# 70
  • София
Имаше добри мнения за серията на балеа с витамин С

Взех това кремче за тъмни петна, от кое друго сте доволни ?

# 71
От серума,капсулите и листната маска
И на Рефан са хубави с витС -серум и кремове имах .

# 72
За мен Lash Sensational беше фаворит до преди седмица. Една приятелка ми подари спирала на Орифлейм с една много странна и обемна четчица, стана ми смешно като я видях. Но миглите стават страхотни, подредени и извити (по принцип миглите са ми кът).

# 73
  • Light of Zartha
Може ли да споделиш коя е спиралата на Орифлейм? Може и на лично, защото не сме съвсем по темата.

# 74
Брей дежавю и другия мнения чух за тази орифлеймскс спирала я да я видим ?

Общи условия

Активация на акаунт