Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 337
  • 869
  •   1
Отговори
# 675
Аз ако се спра на въртящата се, може би също ще взема кош втора употреба. Както споменах, лекият кош малко наклонен стои, не че ще пречи на бебето, но малко ми е неестествено. И сенникът е малко по-малък, аз исках голям. Затова не мога да реша.
Иначе раница за количка имам почти същата като на снимката и мислех да ползвам нея ако стане.

# 676
Аз имам cybex eezy s twist+ 2, та един глас от мен. Ползвам я с адаптори и cot s за новородено. Окачването ѝ е много стабилно, би трябвало и зимата да няма проблем с придвижването. Сравнително лека е, багажника събира не малко неща, като единствен минус за който се сещам е, че задните ѝ колела са по-тясно разположени от предните и не пасват на всички подходи за подлези.

# 677
Нас ни отказаха тези тясно разположени колела, защото ни се стори че лесно се клати наляво-надясно и не е много стабилна при малко по-невнимателно бутане (визирам по-големи деца в семейството). Взехме една по-тежка и стабилна, пък нататък ще видим.
Иначе twist-a е много хубава.

# 678
Здравейте! Май се спрях на този модел на Cybex, чудех се и за Eezy моделите, но доколкото разбрах са по-тесни, а пък на Eezy+2 не може да се обръща кошчето. Въпросът ми е ще мога ли наистина да изпозлвам тази количка още в първите месеци на бебето в напълно легнало положение? Очертава се много малко да използваме зимен кош и ми се струва излишно да купуваме и такъв, ако можем да използваме този, с който си е количката.

# 679
Здравейте! Май се спрях на този модел на Cybex, чудех се и за Eezy моделите, но доколкото разбрах са по-тесни, а пък на Eezy+2 не може да се обръща кошчето. Въпросът ми е ще мога ли наистина да изпозлвам тази количка още в първите месеци на бебето в напълно легнало положение? Очертава се много малко да използваме зимен кош и ми се струва излишно да купуваме и такъв, ако можем да използваме този, с който си е количката.

Извинявам се ако се включвам неподготвена, но втори коментар виждам за Eezy+2 twist / и не само twist, че не се върти столчето. Аз съм се спряла на тази, защото се върти много лесно.
https://discountbabyequip.co.uk/collections/pushchair-popular-br … zy-s-2-ocean-blue
За Twist в описанието виждам това и на клипчета съм гледала как се върти по същия начин.
360° One-Hand Rotatable Seat
With one hand the seat unit can be quickly and simply rotated 360° along with the integrated legrest, giving your child the choice of parent-facing or forward-facing position.

Пак се извинявам, ако не говорите за този модел...

# 680

Извинявам се ако се включвам неподготвена, но втори коментар виждам за Eezy+2 twist / и не само twist, че не се върти столчето. Аз съм се спряла на тази, защото се върти много лесно.
https://discountbabyequip.co.uk/collections/pushchair-popular-br … zy-s-2-ocean-blue
За Twist в описанието виждам това и на клипчета съм гледала как се върти по същия начин.
360° One-Hand Rotatable Seat
With one hand the seat unit can be quickly and simply rotated 360° along with the integrated legrest, giving your child the choice of parent-facing or forward-facing position.

Пак се извинявам, ако не говорите за този модел...
Доколкото разбрах само на Twist модела се върти, а тази, която сте споделили в линка не е Twist, а само Eezy S+2 (която визирах и аз). Но нека да кажат по-запознатите.

# 681
Тази от линка не се върти. А balios-а лично аз не я харесвам, особено легналото положение на летния кош, но това е друга тема, исках да кажа, тя не се ли продава на достъпна цена с коша за новородено и кошницата за кола? Нали затова я купуват всички, защото е евтин вариант на cybex за 3в1 (не като priam-a)

# 682
Да, убих се да търся какво съм гледала. И явно съм гледала Twist s+2. То затова е и Twist....  Исках да мина тънко, но ще трябва още 100£ за въртене да дам Grinning
Само Eezy 2+ e 360£, a Twist e 460£...
Сега наново ще навивам и ММ Grinning
Аз искам със сигурност да има опция да е срещу мен, иначе ще бутам количката на обратно като се знам... Grinning

# 683
Тази от линка не се върти. А balios-а лично аз не я харесвам, особено легналото положение на летния кош, но това е друга тема, исках да кажа, тя не се ли продава на достъпна цена с коша за новородено и кошницата за кола? Нали затова я купуват всички, защото е евтин вариант на cybex за 3в1 (не като priam-a)
Навсякъде ми излизаше и с кош за кола, пък ние вече имаме такъв, но сега успях да я намеря в един сайт само комбинация от летен и зимен кош за 1100. А защо не я харесвата, ако не е тайна? Много се лутам напоследък и се чудя, така че всяко мнение ми е полезно. Blush

# 684
за какво ви е въртене на посоката на бебето, и едно прозорче на сенника върши същата работа - да си го наглеждате спи ли, играе и, пече ли му слънце в очите и т н.

# 685
Пепина Само че точно тази няма прозорче.
Хепи Чисто визуално не ми харесва. Не съм я ползвала, дори чужда (примерно на приятелка) не съм бутала такава, но сигурно е най-обсъжданата от миналата година, потърсете в тази и предишните теми, има много отзиви

# 686
Аз съм с Balios S lux и съм много доволна, ползвам я вече почти година. Лично аз обаче не си представям малко бебе в летен кош, пък дори и да е с чувалче. Бебешкия кош е твърд и пази бебето отвсякъде. В седалката детето трябва да се върже с коланите, а как ще стане това с малко бебе?
А по въпроса за обръщане на седалката имам и супер олекотена количка за самолет, която не се обръща. Много съм доволна и от нея, но лично аз обичам детето ми да гледа към мен, защото хем разгледа наоколо, хем мен ме гледа, говорим си, пеем си и е по-спокойна.

# 687
Аз съм с Balios S lux и съм много доволна, ползвам я вече почти година. Лично аз обаче не си представям малко бебе в летен кош, пък дори и да е с чувалче. Бебешкия кош е твърд и пази бебето отвсякъде. В седалката детето трябва да се върже с коланите, а как ще стане това с малко бебе?
А по въпроса за обръщане на седалката имам и супер олекотена количка за самолет, която не се обръща. Много съм доволна и от нея, но лично аз обичам детето ми да гледа към мен, защото хем разгледа наоколо, хем мен ме гледа, говорим си, пеем си и е по-спокойна.
Благодаря за мнението! Точно и мен това ме притесняваше за кошчето, че го дават 0+, но няма да е удобно.

# 688
Писала съм многократно за Балиос. Страхотна е! Бутам я ежедневно почти 2 години и нито една лятна количка не я превъзхожда (разбира се за моите нужди!) А относно седалката 6+ върху нея може да се сложи и Cot S. Това е мек преноси кош. Или да си купите коша за новородено 2ра ръка. Той се ползва от спящи или просто лежащи и гледащи бебета и би трябвало да е супер запазен.

# 689
Добро утро ,мами Simple Smile След голямо чудене,закупих столчето за кола.Сега идва големият проблем ,че не мога да се спра на количка 2 в 1 .Чакам промоциите през ноември,а и бебока очаквам тогава.Търся количка със зимен кош,като  ме интересува и летната седалка да е удобна.Да е с легнало положение ,а не тези неудобни чупки ,които имат повечето количка.Не ми се ще да купувам една заради зимен кош, за няколко месеца и след това,отделно и лятна.Търся по бюджетен вариант,но се отказах от всичко което бях харесала,защото са 3 в 1.След всичките изчетени теми тук и разгледани колички ...нямам абсолютно никаква представа и направо вече се побърках с тези количка.Моля,да споделите опит за някоя 2в1 подходяща както за зимна ,така и за летна.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт