Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 394
  • 869
  •   1
Отговори
# 705
Бебето го очакваме самото начало на януари. Кошницата мога да я ползваш със шасито, но ме притеснява, че пътуваме често и ми трябва напълно легнало положение. А и имаме кака на шест години, тоест почти ежедневно ще излизам. Дъждобран задължително ще купя, миналия път доста го използвах. Притеснявам се дали лекият кош е толкова удобен и подходящ за новородено, колкото стандартния зимен кош. А и искам на живо да видя, защото на клипче ми изглежда някак странно.
Първоначално се бяхме спряла на Easy walker harvey 3. Ходихме до магазина на вносителя и мога да кажа, че доста ми хареса. Сравнително лека, маневрена, върви добре по неравности. А и на промоция излиза около 1500-1600 лева, което за мен е доста добра цена.

# 706
Здравейте, искам да поръчам от немския сайт mypram. Предлагат доставка до БГ на разумна цена май е с DHL. Някой поръчвал ли е от там? Дали ще има проблем с доставката?

# 707
Здравейте, искам да поръчам от немския сайт mypram. Предлагат доставка до БГ на разумна цена май е с DHL. Някой поръчвал ли е от там? Дали ще има проблем с доставката?

И аз го гледам същия сайт и ми се струва легитимен. Предлага кодове за отстъпка за доста артикули, но този, който си бях набелязала ще го изпращат от ноември нататък. Най-оферта ще ти бъде да го пратят до адрес на близък в Германия и той да ти го пусне за България по доставен или доставки Англия.

# 708
Нямам близък в Германия и дори с бг фирма, която доставя от там до България излиза по- скъпо, отколкото ако сайта ми я доставят.

# 709
Здравейте, момичета,

Имам следния въпрос:

В момента съм се спряла на две колички:

1) https://babylifemalechko.com/Maxi-Cosi-Pushchair-Plaza-Plus-2in1 … pcmBoCTj4QAvD_BwE

Недостатък, който откривам е, че кошът за новородено не ми изглежда супер стабилен и се друска. Така ли е и при вашите колички?

2) Другата количка е тази: https://9plus.bg/item/Stokke-Xplory-X-plus-kosh-za-novorodeno-Mo … ern-Grey/15/13180

Недостатък е това, че летният кош не пада докрай, когато бебето е обърнато към пътя, а само когато е към майката. Това значително неудобство ли е? Първо дете ми е и не знам кое би било доста важно..

Като цяло според вас - коя от двете е по-добра?

# 710
  • au bout du monde
Аз съм с Макси кози Lula SP, супер е. Коша леко може да се люлее, но не се друска. Много е удобен.

# 711
Plaza Plus  е супер количка, висока е, кошът леко се поклаща заедно с амортисьорите,за да обира вибрациите. Когато е с бебе, не се се усеща така. Ако се спрете на нея, имайте предвид че в Малечко всички колички са мостри и поне преди няколко месеца отказваха да ти поръчат нова , а продават каквото имат налично в магазина, но на редовна цена.Моята я поръчах от немския сайт на Макси Кози с около 35 % по-евтина и доставка чрез GGBG

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 20:28 от mexicana___

# 712
Ако ще си бутате количката само в мола, то Стоке е идеална. Ако смятате да я бутате по “прекрасните” ни улици, изберете всяка друга, но не и Стоке.

# 713
Mexicana - Благодаря! Вие с такава ли сте? Точно това не ми хареса в магазина - че продават мостри, а не ги наричат мостри …

Деси - благодаря! Вие със стоки ли сте? По нашите улици не е устойчива или много друса? В магазина изглеждаше супер маневрена, но може би реално не е така по нашите улици и тротоари..

# 714
На точно това стоки всичко й е супер малко - в коша за новородено не знам и 4 месечно бебе как ще се побере ако е малко по-едро, от летния кош също съм виждала как висят краката на дечица, а и багажника е прекалено малък. Има и други по-добри модели на стоки

# 715
Mexicana - Благодаря! Вие с такава ли сте? Точно това не ми хареса в магазина - че продават мостри, а не ги наричат мостри …

Деси - благодаря! Вие със стоки ли сте? По нашите улици не е устойчива или много друса? В магазина изглеждаше супер маневрена, но може би реално не е така по нашите улици и тротоари..

Да, с Плаза плюс съм, ползвам я около два месеца и за момента съм доволна,  минусите са  че е по- обемна, но предвид, че е много висока и масивна е очаквано и цветовете са малко скучни и тъмни, за зимно бебе няма да има значение, т.к. слънцето не е силно. Сравнявайки я с други колички на улицата е много по-висока и широка за бебето, идеална е за високи родители и нашите скапани тротоари, детето си се шири вътре. Много удобно е и спирачката как е разположена, а също и как се прибира дръжката с една ръка.

Аз я поръчах от тук- https://www.maxi-cosi.de/kinderwagen/plaza-plus?color_swatch_id=5517, при абониране за техния бюлетин има още 10 % отстъпка,  а транспортът до София беше около 65 лв.

# 716

О, не. Никога не бих купила тази количка. Моя приятелка ползваше такава и съм имала възможност да я бутам и да я гледам как се мъчи. То не можеше да мине къде да е с нея, не може бордюр да качи, за стълби пък да не говорим. Една дупка да има и запъваше. Пълна скръб.

# 717
# 718
  • au bout du monde

Аз имам Лила СП , най-лекия вариант и съм доволна.
Тази е доста тежка.

# 719
Здравейте, пак имам въпрос относно количките на Cybex. Някоя от вас знае ли какви са основните разлики между Kody и Balios? Виждам разлика в цената, а като характеристики ми се струват еднакви. Почти не намирам ревюта от потребители на Kody дори и на английски.
Аз гледам 2в1 вариантите:

Общи условия

Активация на акаунт