WIZZ AIR - 41

• 42 670
  • 793
  •   1
Отговори
# 720
От днес за другата седмица са по евтини отколкото от днес за 1 септември ..
А обикновено пълни ли са самолетите, има ли възможност да свършат ако изчакам?

Последните 2-3 месеца съм имала поне десетина полета до различни дестинации и почти не е имало празни Simple Smile На Wizzair ако са билетите е много вероятно да свършат базовите (без екстри) и след това да останат само скъпи, например Wizz Go и т.н. Случи ми се това скоро и трябваше да сменям града, от който да летим, че цените си бяха солени.

# 721
Може и да свършат, сега е ваканция, без ограничения и всички летят като полудели.

По принцип цената нараства с разпродаването на билетите, тоест колкото е по-висока цената, толкова по-малко места остават.

Времето вече е напреднало, чакането има смисъл ако имате резервен вариант - ако е прекалено скъпо, отивате другаде, или по друго време. Ако е абсолютно задължително да вземете тези билети, е  апълно възможно да стане по-лошо с чакане.

Все пак можете да изчакате до вторник-сряда, може да излезе някоя промоция 20%...

# 722
  • Торонто
Благодаря ви!

Имам вариант Бургас-Прага-Валенсия който като дата повече ми допада.
Но престоят е 50 минути, на един билет е всичко. Това дали е осъществимо на летището в Прага?

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 17:06 от Sofi

# 723
Това с прекачване под три часа го забравете, а в момента за ваше добро бих избягвала да летя въобще с прекачване. Масово се закъснява и отменят полети в последната минута, особено уиз. По принцип летя някъде веднъж-два пъти месечно, но това лято събрах смелост само до гръцки острови заради лудницата по летищата.

# 724
Ако е на един билет (примерно с чехите, не с Уиз) те си знаят и не продават проблемни билети. Ако има закъснение ви слагат на следващия полет, осигурявт храна и хотел и тн. Това лято е много натоварено и закъснения са много възможни.
Ако е с Уиз или въобще отделни билети категорично не се прави с толкова малко време.

# 725
  • Торонто
На един билет с чехите, цената колкото директния на wizz, но благодаря ще имам предвид всички съвети

# 726
На един билет с чехите, цената колкото директния на wizz, но благодаря ще имам предвид всички съвети
Ако цената е колкото директния на Уиз, не знам защо ще го правите това с прекачването тогава. И аз гледах подобен вариант заради по-евтин полет, но не мисля, че си заслужава. Разликата в цената трябва да е наистина голяма.

# 727
От днес за другата седмица са по евтини отколкото от днес за 1 септември ..
А обикновено пълни ли са самолетите, има ли възможност да свършат ако изчакам?
Това е така, защото всички бг емигранти се връщат на работа в началото на септември. Август в Испания няма работа и всички използват да се приберат за по месец в Бг. След средата на септември, билетите трябва да са по-евтини.

# 728
  • Торонто
Ако цената е колкото директния на Уиз, не знам защо ще го правите това с прекачването тогава. И аз гледах подобен вариант заради по-евтин полет, но не мисля, че си заслужава. Разликата в цената трябва да е наистина голяма.
Така е, но пък ще сме в Бургас и затова я гледам и тази опция. За wizz трябва да пътуваме до София.
Явно сгреших че чаках толкова .

# 729
Сега съм в Ханя(Крит) и на телефона ми излиза съобщение, че трябва да си принтирам бордната карта и че не важи електронния вариант. Същата история като в Миконос. Питах тук преди 2 седмици и няколко души отговориха, че може с показване на бордна карта през телефона…

Нямам достъп до стационарен компютър и принтер и това ще ме затрудни. А приложението няма опция за сваляне на бордната карта на PDF, за да го пратя на имейла на рецепцията на хотела и става леко сложно

# 730
може да отвориш от сайта, там трябва да има сваляне на пдф
иначе не знам дали наистина не работи или е останало така отдавна

# 731
Летището в Ханя си обработва мобилни бордни карти, летях с райън два пъти тази година. Такъв случай имах във Валенсия с уиз  - скрийншот на бк от сайта, плюс увеличен скрийншот само на кода и всичко мина. А разпечатките не пожела да прочете устройството на летището.

# 732
На сайта да, но тук не съм с лаптоп, имам приложението на телефона, а там не стана. Този филм го играх миналата година в Миконос. Чекирах се от телефона и няма как да запазя файл (пдф или снимка), да пратя на имейла на рецепцията. Голяма играчка беше, с някакъв скрийншот , принтиран…
@Розова маслинка, в моя случай е Уизеър, не Раянеър, нали публикувах скрийншот какво съобщение ми излиза

# 733
Е, да, ама щом Раян минават през контролата електронно, значи и Уиз трябва да може да минава. Щом има скенер на контролата... Thinking Или може би става въпрос за скенер пред гейта, да не би да няма? Thinking

# 734
На сайта да, но тук не съм с лаптоп, имам приложението на телефона, а там не стана. Този филм го играх миналата година в Миконос. Чекирах се от телефона и няма как да запазя файл (пдф или снимка), да пратя на имейла на рецепцията. Голяма играчка беше, с някакъв скрийншот , принтиран…
@Розова маслинка, в моя случай е Уизеър, не Раянеър, нали публикувах скрийншот какво съобщение ми излиза

отваряш през телефона си в браузера страницата на уиз и се дзвериш като мен лятото, когато така си купих билети, че приложението ми даваше по-висока цена..., та свалянето на един пдф ще ти се стори песен

Общи условия

Активация на акаунт