WIZZ AIR - 41

• 42 678
  • 793
  •   1
Отговори
# 705
Извинявам се, че питам без да съм чела, с търсачката не ми излезе нищо смислено.
Ще пътуваме до Женева, и искаме да мръднем до Франция. Някой правил ли го е това лято да сподели как и до колко проверяват от Френска страна за тестове сертификати и PLF?
За целта ще ползваме влак или корабче.

# 706
  • София
Франция вече не иска ковид документи.

# 707
  • София
3 пъти съм влизал във Франция с влак последния един месец - не съм бил проверяван за каквото и да е.
Може, разбира се, да има проверки на случаен принцип. Виж в сайта на Външно министерство.

# 708
Благодаря ви много, по официалните сайтове все още си стоеше изискването, поне до онзи ден, когато последно проверявах, затова реших да питам тук, защото не ми се занимава с тестове от БГ - мислехме да пробваме на принципа "ако мине"

Коригирам се, и благодаря много за помощта. Сега като проверих отново видях, че има промяна от тази седмица.

https://www.washingtonpost.com/travel/2022/08/02/france-drops-co … trictions-travel/

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 15:34 от танита

# 709
Юни влязохме от Женева към Франция и наобратно в рамките на 1 ден с Фликсбус - митничарите ни отклониха за проверка на паспортите. Но мисля, че това го правят за повечето фликсбуси по границите. Никой нищо друго не е искал.

# 710
Дете на 17 години може ли да пътува до Испания с л.к., чийто срок изтича месец след пътуването. Връщането е преди изтичането на срока.
Да не забравите да си пуснете заявление за нова л.к. един месец преди да му изтече (обикновена поръчка излиза за толкова). Иначе, не би трябвало да има проблем.

# 711
# 712
Извинявам се, че питам без да съм чела, с търсачката не ми излезе нищо смислено.
Ще пътуваме до Женева, и искаме да мръднем до Франция. Някой правил ли го е това лято да сподели как и до колко проверяват от Френска страна за тестове сертификати и PLF?
За целта ще ползваме влак или корабче.
Абсолютно всички ограничения са отпаднали от 01.08. 22,няма сертификати, тестове и маски(остават препоръчителни) идвате от ЕС.
"Последна актуализация: 01-08-2022
Какви са правилата за влизане в тази държава извън държава — членка на ЕС, или държава, асоциирана към Шенген?
Във Франция бяха премахнати ограниченията, свързани с COVID-19. Предоставянето на доказателство за ваксинация, възстановяване от COVID-19 или отрицателни резултати от тестове вече не е необходимо."

# 713
  • До морето
Здравейте, въпреки че съм направила онлайн чек-ин, сега трябва ли пак да минем през гише на летище София или отпадна това?

# 714
  • София
Ако на бордната карта пише, че това не е бордна карта и трябва да се явите на гише. Разгледай я.

# 715
  • София
София - Хамбург и София - Стокхолм от зимата. Отделно увеличават полетите до :

# 716
Да, най-после връщат директните полети до Швеция (след няколко години прекъсване), Раянеър имаха преди.

Цялата статия

И промо от днес:

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 22:26 от diziler

# 717
  • Торонто
Билетите до Валенсия за 1 септември са скочили драстично последните няколко дни. Дали е възможно да спаднат отново дотогава или напротив - още може да поскъпнат?
Не знам и аз защо не ги купих, не сме летяли с wizz досега, нямаме опит с тях

# 718
за възможно - възможно е, защо да не е
което не значи сигурно!

по принцип е сигурно, че ще поскъпнат и има някаква вероятност да паднат, ако някой се откаже и уцелите момента, когато са налични по-евтините билети

# 719
  • Торонто
От днес за другата седмица са по евтини отколкото от днес за 1 септември ..
А обикновено пълни ли са самолетите, има ли възможност да свършат ако изчакам?

Общи условия

Активация на акаунт