WIZZ AIR - 41

• 42 682
  • 793
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Чудя се кога е по-изгодно да платя за чекиран багаж - в момента на закупуване на билетите ми излиза над 100лв за 20 кг багаж в посока, което ми се струва много Sad Не съм летяла от близо 3 години и не съм наясно с цените сега 😅🙄
П.С. Чекирания 10кг багаж не ми излиза като опция

# 691
след това ще е по-скъпо
трик - намирате полет с евтин флекс и багаж (трябва да търсите, примерно зачукани маршрути като Тимишоара - Скопие (измислих си го де)), купувате и после сменяте на каквото желаете, като багажа си остава без да доплащате.

# 692
Това трябва да го пробвам! Последния път и аз летях на тарифа с чекиран 20 кг багаж, без да имам и едно копче за чекиране. Платих за багаж, който нямам.

# 693
Това трябва да го пробвам! Последния път и аз летях на тарифа с чекиран 20 кг багаж, без да имам и едно копче за чекиране. Платих за багаж, който нямам.
а защо се е случило така? В последствие не сте взели багаж или...? Thinking

# 694
  • Варна
Здравейте, като купя билет с flex и чекиран багаж 20кг, а след това отменят полета, коя сума връщат в профила-пълната със стойността на чекирания багаж или само тази на билета? Ако сменя полет, разбирам, че багажа си остава включен...Благодаря предварително!

# 695
# 696
Здравейте, като купя билет с flex и чекиран багаж 20кг, а след това отменят полета, коя сума връщат в профила-пълната със стойността на чекирания багаж или само тази на билета? Ако сменя полет, разбирам, че багажа си остава включен...Благодаря предварително!

Ако те отменят полета се връща всичко.

# 697
Здравейте! Имам въпрос относно храна в ръчния багаж. Мога ли да взема луканки, сушеници, бабеци и тн.? Ще са вакуумирани. А ограничение в количеството дали има? Не намирам в сайта им да пише, че не може, но искам да съм сигурна все пак. И знаете ли дали Германия - България се искат ковид тестове? 🤔

# 698
ако не са взрив, огнестрелно и хладно оръжие, такива неща - може
за България никакви тестове не искат

# 699
Ей, благодаря за бързия отговор! Ако не взема едно 20 луканки сега пък на! По една и за секюритито! Ха-ха

# 700
  • София
Да не забравиш филе, пастърма и саздърма да метнеш в багажа.
Не, не се подигравам при всяко пътуване до Герм. си нося всяккави меса в багажа без проблем.
Секюритото няма да го съблазниш с мръвките. Там по-интересни са парфюми, скъпи кремове и маркови слънчеви очила. Всеки път като съм на Т2 някой си ги забравя в касетките за проверка. Моментално изчезват ако не са от Лидл или Декатлон.
Сега сериозно - за връщането в Бг. следи какво ще се иска за деня. Увеличиха местата с маски, може и за тестове да се сетят....

# 701
  • Варна

Ако те отменят полета се връща всичко.
Благодаря!

# 702
а защо се е случило така? В последствие не сте взели багаж или...? Thinking
Не, просто нямаше билети на най-ниската тарифа, която е без багаж. Като изпродадат тарифа бейсик, минават на следващата тарифа. Т.е., за тарифа бейсик пускат Х бр. билети. Като ги разпродадат, пускат билети с включен чекиран багаж и други нежелани екстри (като приорити, запазено място, флекс и др.). Ако искаш да пътуваш с този полет, щеш не щеш си купуваш такъв билет.

# 703
Дете на 17 години може ли да пътува до Испания с л.к., чийто срок изтича месец след пътуването. Връщането е преди изтичането на срока.

# 704
За ЕС документа трябва да е валиден докато сте там. Тоест до датата на изтичане може да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт