С какво ви дразнят свекървите? – 136

• 36 734
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Добре де, ами ако мама е купила колата на сина си преди той да се ожени, и то не за семейството му, а най- вече за нейно удобство, кой къде ще седи 🤣.
Честно, въобще не съм се замисляла за местонахождението ми в автомобил. В нашата аз съм си отпред, в чуждата съм си отзад.
И то съвсем инцидентно, за къси разстояния. Какво ли обуславя пътуване в една кола на свекърва и снаха, ми е чудно

# 91
Добре де, ами ако мама е купила колата на сина си преди той да се ожени, и то не за семейството му, а най- вече за нейно удобство, кой къде ще седи 🤣.
Честно, въобще не съм се замисляла за местонахождението ми в автомобил. В нашата аз съм си отпред, в чуждата съм си отзад.
И то съвсем инцидентно, за къси разстояния. Какво ли обуславя пътуване в една кола на свекърва и снаха, ми е чудно
Май само една свекърва може да отговори.

# 92
Пак подчертавам, когато собствеността е на семейството, т.е мъжа и жената. Точно защото няма значение защо свекървата се тръшка в чужда кола, не е ли грозно и смешно?

# 93
Пак подчертавам, когато собствеността е на семейството, т.е мъжа и жената. Точно защото няма значение защо свекървата се тръшка в чужда кола, не е ли грозно и смешно?
Ами ако свекито е купила колата на мъжа когато е бил на 18 примерно и после човека се жени на 25 ,пак ли ще се тръшка че трябва да седне отпред понеже тя я е купувала 😆
Не бих се учудила и на такива.

# 94
Ами ако свекито е купила колата на мъжа когато е бил на 18 примерно и после човека се жени на 25 ,пак ли ще се тръшка че трябва да седне отпред понеже тя я е купувала 😆
Не бих се учудила и на такива.
Свекървата в този форум винаги е права! А снахата няма право на глас, дори и в нейната собственост. 😂

# 95
Е тоя мъж пък все колата от мама ли ще кара Rolling Eyes
Аз си имам моя лична кола, купена с мои лични средства, за мое лично ползване. Само аз си я карам и никой не ми сяда на мястото Sunglasses При семейни пътувания, ми е кеф да се возя и да си пия, даже може и да спя отзад Sunglasses

# 96
Пффффф, тая драма кой къде да седне в колата е такава тъпотия. Само тотален тъпак ще започне да се дере, че иска непременно да седне едикъде си. Освен, ако не е на три годинки. Тогава му е простено, но ако много се дере, може и да му стопля памперса.
Честно казано, ако имах свекърва и тя се затръшкаше за мястото в колата, бих  ѝ го отстъпила не за друго, а защото прекалено много харесвам себе си, за да се принизя до толкова жалкарско ниво като нейното. В крайна сметка аз знам коя съм и колко струвам, наясно съм къде съм в класацията на мъжа ми, така че и малкото си пръстче няма да мръдна за подобно дебилно състезание.

# 97
В кола, независимо дали съм с детето, с колеги, с шефа, с приятели, съсъ Сульо и Пульо, сядам отпред, защото ми става лошо. И то много лошо. Понякога, на кратки разстояния не е проблем, но като ме знаят, всички ми отстъпват, дори без нужда. Затова, един ден и снаха ми ще трябва да го приеме, то пък и колко ли ще се налага да пътуваме заедно. Много се надявам, да няма моя дефектен вестибуларен апарат.
А тъй като стана въпрос за лекарства- аз на дълъг път пия много силни, но имат ужасни странични ефекти - сънливост и почти неадекватност след прием, не е работа.

# 98
  • Варна
Аз пък съм от тия дето се тръшкат. Знам си мястото в колата и не го отстъпвам. Лошо ми става на дълъг път и то много, така че крайно рядко пътувам с кола (без аз да шофирам) и винаги седя отпред. Намерила съм си идеалното хапче, без странични ефекти, за случаи, в които се налага да се подложа на продължително пътуване. Аз съм също и особняк, за мен оптималният брой пътуващи в една кола е двама човека. Един ден, живот и здраве, ще съм тъща, но дъщерята и евентуалния зет ще си пътуват отделно, в тяхна кола.

# 99
. Намерила съм си идеалното хапче, без странични ефекти, за случаи, в които се налага да се подложа на продължително пътуване.
Много извън темата е, но може ли да споделиш? Аз пия дименхидринат, ужасно е като последици, особено ако пътувам служебно и след пътуването трябва да съм в кондиция.

# 100
  • Варна
Точно това пия. Действа ми безотказно и нямам никакви странични ефекти. Досега съм го ползвала поне 3-4 пъти при пътувания, винаги всичко е било наред.

# 101
Обратно на примера на  Уиш, ако моята снаха държи да е непременно отпред, аз никога няма да се тръшкам да седна там. Тези претенции наистина са тъпи. С който и от двамата ми сина или снаха ми да  пътувам, винаги сядам отзад вдясно,защото там ми е удобно и без да съм знаела,че е "директорско" място. Отпред сядам, само в случай, че седалките са заети от багаж.
Абе, жените сме царици на претенциите, лиготиите и съперничеството! Добре,че станах свекърв, докато бях и снаха, та си имам едно на ум  как. какво  и кога.

# 102
Наистина са тъпи претенции, независимо кой ги отправя. Изключвам хората, на които им става лошо при пътуване. Аз имам само една претенция - да шофирам само аз. Мразя, ама наистина мразя друг да ме вози. Е, ако се налага, ще се прежаля, ама по-добре не.

# 103
И аз искам да карам, ама книжката ми е за украса.

# 104
И аз искам да карам, ама книжката ми е за украса.
И аз, но след една катастрофа с ТИР не съм се качвала 😑 Книжката си стои за украса.

Предлагам да сменим темата с колите с нещо друго, то се видя ,че свекървите са шефове и трябва да слушаме и изпълняваме 😆
Ама да не ми се тръшка повече човек, който си пуска обувките в пералнята заедно с кърпи и бельо 😆😆😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт