Любители на кучета - 128

• 33 043
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Много яки имена и прякорчета Laughing
При нас кучинката беше доведена и не знаем повода за името. Обаче майтапа беше веднъж, като се срещна с друго чихи - и от дума на дума - като си признахме името и отсреща естествено смях - и после.. - Ама ние мислехме, че нашето чихуанско име е най-яко - Арес, на бога на войната Laughing Та и капОнското име явно иде оттам някъде. Уж бил внесен от Италия ... незнам, незнам. Но да си го похваля - най-милото куче е за нас. Вярно, че го играе нервак на нашата улица, но това да му е кусура Smile

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 17:49 от pilito

# 211
  • Варна
Аз сто пъти съм казвала, Бизу е целувка, Каду е подарък.
Бизу- Бизунчо, Бизуни, Буби, Добринчо, Бай Добри, Буболин, Целувка, Страчатела и последно Захарче от една съфорумка 😂😂
Каду-Кадунчи, Пръци, Пъци, Пъцулинка, Пъцинка, Тухличка ,Принцеса, Красота Неземна.
На абсолютно всичко се обръщат и двамата, може би от лигавия тон изречен с много любов ❤️

Весел празник на Блек,  да е здрав, щастлив и много игрив.

# 212
Лори си я осиновихме с това име.Дадено и е от доброволците в Кърджали, които са я спасили.Въобще не обсъждахме семейно,да го сменим. Хареса ни много ,на всички! Лорче, Лорчо, Лорка,Лоричка❤...Лора- като не слуша.../,,Маймуно такава "- извънредни  ситуации- на боклукоядене и мършотъркаляне.,,Мамосвам" навън та пушек се вдига.Хич не ме е срам.Мама съм, я.Не е важно кой я е родил!🙂🙂🙂  Честити рожденици!

# 213
  • Sofia
Честито, Мунчо! Още толкова да те глезундят!
Кришка! И на теб това пожелавам 🤗!

Нашият е Чоко по паспорт (от chocolate).
Иначе - Чоки, Чокчо, лигльо, маймуно проклета и т.н…..

Така се гледа телевизия

# 214
Живи и здрави да са рождениците !! 💐🎂🥳

# 215
Честити да са всички празнуващи кученца и човеци!
Мейпъл по паспорт е Go-Cote, така я взехме. Името Мейпъл малко си го откраднахме. След дълго търсене бяхме харесали едно кучнце за осиновяване, което се казваше Мейпъл, за жалост не го дадоха на нас, но името много ни хареса и с моя приятел се  разбрахме ако/когато вземем кученце ще се казва така. На галено и викаме Мейпи Grinning
Пази на вратата Grinning

# 216
  • sf
Моят Нейо е кръстен на Неймар. 😆
Наричам го Ней, Нейко, Нейчо и косматко.

# 217
  • София
Е, той Нейо си е същата ярка звезда като съименника Wink

ЧЕСТИТИ да сте ни, рожденици! Да растете щастливи и красиви, гледани и глезени!

Буба по паспорт е Буболечка - 900 гр тежеше и като ходеше по пода, приличаше на малко черно буболече (но с уши) Simple Smile Отговаря на всичко Бубо-производно, казано с правилния тон.И на мумуши/мумушка или душичка.

mtz, наистина има нещо палаво-предизвикателно и бандитско в погледа на Нъки Simple Smile
На Блек като му прочетох прозвищата, си казах, че кое му е името по пспорт, ще да му е най-малкият проблем. Най се смях на Тъпомииире и на Кучи сине Joy

# 218
  • София
Когато взехме Холи, ни казаха, че името й е Хло, което на нас не ни хареса. И стана Холи. А първото име в паспорта й, който получихме по-късно, се оказа Хала. Много щеше да й отива.
Обръща се на маймуна, кокошка и разни други.

# 219
  • София
Не знам каква е сега модата на кучешките имена, че отскоро тръгнахме по парковете, но преди години с първото ми куче им знаех имената на повечето от постоянно разхождащите се в нашия парк и забелязах, че тогава едва ли не половината женски кучета се казваха Тара, а всеки втори мъжки - Рекс. Имаше и оригинали, разбира се - една девойка си беше кръстила кученцето Клеопатра и го викаше с пълното му име, ама докато го произнесе - и то вече развява уши на другия край на парка...Smile

# 220
  • Варна
Аз знаех и знам имената на кучетата в квартала по-рано от тези на стопаните им Simple Smile

# 221
Mtz, по паспорт е А-Името му. Не се връзват двете, но ние не искахме име с А, а от котилото всички трябвало да бъдат с А. Та компромис А с тиренце пред името. И в родословието всичките му братя и сестри са с А или А-. Примерно един от братята му е Ахил, а сестра му е А-Зара.

# 222
  • София
Аз на ММ все още му обяснявам разни съседски къщи с имената на кучетата Grinning Примерно "лешник имат на Рик стопаните на еди-коя-си улица" Grinning

poppy, аз това с А-то го разбрах,а амa нещо се заблудих - пухквелът не се казва Вълчан, така ли? Как му е името (ако е удачно да попитам, де - ако не е, игнорирай ме, моля)?

# 223
  • тук-там
Аз разбрах от обяснението, че е А-Вълчан.

# 224
  • София
Абе, нали за нас си е нашият Вълчан от темата, с А или без А... да е здрав и послушен само Simple Smile
Ще се смеете с какво ще се похваля, но ... впечатлихме ветеринарите с изпилени от ходене нокти Grinning Нашата пазена принцеса нали все е из ръцете ни, та не са свикнали хората. Ама сега в двора има къде да играем, а и на улицата има условия за разходка, та почваме да го докарваме на не ГМО кученце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт