Любители на кучета - 128

• 33 047
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Не, момичета, Вълчан му тръгна като псевдоним след първите месеци с него. Някой път и хората около нас се смеят. Ние така го обсъждаме между нас си, съответно така и пиша за него.

# 226
  • Бургас
ЧРД на Мунчо! Да иляди!
Елза е ясно на кого кръстена (като порасна детето и филмът стана "бебешки" поиска да прави възродителен процес, но у нас нали е демокрация, спазваме кучешките права и нямаше процес).
Иначе е Елзундра, Г*зундра, Елзуша, Г*зуша, Калпазанка.
Тук модата е Арчи и Ричи за мъжки, Айра, Тара, Кара за женски.
Обичам нетрадиционни имена. Имаме съсед шарпланинец Демон. И една Христина (Хриса), лабрадорка. Също Йоко - голдънка. Ясно на кого. Стопанинът й същи Джон Ленън.
Скоро играхме с Пабло - английски булдог. Много смешен.

# 227
  • под тепетата
Ози си го кръстихме ние, иначе щеше да е Нео. Луд и певец като съименика си, певец, та дрънка! Мрънльо, Пръдльо, Джукич и так дале. Лео си го взехме с името. Душичка , Рошко му са другите.
Честито на Мунчо! Най-трудолюбивото куче е той!
Интересно, че чат- пат и аз го кръщавам така Ози.
 Има един възрастен мъж в махалата. Разхожда булдог - Чавдар и двамата много интересно си общуват Satisfied

# 228
  • София
Взехме го с името и ни хареса. Всички от котилото са кръстени на герои от старо детско филмче.
Иначе е Бабълс, Бабси, Скуби и понякога Идиотче.

# 229
Вярно е същи Скуби. Joy

# 230
  • София
Ах, че забавно, обичам като се говори за имената Joy
Оскар гордо е кръстен на Оскар Шиндлер, ама вече какви ли не производни се чуват - Йоско, Оса кучка боса, Мамундер, Оси Боси куче мръсно, зависи от ситуацията. Ама той на всичко се обръща.
Честити да са всички рожденници, здрави и игриви! Cake

# 231
  • Пловдив
Изпуснала съм пораснали двукраки и четирикраки!
Здрави да са и техните домашни!

Саске е кръстен на Sasuke Uchiha от японското аниме Naruto

Но той от малък се зове Шошо, Шошинка, аутист. Последното му име е Шу.
Поради специфичното име обкръжението го нарича Сашко, Сашо. Joy
Милият ми той - разбира винаги, че за него става въпрос.

# 232
Кой обича ягодка?

# 233
Момичета, кои от вас бяха от Монтана? Трябва ми да препратите една информация на местно сдружение, което ако може да помогне.
Скрит текст:
Пътувам към София и на пътя за Берковица, на отбивката за село Балювица видях до пътя женска, кърмеща и май и бебета и бяха отстрани оставени. Имаше оранжев шнур на врата и явно е била в нечии двор и са я закарали и оставили с малките до пътя. Милата няма и да мръдне от там, защото бебета и са там с нея. Минахме бързо и не успях да видя колко бебета имаше. Поне ако могат да ги оставят в града някъде, защото до пътя на отбивка за селото няма да оцелеят. Аз не съм с моята кола и нямаше как да спра, нито и храна имам с мен поне да я нахраня. Много ме е яд, че в момента няма как да им помогна, но дано някой откликне и поне закара майката с бебетата някъде, където биха имали повече шанс да оцелеят.

# 234
  • тук-там
От Монтана май е Марулетка.

# 235
  • На земята
Момичета, много се смях на имената. Сега се сещам, че Мейси отговаря и на Мац, като си викам котките, тя е първата "котка" придошла. Ето и една снимка на редките случаи, когато се понасят - когато спят.

# 236
На прибиране от София минахме по същия път. Подготвих се с хляб, кисело мляко и гранули за онези изоставени майка и бебоци до пътя. Там бяха, накарах да спрат да колата и им сипах да ядат. През това време едно момче спря с колата и ме попита дали знам от кога са на пътя кучетата и се оказа, че ги е видял и се е върнал за да ги вземе и остави поне в близкото село. Бяха майка с две живи мъничета и едно беше умряло отстрани, вероятно блъснато от кола. Надявам се момчето вече да ги е оставил в близкото село, че там няма да оцелеят със сигурност.

Извинявам се, че все с тия мои бездомнически неволи ви занимавам тук.

Честит да е Блеки и още много по 7 да прави компания на човеците си!
Кришка здрава и щастлива да си и много да го слушаш сладък Леон 🤗

# 237
  • Пловдив
Моето "велкро" по паспорт е Рекс но на галено му казвам "въшка"или "шушка".

# 238
Sivi, не мога да си представя, колко голямо е сърцето ти!

Да ви разсмея малко - моите тримата, освен галени имена, имат и "индиански" имена:
Шошко - "Малка, бяла лапичка - жълта, напикана" - защото, като вдигне крак да препикава, редовно си опикава и предните лапи;
Принцеса - "Аз съм малка и обичам да смърдя" - защото е дебеличка и редовно се е овъргаляла с кеф, на някъде не толкова чисто място;
Рамбо - "Хайде, да се престорим, че вече съм ял" - защото е ужасно злояд;

# 239
Sivi, добра душа си ти! Горките бебета Heart

Успокоявам се, че не съм единствената луда, чието куче има 300 имена и прякори Joy

Общи условия

Активация на акаунт