Любители на кучета - 128

• 33 051
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Голяяяяма глава! С мнооого акъл!

# 241
  • София
Лютиче Мтъй де, ами за снимките какво ще кажеш - по едно време се хванах, че имам в десетки пъти повече снимки на Жожито, на мама момчето от на домашните Flushed
Сиви, голямо сърце си ти! Sparkling Heart

# 242
Момичета, нищо не успях да направя за кучетата на пътя. Храната е едно голямо нищо, но се радвам, че за цял ден все пак едно момче спря и каза, че след като се нахранят ще ги закара в близкото село. Ако не беше станало така, май днес щях да ида до там с моята си кола и да ги натоваря и сигурно щях в моя град да ги докарам. Дано момчето да е успяло.

Да се върна към дискусията с имената, Макс си е Макс и по паспорт. Макс, Макси, Максун, Маймун са сред най-честите, даже май основно Макси като е добро момче, а Макс като е в грешка нещо. 😁 Името го избра племенника, след като аз изредих няколко.
Вивата пък си е Вива по паспорт. Името идва от вивере, т.е. живея (латински). По старите списващи тук знаят, че я взех на 38 дни, тежаща килограм и малко и с нужда от спешна операция. След операцията и критичните няколко дни и дадохме това име със сестра ми. Иначе тя си е основно Вива, ама често се случва да и казваме Шмотла. 🤣
Иначе си имат и галени обръщение дадени от моята майка - Макс е толстолоб, а Вивата е Икарус 🤣🤣🤣

# 243
  • София
Особено като тича и размята уши, а е и точно толкова смел 🤣.

# 244
  • София
Не зная дали не сме сбъркали името на Чарли (кръстен на Чарли Чаплин Joy), май Лисан по-щеше да му ходи 😂😂😂😂😀😀😀

Със сигурност прилича на лисица 😅😀🥰

# 245
  • София
Потвърждавам! Но на добре гледана лисица!

# 246
По скоро малко лисиче 😍

# 247
  • под тепетата
Лисан Писан или Писан Лисан, ударението - на кой както му харесва !

# 248
Лисан Писан или Писан Лисан, ударението - на кой както му харесва !

Още ли сме в кучешката тема? Joy

Преди час оставих кучето само вкъщи с един кокал. отворих камерата да видя и както съм я оставила, така си седи. Страх ме е като омръзне кокала какво ще става...

# 249
Дааа,в кучешката тема сме:heart:
    И като няма кокал всичко друго става

# 250
    Ние нямаме камера, ама от време на време, като се прибера и  сварвам  какви ги върши Гинчето. Освен, че от няколко дни е завзела шкафовете в кабинета на мм( които принципно ползвам да си държа саксиите през зимата, ама сега ги изнесох) и цял ден лежи на тях и контролира движението в квартала- а е мръднал някой, а му се е скарала...Пробвах да я лиша от достъп, като намятах едни възглавници и  познайте, дали не ѝ направих по-удобно:

Отделно, че от известно време, намирам подозрителни гънки по кувертюрата на спалнята( там е зона табу за нея, по принцип), та най- накрая я сварихме да си почива там, докато ни няма...Yum

# 251
    А, вижте интересна тема... Коя е най-голямата беля, която са свършили вашите кученца?

При нас мисля, че класацията е оглавена от нахлуване в кухнята и покриване на целия коридор  с брашно, нишесте, ориз, галета, какао и подобни...
    Скрит текст:

# 252
    • София
    Боклука! Да се прибереш от работа и да не знаеш към кофата ли да поемеш или към ветеринарите, защото просто не помниш кога какво сте хвърлили в торбата (закачена на кухненски шкаф)! И понеже още й е хоби, като планирахме къщата специално определихме място за домашния боклук в шкафа под мивката - възпитава ни Бубата Grinning

# 253
    Е, аз съм се хвалила- " изяде интернет-а"...Като беше бебе, имаше навика да се крие зад дивана. Ама освен, че се е  крила явно и се е забавлявала с кабелите, които вървят зад него, щото една сутрин осъмнахме без интернет. Звъннах аз на доставчика, пратиха екип, ама за да не им се пречка ги пратих с баткото навън. По стълбите се бяха разминали с техниците, та нямаше как да отрека наличието на малко  сладко кученце с остри зъбки, когато  ми показаха наръфаното... Иначе имаме писан на сметката и един изяден цип на тапицерията на дивана( ама само ние си го знаем къде е Wink ), няколко бутнати и  поизядени китки, две одеала с изядени краища и  едно килимче с мемори пяна, което е вече без нея............, но като цяло не ни е правила много големи бели Satisfied

# 254
    Тайра освен мазилката и малко бетон,друго не е яла 😂😂😂

Честит празник,ако имаме именници дава живи и здрави!💐🍀

Общи условия

Активация на акаунт