Любители на кучета - 128

• 33 069
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Като се замисля Макс не е правил почти никакви бели у дома и реално няма нещо шокиращо. Някой и друг чехъл или сандал наръфан, ама даже не го броя за беля.
Вивата беше и все още е доста активна в измислянето на бели. Като малка може би най-запомнящо беше като наръфа оптичния кабел и ни остави вечерта без телевизия и интернет 🤣 А към днешна дата хитрува и търси какви бели да сътвори, защото е научила, че майка ми и дава нещо за хапване само и само да кротува. Та се разнасят едни саксии, теглят се чехли и чорапи от краката и още каквото и сътвори главата на беляджийката. 😁 Та с нея си е постоянна веселба. Но като няма никой у дома пък си кротува и спи и нищо не прави, защото няма кой да дава ядене 🤣

# 256
  • Варна
Ларината беля, която най-помним е откраднати и скрити два леви чехъла от два еднакви чифта градински чехли.
Дотогава ги разнасяше, прибираше в колибата и все ги намирахме. Последния път обаче няма и следа от тях. Как пък не взе един ляв и един десен, да носим поне други два, нищо че са зелен и розов цвят.
Скоро и смених храната, вкл. количество и достъп и я гледам вади си запаси, които си е заровила. Чакам сега патъците да извади Simple Smile

# 257
  • Северозапада
Илай може да се запише с изядени стени, разкъсано легло, изядени ципове на калъфи на декоративни възглавници и елек и изядени разни други дреболии на детето. Интересно беше, че ако оставим обувки на пода, ги гризе, но ако са на стелажа, до който има достъп, не ги закача.

# 258
  • София
Всичките ми кучета явно страдат от психични проблеми. Спят до 9-10, не са гризали нищо освен мен и се мислят за хора.

Бебето сега проси храна от баща си, но не му

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 16:13 от Reunion

# 259
Аз се включвам отново, този път и със снимка на малкия ми палавник.
Скрит текст:

Взех сладурчето няколко дни след първата ваксина. Уж е бил обезпаразитяван преди нея, а и в деня, в който го взех (5 дни след ваксината), също пред мен му дадоха хапче иии с огромен ужас само след няколко часа забелязах глисти в изпражненията му. Disappointed Relieved Той е добре, супер енергичен, хапва си, не му е подуто коремчето, не повръща, няма запек/разстройство, а на преглед при вет. отбелязаха, че иначе е в отлично здраве, а глистите не са кой знае какъв проблем. Аз обаче се зачетох в интернет и малко се паникьосах. Оказва се, че би трябвало да изкарва и микроскопични яйца на глисти в изпражненията си, които са изключително устойчиви на всякакви почистващи препарати. А с моето постоянно търкане на пода вече трябва да са се разнесли навсякъде, което означава, че той може постоянно да се реинфектира, ближейки всичко наоколо, а и отделно за всички вкъщи е опасно. Disappointed Relieved На някой случвало ли му се е да забележи глисти в изпражненията на кученцето си и има ли изобщо отърване от тях? Disappointed Relieved Четох за парочистачките, че помагали и ще взема тези дни, за да почна да чистя с нея, но.. хипохондрията в мен се обажда и се опасявам, че все някъде нещо може да остане. А и процесът на елиминиране на паразитите явно ще е дълъг (предвид, че препаратите действат само на зрелите глисти, но не и на яйцата и ларвите), струва ми се, че никога няма да успеем да се отървем от тях. Anguished

# 260
Шошко - Гошко:

# 261
  • Пловдив

Честит празник! Нека св. Георги да закриля всички именици и целия ни народ.

# 262
На Гергьовден, на зеленко...  Лори в апартамента  няма нито една пакост, навън са щуротиите и белите...пълна палитра🙂

# 263
  • тук-там
Бътърфлай, нямам никаква идея за глистите. Но имам въпрос към теб - малкият да не е лагото романьоло?

# 264
  • София
Бътърфлай, спазвайте препоръките на ветовете за вътрешното обезпаразитяване и ще се изчисти кученцето. Имат си схема през колко време се дават, така че да изтребят глистите. И при нас излезнаха 2 пъти едни като бели червеи, но после се изчисти. Все пак мисля че не може по-често от на 2 седмици да се дават хапчета.

# 265
  • sf
Случайна среща

# 266
  • гр.Варна
добро утро .Аз тръгвам по задачи,а тея двете ме дразнят само:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 267
  • София
Днес бяхме с Джина в парка, носих и топката.
Ех, тази сладка дума "свобода" - да тичаш и скачаш без досадния повод. Хубав е животът!

Скрит текст:
Тенис-топката й идва май една идея по-голяма, но има ли желание - намира се и начин. Yum
Скрит текст:

# 268
  • София
Много сладка лисичка е Джини.

# 269
Бътърфлай, нямам никаква идея за глистите. Но имам въпрос към теб - малкият да не е лагото романьоло?
Не, пуделче е. Има едно бяло петънце козина на гърдите, наследствено от майка му. Relaxed
Благодаря, @reni79. На 2 седмици ще го обезпаразитяваме, да, така препоръчва доктора. Дано и при нас на 2-3 пъти да се изчисти. Relaxed Мислех си, че ще е месеци наред..

Общи условия

Активация на акаунт