Любители на кучета - 128

• 33 083
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Колко сладка е темата за имената! ❤️ Нашият Марли е кръстен на Боб Марли. Повечето приятели си мислят, името сме го взаимствали от книгата ( филма) "Марли и аз", но често казано не я знаех, нито филма, наскоро след като го взехме, го гледах за първи път. Иначе производните на Марли имена са Мърльо, особено като се изкаля целия, Пухен, Вафличка
 ( заради къдравата козина на "вафли"), както и Лигото - от Лагото 😁 . Кой знае колко бели не е правил, изядените пантофи и ръкави на сиутчери не ги броя.
Бътърфлай, дано се изчисти бързо палавникът малък, много е сладък, на шоколадче прилича! 🥰.
Среща по празниците на Марли с брат му Хари Потър! Геройски издържа повече от четири часа пътуване до Варна!

# 271
  • София
Много е сладичък Марли. Реши го, за да не стане на расти наистина.
Аз преди да се появи бебето, исках бобтейл. Радвам се, не взехме. Ужас е с козината.

# 272
  • sf
Когато дъщеря ми (сега на 21г) беше малка и висяхме с нея по парковете, имаше един бобтейл в нашия, Джей Джей се казваше, много готино кученце беше.

# 273
И ние на зеленко Green Heart

# 274
  • София
Ще му изям ушичките сладки.

# 275
  • София
Буба много ни се чуди защо всеки ден я караме да обикаля по улиците край къщи Grinning Представям си какво ще е, ако срещнем и куче Grinning

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 22:39 от ToniShu

# 276
  • под тепетата
И ние бяхме на зелено вчера.
Ревнува маймунекът!

Ей, качи ми се на главата накрая!

# 277
Виж го колко е доволен накрая...Ам че как не те е срам друго куче да гушкаш? Laughing

# 278
    И ние да не сме по-назад

Въпреки че живее в пусната на свобода в двора,Сара обича разходката в парка

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 19:06 от Krotinia

# 279
      Да питам тези излизали извън страната - утре тръгваме за Сърбия, вчера Мейпъл мина преглед при вет, паспортът е подписан и подпечатан, обезпаразитена,всичко както си трябва. Ще останем няколко дни, но сега се замислих на връщане от Сърбия дали пак не трябва да мине преглед преди да влезе в България? Ако е така, трябва да търсим вет и там, струва ми се сложинчко.

# 280
      Не, ще минете и така. Имаме приятели, които често пътуват и не ходят при вет всеки път. Иначе до сега 5 паспорта да са сменили. Важно е само да има всички ваксини и съответното време след тях за изграждане на антитела.

# 281
      • Пловдив

Дебнем няколко гущера....

# 282
      Благодаря Лютиче Flowers Hibiscus успокоих се Grinning
      Ето я госпожицата полегнала на леглото Grinning по принцип и е забранено да се качва на легла и дивани, но все ни дебне да ни няма в стаята и се качва на мекичко Joy толкова смешно ми става като я видя, че не мога да и се скарам чак.
      А от днес предава нови номера - не иска да си яде гранулите.

# 283
      • София
      akashy, много мултитаскинг звучи това с няколкото гущера! Имаше ли успеваемост? Joy

Ето това е фонът на срещите ми с индийци, американци и филипинци като се стопли времето. Този път поне не се налагаше да се извинявам за кучешкия лай; обаждаше само по едно тихичко "ррррр" като мръдне Лиси Simple Smile 

# 284
      Ох, имам един малко деликатен въпрос към мамите на кучинки:
      Скрит текст:
      От няколко дни Джини е в цикъл- в началото съвсем леко зацапване имаше, но от вчера си цапа стабилно. Имаме гащи няколко чифта и модела( но всичките са ѝ леко хлабави на корема, шото тя си ни е финна дама), обаче като ѝ ги сложим се почва едно търкане по мебелите и все успява да ги свали...Като я подгоним да ги слагаме, бяга и се крие.....и сме голям цирк. А, аз съм със секнат кръст и  ми е малко трудно и гоненицата и чистенето в момента, а и  не всичко нацапано виждам веднага и ме е страх да не останат петна . Та, да дадете акъл, как да се справим със ситуацията?!?

Общи условия

Активация на акаунт