Любители на кучета - 128

• 33 092
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Привет!

Това е нашият "кокорчо", който осиновихме преди около две години. Болничък беше, с Дирофилариоза и никой не го искаше. Вече излекуван се радва на живота, а пък ние на него.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 22:07 от Tortilla Flat

# 481
  • Sofia
Деспи, какви бузанчета-сладуранчета си имаш! Скоро си мислех, че не си се мяркала насам, но то сигурно няма време за нищо…
Фотото е един път!

# 482
  • Варна
Привет!

Това е нашият "кокорчо", който осиновихме преди около две години. Болничък беше, с Дирофилариоза и никой не го искаше. Вече излекуван се радва на живота, а пък ние на него.

Много е хубав ❤️

# 483
Отдавна не съм показвала Кио.🌷

# 484
  • София
Ксена преди 7 години.

# 485
Здравейте!
Извинявайте за нахлуването в темата.
Търсим спешно куче за донор на едно ангелче в критично състояние във Варна.
Звънях на кръвна банка за кучета,но не разполагат.
Моля ви за съдействие и всякаква информация,която може да е от полза.Клиниката не разполагат с регистър за кучета донори.

# 486
Здравейте!
Моля ви за съдействие и всякаква информация,която може да е от полза.Клиниката не разполагат с регистър за кучета донори.
sun sea, попитай в разните групи из фейсбук, щом е спешно. Останала съм с впечатление, че там по-бързо реагират хората, отколкото по форумите. Успех! Знам колко е трудно, преди 5 години ми се наложи за мое куче. Бях се отчаяла, но се появи неочаквана помощ от познат човек, с който не бях близка. Вечно ще съм благодарна за подадената ръка в онзи момент!

# 487
Съжалявам,че не мога да помогна😥.Първо,че сме далеч,второ,че Тайра все още се лекува,а и дори да оздравее няма да може да дава кръв,заради заразата.Надявам се някой да Ви помогне в най-скоро време! 🙏🤗

# 488
  • Варна
Здравейте!
Питах нашата вет Лара може ли да дарява кръв. Теглото го има 35 кг. е, но ми каза, че много тестове се правели на кучето преди това. Не намирам повече информация по темата. Ако е както при хората бих я завела.

# 489
Стискам палци да се намери донор за кученцето Confused

Не знам как са вашите кучета в това отношение, но нашето много обича да си върши голямата работа на публични места, в средата на улицата, докато минават адски много хора. Водя я първо на закътано, на тревичка, нищо не прави и като я изкарам на средата на улицата, чак тогава. Снощи например се разходихме, минахме покрай една аптека, тя се качи на стъпалата и на 10см от вратата в средата си свърши работата, само бера срам Grinning

Да ви попитам, давате ли нещо специално,за да може козината на кученцата ви да е мека? Ние даваме масло от сьомга вече трети месец, но козината и е все така твърда. Сега предстои да сменим храната от Taste of the wild към Essential, да видим. Просто по улиците като виждам и галя чуждите кучета са все с мека козина, дори джакчетата, а нашата е със супер твърда и се чудя да не би нещо да не правим като хората .

Едно заспало Мейпи:

# 490
И аз стискам палци на животинката.

Мекотата на козината не зависи ли основно от породата? Най-меката козина, която съм галила, е на една бернка, която е на “обща храна” (да се чете кучешка храна с гарнитура кебапчета и фъстъци) и масло не е подушвала Joy

# 491
Уайлд, и аз така си мисля. На нашата при главата и ушите е кадифено мека, а при опашката става твърда.

# 492
И аз така си мислех, но след като галих още няколко Джак ръсела и имаха кадифена козинка, се замислих дали главно от породата зависи, та реших да ви питам Blush

# 493
  • Пловдив
Нашият Лео винаги си върши голямата работа на ръба на тротоара на самото кръстовище. Даже колите като минават и му духат д...то. Никакви тревички не признава. Всеки път бера голям срам -хората чакат на светофара той.....

# 494
Уайлд, не си галила Айк, няма по-мека козинка от неговата. Като плюшен е. А стойките, които заема като ака са уникални. Понякога с два вдигнати задни крака. И винаги на дърво, камък, бордюр. Убива ме просто 😂
Вампирчето ми

Късмет на кученцето, което си търси донор. Много сме далеч за да помогнем. Sad

Общи условия

Активация на акаунт