Любители на кучета - 128

• 32 555
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Тайра снощи беше подложена на тормоз от племенницата ..Не,че се оплаква де..Вижте колко е готина 😂

# 496
Здравейте на всички, нова съм в темата. Видях че сте обсъждали по на пред в темата барф, аз храня от сравнително скоро с барф имам йорки, притеснява ме цвета на акото ѝ на места има бяло и е доста сухо. Моля ви който храни с барф да ми сподели как е при вашите кученца. Нашия вет е против барф и ще ме скастри много. А от магазина ми обясниха, че е нормално.

# 497
С БАРФ-а на Перитас и при нас в определен момент се получаваше така. Даже се е случвало изпражнението да е толкова сухо, че чак да става на трохи. Тогава и цветът се е променял - жълто към много светло. На някои видове храна според мен нещо бъркат пропорциите. Можете да добавяте масло (сьомгово или такова за хранещи се с барф от Стефанов). Много са ни различни кучетата и не мога да дам съвсем адекватен съвет. Пробвайте друг вид или друга марка, и вижте дали няма да има промяна. Според мен не е нормално това, което в магазина твърдят, че е.

# 498
С БАРФ-а на Перитас и при нас в определен момент се получаваше така. Даже се е случвало изпражнението да е толкова сухо, че чак да става на трохи. Тогава и цветът се е променял - жълто към много светло. На някои видове храна според мен нещо бъркат пропорциите. Можете да добавяте масло (сьомгово или такова за хранещи се с барф от Стефанов). Много са ни различни кучетата и не мога да дам съвсем адекватен съвет. Пробвайте друг вид или друга марка, и вижте дали няма да има промяна. Според мен не е нормално това, което в магазина твърдят, че е.

И аз така мисля, ще пробвам с друга храна с по малко количество кокали, а каква марка барф давате?

# 499
Някъде бях попаднала преди месеци на някаква информация, че бялото може да е от многото калций, което се връзва с количеството кокали, да. За твърдостта не мога да кажа нищо, но някаква добавка като кокосово или сьомгово олио може да е добра идея.
И ако настояваш да храниш с БАРФ, може би няма да е лоша идея да се насочиш към вет, който разбира от този вид хранене. Както и при хората, при лекаря се казва всичко и не е хубаво да се крие информация, защото това може да доведе до грешка в някое бъдещо лечение.

# 500
  • тук-там
От костите и кокалите е. Нормално е! Не сменяйте!

# 501
От костите и кокалите е. Нормално е! Не сменяйте!
Мислея си да сменя със сенаитив, че аз я хвърлих в дълбоко рязко я минах на барф

# 502
  • тук-там
Белите изпражнения са си съвсем нормални

# 503
Жегааааа!

# 504
  • sofia

Академичният живот е тежък...

# 505
  • sf
Тежък е кучешкия живот...
Скрит текст:

# 506
Мъка, мъка......вижте каква черна съм станала докато дремна:

# 507
  • под тепетата
Честит празник!
 Аз тихичко да се похваля, че си имах височайша особа на гости! Негово величество Швепса не отказа кашкавал и реши да се прави на мъж пред Шуши /зайкото на внука/. Беше подобаващо намачкан и нахардахучкан! А какви уши има - къдравки, мекички, м-м-м!

# 508
Нашият любимец направо се е размазал на слънчице. Не съм виждала по-блажена физиономия/муцуна/. Blush

# 509
  • под тепетата
Омммм! Wink

Общи условия

Активация на акаунт