Любители на кучета - 128

• 32 553
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Пълно размазване...

# 511
  • тук-там
И от нас:

# 512
На днешния ден преди 7 години ей туй малчуган дойде у дома:

И една усмивка:

И ей тъй се мотаем сутрин:

# 513
  • София
Сладичък Макс. Много прилича на бебето. Да е жив и здрав и да ви радва дълго.

# 514
Жив и здрав да е Макси!

Само завиждам за чашата по време на разходка...Laughing При нас още е немислимо. Тъкмо си мислиш, "ейй, стана от него куче", и изкочи котка...или види кон. Laughing Ако реагирам навреме и му дам команда, няма проблем. Но види ли ги преди мен, разбирам по рязкото дръпване, че има дразнител.

Миналата седмица на разходка извън града, глупавият той се втурна при един кон и му застана зад задните крака. Само си представих откъде точно да мина, за да ходя да го събирам, ако отнесе ритник. На връщане, като знаех, че там има дразнител, вече нямаше проблем. "Остави" и "Напред" и конят все едно го нямаше. И след среща с кон задължително маркира.

# 515
Красавееец 😍
Жив и здрав да ти е Сиви ! ❤️

# 516
  • Варна
Жив и здрав да е този прекрасен младеж ❤️

Мери, как е черната перла?

Каду снощи се парфюмира, да не ви казвам, че едвам я прибрах без да повърна...

# 517
  • sofia
Сиви, да ти е много здраво и все така послушнио слънчевото момче!

# 518
Много целувки на Макс и от нас!

# 519
Честит рожден ден,Макс!

Срещнахме улично другарче и по чудо го харесахме
Да не повярваш

# 520
  • Бургас
Каду снощи се парфюмира, да не ви казвам, че едвам я прибрах без да повърна...

Аз в такива случаи първо добре я къпя в морето:)
ММ каза, че искал йорки. Не се търкали в ... , в тинести локви не влизали и не били като слонове в стъкларски магазин като наша Елза.

wild poppy къде го тоз кон в градски условия?
Sivi, да ти е честит Макс!

# 521
Този, при който отиде, беше в извънградски условия. Иначе и в градски се случва да се срещаме с коне с каруци, основно такива, които минават през кофите. За съжаление (или щастие) не е достатъчно често, че да свикне и да не им обръща внимание.

И Вълчан не се търка в нищо и не влиза в локви. Но и той е същи слон в стъкларски магазин.

# 522
  • Варна
Тинтина, по-близо ми беше бликащото шадраванче от тея, дето извират от земята. Тя много обича да "яхва" струята,  но не се изчисти. Шампоан, мокри кърпи и накрая оцет, докато изчистя всичко. Прави ми то за трети път ,за три години почти и много ми се разсърди, заради тона, който й държах, чак сутринта ми се лендзеше.

# 523
Естела Благодаря,че попита..Повече от добре е Тайра.От тромбоцити-48 при реф.ст (117-300 и нещо) по-миналата Неделя,предната бяха 260 някъде.Казаха да довърши антибиотика и така.Иначе 5 дни след като започна лечението,вече си беше старата Тайра 😁
Добре,че реагирахме навреме..ако бяхме се забавили още няколко дни,щеше да си докара анемия,и от там нататък не ми се мисли,какво щеше да е.. Та така,не я мислете вече е повече от добре 🤌❤️

# 524
  • Варна
Браво на момичето ❤️

Общи условия

Активация на акаунт