Любители на кучета - 128

• 32 941
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Ant G остави го малко гладен и след това предложи сварения ориз. Ако до 2 дена няма подобрение то тогава идете на вет за преглед, но ако е от консервата малко глад ще оправи положението отзад.

# 61
  • Северозапада
Благодаря, Сиви! Сега бяхме навън и нямаше напъни, така че сигурно това е било 🤗. Гладен е, скача по нас да му дадем нещо, ама не иска ориз 😏

# 62
  • София
Поздрави на всички в новата тема от нас с Джина, която днес става на 8 месеца.

Заведох я днес на кучешката площадка в Княжеската градина, където сварихме задружна глутница от 5-6 доста едри кучета, които я погнаха да се запознават и играят и моята хубостница първоначално "напълни потурките" от страх, но бързо се окопити и навири опашка, много й хареса преживяването и сега спи доволна. Доволна съм и аз, защото не вярвах, че ще идва при повикване и ще проверява с поглед къде съм, докато играе с други кучета, но е факт - изненада ме приятно. Не си правя илюзии, разбира се, че ще е все така, но за начало не е зле.
Весели празници на всички! Hug

# 63
Аз щях да видя сметката на Вълчан. Изведох го по обяд, поляната на слънце. А насам пръчка, а натам шишарка. Разтичах го, както обичайно. Пооплези език и тръгнахме да правим кръгче за спокойна разходка. Бре, това куче отказа да върви. И не само отказа да върви, ми и се пльосна на сянка. Не отчетох, че вече е доста по-топло. Прибра се треперещ и едва дишащ. Езикът му стана лилав…ММ и щерката ме насолиха, че за 10 минути извеждане съм щяла да го уморя. Изпи една купа вода, климатизира се, падна му пулсът, хапна половин банан и заспа. Зимата на снега това ни беше редовното обедно извеждане. Ама явно при по-топло време трябва по-полека.

# 64
  • тук-там
Направо ме уби с топлото време. Къде това нещо? При нас се стопи снега, но е далече от топло. По-скоро не е студено. Горкият Вълкан! Явно са му шок температурните промени.
Днешната ни разходка:

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 16:44 от mtz

# 65
Mtz, в София, колкото и да е странно. В момента го дават 19 градуса, въпреки че се смръчка. Одеве, като пекна слънце, си беше съвсем за къс ръкав. Не че е жега, но е чувствителна разликата с предните дни. Може би наистина му е дошла рязка промяната. 

Страхотни са твойте двамцата. Тия дни, като им пуска снимки, се чудех, как им задаваш команди, като са двамата? С една команда или персонална на всеки?

# 66
  • тук-там
За снимка - с една команда “седни” и после “стой”. Понякога им давам и различни, за да може едното да седи, докато другото изпълнява друга команда. Но това е само в работен режим и Мокка не обича да седи, защото е нетърпелива за наградка. На разходка еднакви команди.

# 67
  • София
Холи е в Кападокия

# 68
  • под тепетата
Пътешественичка-хубавица!
 Запис! Благодаря ,Sivi, за темата! Ето ги моите момчета!

А този е с комшийките Wink

# 69
  • София
Холи утре тръгва на югоизток към иракската граница. Или пък на юг към Адана, а после на изток.
Ще ви държа в течение кои градове е препикала Wink

# 70
  • sf
Едни пътешестват и се разхождат, а други ей така прекарват празниците...

# 71
  • под тепетата
Тримата...от запаса Wink

Някой има ли нужда от измиване на уши?

# 72
Здравейте, приятели на кучета ❤
Търся предложения за заведения (на закрито) в  Пловдив, където се допускат големи кучета (в случая лабрадор), както и за хотели из цяла България със същото разрешение.
Като гъбка расте нашето мъниче и много скоро няма да мине за малък домашен любимец 😅
С моето говедо около 30+ кг сме били в Йегерхов , Sweet corner и Блустоун Донътс на закрито . Доколкото знам в Южен полъх също дават, но не съм била с нея и нямам наблюдения . В част от заведенията в капана също нямат проблем.

# 73
  • Mediterraneo
Ох, не мога, тая моята щерка как маймуни кучката

# 74
  • София
В Икеа почнали да продават чанти за пренасяне на любимци. И забранили влизането с кучета. Познайте дали Буба винаги е в ръцете ни, когато сме в какъвто и да било магазин Simple Smile И все пак ни изгониха, след като бяхме обиколили горния етаж и вече слизахме долу да си пазаруваме още; че и свекито беше с нас, и тя с цел конкретно да пазарува. Направо оставихме каквото бяхме взели (дреболии, ама не малкона брой) и се разкарахме, защото иначе щяхме да си развалим празничните дни с много, много лют скандал. Безброй пъти сме влизали с Буба, изобщо не сме подозирали, че може да сменят надписите на входа и не ги видяхме. Кучето трябвало да е в транспортна чанта, а на въпрос ако сваля якето си и сложа кучето в него вместо в ръцете ми, как ще ми обяснят, че не е в транспортна чанта, отговорът беше "ама сложили сме надписи" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт