Любители на кучета - 128

• 32 946
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Весел празник групичка! Бъдете здрави и щастливи вие и вашите любимци Hug

# 76
# 77
  • Sofia
Христос Воскресе! Мир и радост да има!
Като се чукахме с яйцата на закуска Чоки подскачаше синхронно - защо толкова се впечатлява от този звук, не знам…
После - на разходка, да използваме единствения хубав ден. И който се умори - Ей така:

# 78
Хистос воскресе!
Да покажем и тук пазителката на яйцата:
- на Джинито ѝ се полагаше плетено яйчице
Тя интерес към нашите нямаше особен, освен като не почнахме да ги ядем- то е жален поглед, то е  чудо...
И понеже е много послушна, я заведохме на дълга разходка покрай Марица(  и да си хвърлим старото яйце), но там нещо вятъра ѝ издуха послушанието и след като се напи доволно с вода от реката
, реши и да направи откриване на плажния сезон
, а накрая и да се позакача с минувачите по крайречната алея и да внесе малко настроение, като походи на два крака

# 79
  • гр.Варна
пазете се ,че ида:joy:

# 80
  • под тепетата
Христос воскресе!
Едвам опазихме яйцата Satisfied

# 81
  • Sofia
Привет. Нашата Чери се разгони на 1,2г за първи път. Да питам как стои въпроса с разходките.

# 82
Разходките задължително на повод и се избягват кучешките градинки. Гледах, че има някакъв интернационален знак за хората да не доближават кучето и да не пускат своите при него - жълта панделка на повода или на нашийника. Аз го правя, ако не искам някой да идва при нас.

Аз искам да питам, защото съм доста притеснена:
Миналата седмица поръчах гранули за наша Рила, но не дойдоха до петък и реших да купя няколко големи консерви, с които да изкараме дните до доставката.  (Acana е изключотелно дефицитна последните месеци и докато я пуснат за продажба и е свършила. Като билети за концерт на Риана е.) Откакто давам консервите, кучето спря да пие вода. Не близва. Игрива е, маха с опашка, не изглежда болна или обезводнена. Навън си пишка нормално. Твърдият изходен материал е доста по малко, отколкото при гранулите. Възможно ли е водата от консервата да й стига? Някой има ли наблюдения?

# 83
Чак пък никаква вода...При хранене с консерва пият по-малко вода, но все пак пият някаква.

Според мен в такива ситуации е по-добре да вземете други гранули висок клас, докато пристигне вашата храна, отколкото да сменяте типа храна.

# 84
Чак пък никаква вода...При хранене с консерва пият по-малко вода, но все пак пият някаква.

Според мен в такива ситуации е по-добре да вземете други гранули висок клас, докато пристигне вашата храна, отколкото да сменяте типа храна.

За гранулите съм много предпазлива. Даже и с плавно преминаване от един към друг вид се разстройва, а към консерва не прави реакция. Затова реших така. Сега обаче съм решила да се запася хубаво с храна и да не изпадам в такива ситуации.
Ще се обадя днес и на вет. Така и така трябва да запиша час за ваксина. И за това ще питам, но исках да чуя и вашето мнение.

# 85
И Айк е на акана окончателно. Много съм доволна. Както бяхте писали тук и той свали ( е грамове) и в момента е 3.5 кг. Беше минал 4 с проплана. Изглежда много добре, вече е съвсем оформен. Утре ще стане на година и четири месеца и просто е прекрасен.
И данък от вчера. Малко го е понапекло и си е полегнал в ъгъла на сянка

# 86
  • тук-там
Христос Воскресе, мили дами! Мир и любов в душите ни!
На мен консервите са ми на дъното на веригата. Бих готвила, но не и да давам консерви. Така че нямам опит.

# 87
  • София
Страхотни "козунаци и яйца" има в темата!
И честито възкресение Христово!
Ние сме на гости при свекърите в Ямбол града и Стралджа... голяма емоция за милия Чарли. Вчера даже не иска да яде, но днес вече е наред. Сякаш усеща, че ще си тръгваме 😂.
Много му се насъбра, ей да го видите в любимата му поза от снощи:

# 88
Лютиче, на Лори поръчвам Акана- оттук До два дни пристига.  https://www.medpets.de/acana-hundefutter/?gclid=CjwKCAjwjZmTBhB4 … T1bBoCWRUQAvD_BwE

# 89
Лютиче, на Лори поръчвам Акана- оттук До два дни пристига.  https://www.medpets.de/acana-hundefutter/?gclid=CjwKCAjwjZmTBhB4 … T1bBoCWRUQAvD_BwE

Ух, доста скъпо. Аз купувам на поне 20% по-ниска цена.
Разрових се сега и намерих още един сайт. Поръчах още два пакета , защото имаше допълнително 10% отстъпка и ако избереш бавната доставка уж правят дарение към приют.  Следващите 4-5 месеца няма да го мисля.
Виж тук, ако те интересува: https://www.petspremium.de/

Общи условия

Активация на акаунт