Любители на кучета - 128

• 33 006
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Добра вечер! Heart Eyes
Позагубих се, но пък успях да прочета всичко, да се натъжавам и да се радвам с всички прекрасни лапички в темата Kissing Heart
Благодарности на Sivi Flowers Bouquet
Моят данък от днес - Лъчезар вече на 9м.

Дупки се дълбаят с приклякане на задни крака

свободен полет

и забиване със сила на муцуна в земята, след което просто не се вижда нищо, защото се развиват космически скорости и хвърчи пръст и трева............

Заведох го на игрището уж да тича и тренира с 30м повод, а той реши да копае дупки.... еми върнахме си се в нашата градина.....

# 136
Lady, с какъв артистичен плонж тръгва да копае само Joy

# 137
  • под тепетата
Лъчко, показвай се по=честичко, че ни липсваш!
 Ей, значи, изпуснала съм срещата точно на моята полянка на Марица! Следващия път махам очилата, искам и аз да виждам двойно Sweat Smile!
 Лео и Ози са с пипети и пудра, и пак вадя кърлежи , но интересно, че само от Ози. Единствено предимство е, че с таз къса козина ги виждам бързо и са все покрай ушите.

# 138
  • София
По принцип на кучешка поляна кучетата търчат,  мен лично са ме събаряли поне дузина пъти моите и приятелчетата им. И 6 кила куче може да събори човек като се блъсне със засилка в него    🤣.  Ако е на трева не е толкова зле.
Бебето мина в категория пубер и се репчи на батковци. Ще трябва още да работя с него, макар че слуша уж.

# 139
Добро утро от едно куче-риба! Скочи след патица, изобщо не можах да реагирам. После й хареса и скочи още 2-3 пъти само, за да се разхлади.

# 140
  • Бургас
Боже, акита във вода? Нали северните породи уж не обичали? Моята микс лайка преди години как се гнусеше от водата, нокътя си не искаше да намокри.

# 141
Боже, акита във вода? Нали северните породи уж не обичали? Моята микс лайка преди години как се гнусеше от водата, нокътя си не искаше да намокри.
Не знам за другите кучета, моето се размаза от кеф. Simple Smile Имам и клипчета, но не знам как да ви ги пусна.

# 142
И на мен не ми остава време да се рязпишя, но опитвам поне да ви чета.
Изпадам в ужас като чета за кърлежите. Миналата махнахме от Бейли няколко пъти, но само в случаите, когато сме били извън обичайната среда. Когато бяхме в гористата част на 1 Софийски парк махнах от него 2,но вече като махнах и от моя крак един тотално се уплаших, никога не съм си махала.. За щастие майка е мед лице и тя се справи с тая задача..

Благодаря за темата. Плащам данък.

Пп:красотите на корицата са топ Hug

# 143
  • Бургас
Заради тренинга от предишното куче, преди 30 години, изобщо не се впечатлявам от кърлежи. Тогава никой никъде не пръскаше, а редовно скиторихме по поляни и градинки, ветеринари в града имаше един частен и един държавен, кърлежите ги вадех сама (ученичка бях още), всякакви калибри и размери.
После по почивки, когато нямахме куче, съм вадила и от мен, и от детето.
Не губете самообладание, не е нужно след всеки кърлежи да се тича на ветеринар, или на човешки лекар. Самонаблюдението и редовното обезпаразитяване е достатъчно.

# 144
  • София
Днес с Марси ходихме на разходка до един язовир.Качи се на понтон.Ама зора беше да го овардя да не скочи във водата Все натам го влече.А мен ужасно ме е страх.Сигурно ще скоча след него.Той е малък  още и ще му е за пръв път...все някога А аз изобщо не съм наясно как и дали да позволя свободно плуване. Може ли, не може ли да плува..колко свободно мога да го пускам и да имам доверие в природните му инстинкти:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 145
  • под тепетата
Ако е на Антонивановци, водата е ледена и наистина е опасно.
Моят северняк първия ден се радваше на морето, напи се с вода и след това нямаше желание да се къпе. Виж в реки беше първа писта!

# 146
  • София
На Диканите бяхме.Ама на мен ми е принципно чуденето.

# 147
Вълчан на 4 месеца го пуснахме да плува в морето. Първо не искаше да влиза, подлъгахме го с топка. Нямаше проблем, но все пак го привиквахме и постепенно увеличавахме времето. Имахме и приключение. Един от дните бяхс маска, шнорхел и плавници и доста бързо влязох доста навътре (бях решила да отида до един срещуположен на брега остров). Като ме е видял да се отдалечавам, се е метнал във водата да идва с мен. ММ и щерката са хукнали след него, едва са го върнали, а той едва е издрапал до брега.

# 148
Здравейте, любители!
Ще ни приемете ли сред вас?
Това е нашата Сара,каракачанска овчарка на почти три години

# 149
  • Варна
Бизу, когато плува маха с опашка, толкова е доволен, а Каду потъва 😀
Добре дошли ❤️

Общи условия

Активация на акаунт