Любители на кучета - 128

• 32 561
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Мери много се радвам за Тайричка, че вече е добре 🤗 Това е добрата страна на това да познаваш кучето си и при най-малкото отклонение от обичайното поведение да реагираш.

# 526
  • София
Ние имахме леко приключение. На Буба й се спука едно мастно образувание (има няколко мънички тук-таме), не разбрахме как - започна неистово да ближе мястото и тогава видяхме. Почистихме с физиологичен разтвор и после намазахме с Фусидин (антибиотично за кожа; за нас е купувано, ама друго нямаме...). Поне половин час я дебнахме да не го ближе, чак сега май се успокои. Не знам има ли друго такова куче, дето толкова да иска да ти угоди, че дори да го сърби или боли, да реагира на "не може"... Дано сме реагирали правилно ние, утре ще звънна на ветовете.

Сиви, все така нахилен да го виждаме Максът!
Мери, аз пък не се усъмних и за момент, че ще се оправи черната ни пантера Simple Smile

# 527
Ох милата Буба 🤗 🥰
Дано и мине бързо!
И Тайра е така,мажа ѝ нацепения нос с кокосово масло,и започва едно зверско облизване.Аз и казвам НЕ,тя спира...Обаче отместя ли си погледа и чувам пак как мляска.
И така поглеждам-спира,не я гледам-ближе 😂
А за болеста:Честно да ви кажа се бях спекла доста😄..А попринцип съм доста хладнокръвна.Особенно първите 2 дни бях толкова отчаяна и тъжна,че все едно вече я бях изтървала.Какви ли не неща изчетох...и какво ли не ми мина през главата.

# 528
  • Пловдив
Честит да е Макс, истински мъж, батко! Дълги години да озарява дома!

Радвам се, че Тайра е по-добре. Контролни прегледи ще правите ли?
Буба-та ще се оправи бързо. Heart

Саско по рядко се омирисва в л.йна. Но умира да се тръшка върху всякаква мърша. Колкото по-голяма и колкото по-смърдяща - най-доволен.

# 529
Ние преди два часа се върнахме от вет. Голяма глупост сътворих. Изкарах около 400 грама свинско за готвене и го оставих в купа върху масичката за кафе - там огрява следобед, уж по-бързо да се отпусне. После шетах и се качих на покрива да си погледна цветята. 20тина минути да съм се бавила. Не взех Айк с мен защото не ми дава да мета - играе си с четката. Като се върнах открих че от месото е останало само празната торбичка. 4-5 парчета открих върху охлаждащата му постелка. Огледах хубаво навсякъде дали не си е скрил за по-късно и НЯМА. Изял го е! Айк, който ревтуни да му чупим бисквитката. Бяха с размер като за шишчета, една идея по-големи. Чакахме час и половина да влезем в клиниката. Обичайно е със запазени часове. Той си беше нормално игрив. Док каза, че трябва само да го наблюдаваме и ако започне да повръща или се разстрои да идем утре пак. Четири часа по-късно дяволчето спи като добре вечеряло, но на мен ми е много притеснено. Ще видим през нощта и утре сутрин как ще е. Някоя с опит от подобна случка?

# 530
Ние преди два часа се върнахме от вет. Голяма глупост сътворих. Изкарах около 400 грама свинско за готвене и го оставих в купа върху масичката за кафе - там огрява следобед, уж по-бързо да се отпусне. После шетах и се качих на покрива да си погледна цветята. 20тина минути да съм се бавила. Не взех Айк с мен защото не ми дава да мета - играе си с четката. Като се върнах открих че от месото е останало само празната торбичка. 4-5 парчета открих върху охлаждащата му постелка. Огледах хубаво навсякъде дали не си е скрил за по-късно и НЯМА. Изял го е! Айк, който ревтуни да му чупим бисквитката. Бяха с размер като за шишчета, една идея по-големи. Чакахме час и половина да влезем в клиниката. Обичайно е със запазени часове. Той си беше нормално игрив. Док каза, че трябва само да го наблюдаваме и ако започне да повръща или се разстрои да идем утре пак. Четири часа по-късно дяволчето спи като добре вечеряло, но на мен ми е много притеснено. Ще видим през нощта и утре сутрин как ще е. Някоя с опит от подобна случка?
Не се притеснявай,моя беше изял така 800 гр телешка кайма..косата ми побеля. Тичах като луда към ветеринаря ни,а той понеже си го знае какъв дивак е и се пукна от смях. Нищо му нямаше,само на следващия ден излизах навън с 5-6 пликчета..

# 531
Ох много благодаря за бързият отговор. По мои сметки липсва около 300 грама месо. На неговите три и половина кг не знам как не му е лошо. И сега докато пиша се е примъкнал да си проси бадем.

# 532
  • София
Спокич, Магни, Буба веднъж така се наяде с шоколад... изяде май два реда (ако правилно помня), направо изтрещяхме с ММ  - как не се избихме от нерви и угризения, не знам. Повърна два пъти и това му беше, освен наученоя урок Simple Smile А Фют е хапнал мръвка, ще му се размине леко.
Още си е спокойна и спи в краката ми, на отворен прозорец; ще вземе да се окаже, че сме се справили успешно.

# 533
Ох сега прочетох за Бубата. Милинката дано е добре.
Айк все пак утре няма да закусва. И ще му издърпам ушите със сигурност. Само да видя, че всичко е наред.

# 534
Ох сега прочетох за Бубата. Милинката дано е добре.
Айк все пак утре няма да закусва. И ще му издърпам ушите със сигурност. Само да видя, че всичко е наред.
Да,ние го държахме целия ден без ядене.

# 535
  • София
Максиии, Честит да си, момче прекрасно! Още 107 лета да изкараш 🥰, пък твоята Sivi, много да те глези и обича! Здрав да си!!!
Айкиии, ти къде го събра туй месо? С твойте префинени кг? Непослушко! Сега малко на диетка!
Радвам се за Тайра, че вече е добре!
На Буба да й минава бързо, кат на кученце!
И да кажа, че за сега сме добре. Много емоции - завършва ни юнака ПГ и на 15ти септември ученик. Ще е водещ на тържеството им. Вълнуваме се всички, чак и Чарли разбира, че има нещо различно - души му панталона, проверява дължината дали добре съм я отбелязала, надига се да проучи колана, ризата, папионката - голям смях пада 🤣, а ние отстрани - недей да се катериш по Ивайло, долу, не кради чорапи 🤣🤣🤣. Забава голяма.
А сега се е трупясал от жегата и спи. Все същия пух си е 🥰❤. Стискайте ни палци утре тържеството да мине успешно ❤
П.П. Пък днес се роди бебе в офиса (не буквално) и началника стана дядо! Целият ни екип много се развълнува - такова хубаво събитие! ❤🥰❤

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 23:50 от Галски

# 536
  • София
Магни, нищо му няма. Най-много да има малко разстройство, ако е било по-тлъсто месото.

# 537
  • sofia
Как са Буби и Айк? Надявам се, спокойно е минала ноща.
За Айк, късмет е било, че не е изял торбичката. Разправяла ли съм ви, дакелът Рой така изяде 3 скумрии. Сурови. На третата ни беше оставил главата. Е, няма такова повръщане после...Това беше. Мина си му и пак би крал при възможност.
Галски, стискаме палци на баткото и чакаме снимки!

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 08:27 от Кришка

# 538
  • София
Честит да е прекрасният Макс! Heart Eyes
Все така достолепен и усмихнат!

# 539
Добро утро, момичета! Благодаря на всички за включването. Спокойна беше нощта, сутринта наистина беше малко разстроен, ще видим до края на деня как ще е. Иначе е толкова виновен, че звук не издаде като станах. Обичайно реве докато не излезем на разходка, днес ме чака докато се натуткам с поглед "добре де, сгреших".

Общи условия

Активация на акаунт