Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 22

• 43 754
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • ...на безопасно
Аз въобще не мога да вляза в менюто за промяна на настройките. Иначе щадяща функция има опция за някои програми да се включва допълнително,да .
Също, с промяна посоката на отваряне на вратата, ние можем ли сами да се справим?
И ароматизатори още не съм монтирала. Сложих по две кърпички Ленор, ама ефект нулев.

# 391
Аз въобще не мога да вляза в менюто за промяна на настройките. Иначе щадяща функция има опция за някои програми да се включва допълнително,да .
Също, с промяна посоката на отваряне на вратата, ние можем ли сами да се справим?
И ароматизатори още не съм монтирала. Сложих по две кърпички Ленор, ама ефект нулев.
На стр. 85 от инструкция ви е описано в стъпки. Потвърждавате след всеки избор. При вас със старт/стоп, нямате OK. Miele 560 няма мулти лингва.
Поставянето на ароматизатор-капсула е лесно.

# 392
За вратата - би трябвали да можете, но зависи колко сте сръчни. 😉 Аз не бих я променяла. Живи и здрави, след време да си купите и пералня Миле и тогава всичко ще е точно.
Аз първо имах пералня Миле и ми беше малко тегаво с вратат ѝ спрямо сушилнята, но после си взех и сушилня на марката, врътнах ги една спрямо друга и мирясах. 🤪
Лесно се слагат ароматизаторите. Не забравяй след цикъл на сушене да ги затвориш, че бързо ще ти се изпарят. В упътването лесно е обяснено как става. Ароматът им остава след сушене.
Когато изхабих подаръчните, така и не купих нови, нещо не ме впечатлиха. Когато искам ароматизатор (омекотител) си слагам Ленор в пералнята и ароматът му се задържа и след сушене.
Здравейте! Гледам, че обсъждате Miele последните страници...
И аз ще купувам почти спешно сушилня...
Спряла съм се на ето тази:

https://shop.miele.bg/sushilni-mashini/11819460.html

Добър избор ли е, да пускам поръчката? Simple Smile
Пускай, ще си доволна!

# 393
...Не мога да активирам менюто за промяна на настройките....
Ето как става.

# 394
Здравейте! Гледам, че обсъждате Miele последните страници...
И аз ще купувам почти спешно сушилня...
Спряла съм се на ето тази:

https://shop.miele.bg/sushilni-mashini/11819460.html

Добър избор ли е, да пускам поръчката? Simple Smile

Хубава е, но е доста шумна за тези пари. Това е моята забележка, понякога имам чувство че е като трактор.
Вашите сушилни тракат ли толкова ?
Само с хавлии и чаршафи е поносима и все пак е шумна.

# 395
Моята старата тракаше и помпата като изпомпваше също бучеше много. Милета само тихи съм чувала.
Имам въпрос тези от вас които ползват Миле на коя програма сушите вълна, хем на старата най-ползваната ѝ програма беше Mix, хем сега съм в чуденка за Милето, или Бош заради повечето програми.

# 396
Бош няма програма за изсушаване на вълна.

# 397
Моята старата тракаше и помпата като изпомпваше също бучеше много. Милета само тихи съм чувала.
Имам въпрос тези от вас които ползват Миле на коя програма сушите вълна, хем на старата най-ползваната ѝ програма беше Mix, хем сега съм в чуденка за Милето, или Бош заради повечето програми.

Програмата "DryCare 40 можете нежно да изсушите почти всичко, което може да се пере при 40 °C. Също така много дрехи, които не са подходящи за сушене в сушилня (не са подходящи за вълна и коприна)."
При базовите модели е само финиш за отпускане и "разрохкване"
Piole1, не са шумни. Дават ги 66 децибела по нов стандарт,но са една идея по-тихи от базовите/ z. b - 443 и т. н/, също 66 dB./предишни /Имал си базова преди, сравни ги.
С SilenceDrum-64dB, Passion-62dB.
62dB са и при Vzug-Adora,най-доброто като dB.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 16:12 от niljaniljo

# 398
Хубава е, но е доста шумна за тези пари. Това е моята забележка, понякога имам чувство че е като трактор.
Вашите сушилни тракат ли толкова ?
Само с хавлии и чаршафи е поносима и все пак е шумна.
Не знам дали Милето ми е много шумно, но знам, че е по-тихо от предната ми (Горенье).

# 399
Моят има. 8 серия.

# 400
Моят има. 8 серия.
Може ли да споделите вашият модел Bosch с програма wolle.

# 401
Това има

# 402
  • ...на безопасно
Аз за Миле да питам пак Blush
Функция Шолен или както и да се чете за деликатни неща, какво точно дава? По ниска температура или по малко мачкане?
Извинявам се за тъпия въпрос, ама Милкана ми е първа сушилня...и то на немски...

# 403
Аз за Миле да питам пак Blush
Функция Шолен или както и да се чете за деликатни неща, какво точно дава? По ниска температура или по малко мачкане?
Шонен е по-щадящо сушене - по-ниска температура и по-малко гънки. Удължава с около 10 - 15 мин първоначално показаното време.

# 404
Нямате програма Wolle,  а програма сушене с кош за вълна и др. Кошът за вълна ви позволява да сушите индивидуални вълнени тъкани, които могат да се перат в пералня или на ръка, спортни обувки от текстил или имитация на кожа и пухкави играчки. 

Общи условия

Активация на акаунт