Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 22

• 43 785
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз си взех кърпички на Ленор, нямат особен ефект. Повече ароматизират, като ги държа в гардероба с дрехите.

# 361
  • София
Аз си взех кърпички на Ленор, нямат особен ефект. Повече ароматизират, като ги държа в гардероба с дрехите.

Едно време някои баби слагаха вносен сапун между дрехите в гардероба. Ефектът е същият, а сапунът след това се използва и по предназначение.

# 362
  • ...на безопасно
Поръчах аз Милкана от официалния сайт....да видим.
Преди това ходих да гледам Бошките ииии....те едни красивиии...амааа...красивиии...И за пух програми, и за спално...
Удържах. Прибрах се.
Пералнята ми е Бош 6 серия, на 10 месеца.
Раздрънча се като помпи вода преди месец. Спря. И сега пак започна. Това беше момента .
Реших. Миеле.

# 363
Вярно е че дизайна на Миле понакуцва. То си е относително де, ама все пак. Мене LG перални много ми харесват. Вкус, казала котката.... Ама съм с Миле де...

# 364
Вярно е че дизайна на Миле понакуцва. То си е относително де, ама все пак. Мене LG перални много ми харесват. Вкус, казала котката.... Ама съм с Миле де...
Средния и високия клас на Miele си е добре дизайна. Изчистени и стилни.
Само базовите са малко дървени.

# 365
  • София
Пералнята ми е Бош 6 серия, на 10 месеца.
Раздрънча се като помпи вода преди месец. Спря. И сега пак започна...

Обадихте ли се в сервиза? Нали е в гаранция?

# 366
Красиви са си Miele .. Я иди да видиш Бош 4 и 6 серия какви са боклучави на вид ...
Ами новите Самсунги ...

# 367
Красиви са си Miele .. Я иди да видиш Бош 4 и 6 серия какви са боклучави на вид ...
Ами новите Самсунги ...
Новите самсунги тези по-евтините, китайски ли са какви са потрес.
В момента единствено AEG 8-9 серия ми харесват като дизайн, Miele с черните врати и LG като дизайн са хубави, но не бих си купил.
Bosch нещо не са моята марка дори и най-високият им клас не ме грабват.

# 368
  • Велики Преслав
Пиоле, значи това неглижиране към Бош не е само от мен. Също изобщо не ги харесвам. Нито програми нито начин на пране.

Като визия, аз също харесвам Миле и АЕГ, но и Хаиер и Уърпул, Аристон. Последните може да не струват много, но са красиви в моите очи.

# 369
Пиоле, значи това неглижиране към Бош не е само от мен. Също изобщо не ги харесвам. Нито програми нито начин на пране.

Като визия, аз също харесвам Миле и АЕГ, но и Хаиер и Уърпул, Аристон. Последните може да не струват много, но са красиви в моите очи.
Гледал съм клипове в Youtube на Бош перални и сушилни от най-висок клас и всичките им класове изплакват със супер малко вода. Сушилните правят чаршафите на топка, защотото въртят само в една посока. Хич не съм им фен.
Иначе имах преди 5 години един Aqualtis Hotpoint, комбиниран, само на визия го докарваше и прането не беше зле, но много шумна, а сушенето пълен кошмар.
Иначе съдомиялна и хладилник за вграждане и двете неща на Hotpoint също изхвърлих буквално за 3 години работа и минах на Miele.

# 370
Че не са кой знае какво(перални) Бош-не са, но като хората имат бюджет 700-800 лв, аз поне, не виждам какво по-стабилно може да се препоръча в момента при тези "натопорчени" цени и пазар без развитие от няколко години.

# 371
  • Стара Загора
Може ли мнение за този модел сушилня?

https://zora.bg/product/t8dbe48s

# 372
Може ли мнение за този модел сушилня?

https://zora.bg/product/t8dbe48s
Добра сушилня и много обсъждана тук.
Ето я по-евтина:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-aeg-t8-dbe48s

Ето и още един модел:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-aeg-t7dbe48s