Нашите цветя - обща тема 15

• 35 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 180

новите придобивки от Флората. Само толкова си позволих, мястото на другите не е готово.

# 181
  • Бургас
От флората и аз си купих сакъзчета. Две бели и едно шаренко - бяло с тъмно лилаво,много красиво. Белите все едни леко плешиви ми изглеждат. От три години се опитвам да си захвана бяло и никога не могат да изкарат и едно лято.
Имаше и жълти петунии но за сега се въздържах,че нямам място.

# 182
Карзче, мога да ти чупна от моето бяло, не е много кичесто, ама не е и много плешиво Simple Smile! На  каква цена са тези красиви кученца JMM?
Софи, разкошно калибрахое Heart Eyes, и мушкатата са много красиви Simple Smile!

# 183
На  каква цена са тези красиви кученца JMM?
1,70 лв  на масите зад сградата.

# 184
Мерси, не знаех че и ти си от нашият район Simple Smile!

# 185
Буба, как е твоето буги?
Магни, мърда бугито. Изкарва нови листенца, но само от двете издънки, основата си е суха пръчка. Ще видим докъде ще я докара.
Много се радвам на красотите ви, аз още нищо не съм правила по балкона Confused. Надявам се тези дни да успея, но не е много сигурно.

Нат, всяко лято лекувам маносани петунии, последните две години даже успешно Blush. Аз третирам с фунгицид. Пръскам обилно листата през 4-5 дни в началото и поливам като се засуши хубаво. Махам задължително засегнатите листа, да огранича разпространението и карантинирам цветето, знам че маната е доста заразна

# 186
Има едно цвете, дамско сърце, може да има и друго име. Търся го от две години да си купя и не намирам. Виждали ли сте някъде по веригите?

# 187
Има едно цвете, дамско сърце, може да има и друго име. Търся го от две години да си купя и не намирам. Виждали ли сте някъде по веригите?

Във веригите едва ли, потърси някъде из селските дворове.

# 188
Morkovel, калибрахоето си е в купения контейнер,  все се каня с помощ, да го посадя в друга, по плътна саксия.
А това си е метална кашпа с кокосова подложка,  но не ми се занимава с всичките му амалогии,  да садя директно в кокоса 😁

# 189
Дамското сърце не е ли фуксия? Или аз бъркам нещо. Нямам в градината,но ми харесва и ако намеря ще купя. Въпреки,че нямам място вече. 😆 Нагъчкала съм всичко.

# 190
Дамското сърце не е ли фуксия? Или аз бъркам нещо. Нямам в градината,но ми харесва и ако намеря ще купя. Въпреки,че нямам място вече. 😆 Нагъчкала съм всичко.

Не, ето това е:

# 191
Дамското сърце ми напомня за детството, само тогава съм го виждала, помня и топчетата неразцъфнал божур винаги имаше по някоя мравка върху тях. Първият винено-червен божур на баба ми цъфтеше точно за 24 май, като по часовник - всяка година, дамското сърце по същото време.

# 192
Цяла алея с божури имаше мама, лека и пръст. А дамското сърце, което пуснах по-горе е точно от нейната градинка. Чувствах се като в рая там...

Пак да попитам за моята многострадална лавандула. Вече споменавах, че уморих 3, тази и тя е на път. Не поливам, какво ме посъветваха, но са и засъхнали  листенцата. Някакви идеи?

# 193
Дамско сърце - от двора на моя приятелка Simple Smile
И пак от там Heart Eyes

# 194
Дамско сърце коренище продават няколко онлайн магазина. В момента има наличност на  сортови семена.

Общи условия

Активация на акаунт