АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 194
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
А на какво може да се дължат пробождания ксто с тънки игли в областта на пъпа ? Дали има нещо общо с контракции или по - скоро да е от червата?

# 106
И аз съм с контракции, повечето са подготвителни, но има и някои болезнени. Пия Магнерот, а като ме заболи си включвам на своя глава и но шпа. Ако стоя повече от 15-20мин и коремът ми веднага става твърд, същото важи и ако вървя, чистя и т.н. Посядвам след почти всяко действие, особено последните 3-4дни. Утре съм за болничен при АГ и ще искам да ме погледне. Втлълпила съм си, че ще родя преждевременно.
След прегледа пиши, какво ти е казал АГ.

# 107
  • Пловдив
Орехче, аз също имам такива пробождания около пъпа.Даже по-скоро ги определям като скубене 😅
Нямам контракции аз 🤔 или не съм усетила, понеже не знам какво са.Но стягане на корема не съм усещала 🤨 А не пия нищо 🤔
Все си мисля, че нещо не е наред.. ще видим 😒

# 108
  • Варна
Ееее, Елънче! Защо да не е наред нещо щом нямаш стягания или контракции? Това си е перфектно даже .. иначе пък ще се притесняваш защо имаш и дали не означава нещо лошо. Така че се радвай, че нищо няма Grinning

# 109
На мен ми се е случвало стягане на корема преди, но от както пия магнезий - не. Аз съм на схема 3х1. Болки нямам. Може би съм имала някакви 2,3 пъти, но леки и мисля, че е от разтягане на матката. Може и да не мога да разпозная контракциите.

# 110
Аз доста често имам стягания ако се натоваря повечко, но най-вече ако се навеждам прекалено много. И аз пия магнерот 2х1, определено намаляха след него. Аз ги усещам още от началото на 4ти месец, в началого не знаех какво е и вечер, като лягах по гръб се стясках, сега вечер вече изчезнаха поне.. Заради тях ми мерят шийката, която за щастие не се е скъсила поне, последно преди 4 седмици беше 40мм., днес съм на преглед за болничният, ще видим какво ще кажат.

# 111
Мисля , че бях 23 г.с. Като бях на ФМ и измериха бебка 670 гр. , като и тя отговаря на 2 седмици напред и лекарката ми назначи обременяване с глюкоза , за да види кръвната захар и инсулина . Излезе , че съм в нормите , но на границата и трябва да намаля въглехидратите , за да няма риск от диабетни усложнения в бъдеще на мен и на беба . Simple Smile консултирай се задължително с другия лекар , защото аз се зарадвах , че е голямо бебе въпреки , че съм много слаба , но явно не трябва да избързва толкова с теглото Simple Smile
Веднага смених хляба с пълнозърнест , намалих сладкото и започнах да ям повече протеини и дано господ ни пази и всичко да бъде наред със всички ни ! 😍

Момичета, в 24 г.с колко тежаха бебоците? Аз се връщам от преглед и е към 860 гр. В 24 + 3 г.с съм, а по ехограф излиза 26 + 1 г.с Flushed

# 112
Аз сега покрай почивните дни по Великден започнах да получавам стягания на корема и кръста да ме боли доста. Вчера започнах да пия Магнерот. Мисля да го пия няколко дни и после може би ще го спра. Преуморих се последната седмица и вчера направо едва мърдах. Ама иди обясни на 2г хлапе, че мама трябва да полежи малко на спокойствие.

# 113
Аз сега покрай почивните дни по Великден започнах да получавам стягания на корема и кръста да ме боли доста. Вчера започнах да пия Магнерот. Мисля да го пия няколко дни и после може би ще го спра. Преуморих се последната седмица и вчера направо едва мърдах. Ама иди обясни на 2г хлапе, че мама трябва да полежи малко на спокойствие.
Bolibon аз пия 3×2 магнерот и пак имам стягания на корема и аз явно се призорих  с тез празници напред, назад😊ще си полежа днес и утре, ако не ми мине ще звънна на АГ то.Пак че съм във болнични не съм на работа, тогава какво щях да правя незнам🤔

# 114
Bolibon аз пия 3×2 магнерот и пак имам стягания на корема и аз явно се призорих  с тез празници напред, назад😊ще си полежа днес и утре, ако не ми мине ще звънна на АГ то.Пак че съм във болнични не съм на работа, тогава какво щях да правя незнам🤔
Аз стягания имах 2-3 на ден, но кръста започна да ми създава ядове. Но така се получи, че и минахме много километри за кратко време, освен всичко друго. Днес почти не ме боли, но и през ноща си спах спокойно. Снощи бях толкова уморена, че чак не ми се мърдаше. Едва се изкъпах, не от болка, а нямах сили вече. Днес съм на работа и засега нямам проблеми. Но ако знаех, че така ще се стекат обстоятелствата тези няколко дни щях и днес да си пусна отпуска.
Предните бременности пиех Магнерот 3х2 и пак доста често имах стягания.

# 115
  • София
Връщам се от преглед в 25г.с, човечето е 720гр, не питах дали сега върви по ПРМ и термин. Измери ми шийката и е 30мм, така че увеличава Магнерота и повече лежане. Явно тези разходи покрай празниците и това стягане са я поскъсили. Реших да не се притеснявам, каквото е писано, ще стане.

# 116
Връщам се от преглед в 25г.с, човечето е 720гр, не питах дали сега върви по ПРМ и термин. Измери ми шийката и е 30мм, така че увеличава Магнерота и повече лежане. Явно тези разходи покрай празниците и това стягане са я поскъсили. Реших да не се притеснявам, каквото е писано, ще стане.
На колко ти увеличи магнерота и друго освен магнерот изписа ли ти?И при мене сигурно така е станало с тез хойкания покрай празниците сега ще си полежим😊Петък съм на преглед 25ГС ще съм да видим на  мен какво ще ми кажат.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 14:50 от Linka@

# 117
Момичета, в 24 г.с колко тежаха бебоците? Аз се връщам от преглед и е към 860 гр. В 24 + 3 г.с съм, а по ехограф излиза 26 + 1 г.с Flushed
Не мисля че е доста едро бебето. Нормално едричко си е. Аз днес бях на частно и в 25 седм и 1 ден,моята госпожица е 905 грама,близо 33 см.До няколко дни ще си в 25 седм и ще си + няколко грама повече от мен. На мен нищо не са ми казали че е едра или нещо☺

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 15:37 от Милото

# 118
Ние също 25+0 бяхме 900 гр, нищо не казаха, освен че е супер.
Най хубавия ми пазар в живота Blush
 Както си и мислех всички дрешки са от хранителните ни магазини. Като в George на Asda, имаше най хубав избор.
За 150£ нашето момче е готово с дрехите., няколко оделца, хавлия (но още една поне търся)
Само не ми хареса тая кафява гама, навсякъде... Имам и две три комплектчета за "изписване" и разходки.

Мисля че за родилното ще взема далматинците, че са най мънички а и доста ми харесаха. В тон с ме Disney, няма как.
Количките - тотален камък и разочарование, не ми хареса Nuna та на живо, не е за моя начин на живот. Ще търся друга.
Имам въпросче за термометрите, какъв мислите да използвате?
Колебая се между два вида и незнам кой ще е по добрия вариант
https://www.tommeetippee.com/en-gb/product/digital-ear-thermomet … IHyxoCiOoQAvD_BwE
https://www.boots.com/braun-notouch-and-touch-thermometer-bnt400 … &gclsrc=aw.ds
Не мога да нямаеря точно втория модел, но беше без допиране. Май за ушенцето ще е по добре ми се струва...

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 15:11 от Magic1720

# 119
Благодаря, момичета, аз по мое усмотрение реших, че е голямо бебето. Докторът беше доволен като цяло Simple Smile

Полина, и аз правих обременяване, всичко беше наред. Трудно ми е с въглехидратите обаче. Пълнозърнест хляб пък не ми е вкусен. Миналата вечер вечерях с пресни картофи на фурна. Мерих кръвна захар и беше около 5.2, а мислех, че ще е много повече. Обаче след козунак предния ден беше 7.9 един час след това. Сладки неща не успявам да купувам много често, защото малката е мен, когато пазарувам Grin

Меджик, хубав пазар сте направили Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт