АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета, не искам да ви спамя, но подарявам някои бебешки неща и ако някоя от вас все още има нужда, нека ми пише:

бебешко корито Cangaroo със стойка
Скрит текст:

бебешки повивалник на Икея с мека постелка и калъфки към него.
Скрит текст:

и бебешко столче за хранене Antilop с мека възглавница и калъфка към него
Скрит текст:

Всичко е запазено и обгрижено. Намирам се в Плевен, така че ще е по-лесно да ги предам на мами от града и региона, но мога да изпратя и по куриер.

# 226
Стискаме палчета всичко да е наред!
Аман притеснения! Аз онзи ден имах такова силно втърдяване. На последния преглед АГ каза, че шийката е добре, ама я гледа през корема. Аз си продължавам с прогестерона и магнезия.

Днес ходих на зъболекар, слагаха ми малко упойка за една манипулация. И той човекът си знае работата, каза че е най-подходящо между 6-7месец за такива неща. Ама аз кукуто..сложи ми упойката и почнах да се “вглеждам” мърда ли, не мърда ли…

# 227
  • Бургас / Славейков
Дано всичко да е наред.И да не се налага влизане в болницата на никой.И само положителни емоции и мисли.Аз минавам да се похваля .Преди време бях публикувала за една игра в ДМ  ,ако пазаруваш бебешки стоки.Та онзи ден предпоследен от играта понапазарувах за бебето някой необходими неща .И вчера получих имейл ,че съм спечелила колелото на кетлер за баланс . Много се зарадвах .Дано бебето е късметлия и занапред.В момента оглеждаме за кошара ,може би ще вземем тия дни.И малко по малко да се наредим .Бях взела от гостуването в Царево някой неща на каката ,сега ми се струват че ще бъдат малки за бебето .Тя се роди 2500кг.Сега мисля че ще е по -голямо.

# 228
Момичета днес  съм на преглед ще видим какво ще каже АГ то, последния преглед на видеозон  шийката беше 37мм, но понеже ме знае, че съм паника и ми предложи да ми го измери вагинално за да се успокоя. Изляза че е 43мм.което каза че е супер😊Цяла седмица ме мъчат едни контракции , ако не се е скъсила ще е чудо🙃

# 229
  • София
Много ти благодаря! До колкото виждам работи в болница Вита, ще я проверя непременно.
Като че ли за момента съм се насочила да проуча МБАЛ Св София, т.к. ми е близо. Някой  има ли отзиви от д-р Кобаков?

Здравей DVS28. И аз наскоро се записах при Аг по ЗК, защото частният не ми дава болнични без престои в болницата. Препоръчвам д-р Мадлен Китанова. Моя приятелка роди при нея, много е симпатична, спокойна и отзивчива. Във форума ѝ има контактите. Ако не ги намериш, ми пиши на лично, ще ти ги пратя.

Момичета, можете ли да ми препоръчате добър АГ за проследяване по НЗОК в София? Досега се следя на частно, но вчера ЛЛ ми даде направление и не пречи да се запиша успоредно и по НЗОК, най-малкото за второ мнение.

Китанова израждаше в Шейново, май беше шеф някакъв, не си спомням. Имах един преглед за разкритие при нея, когато раждах баткото.

# 230
M_lady, кураж стискам палци за вас.
И аз съм на нокти.

Уж ми е над 4 шийката, но съм си с постоянни стягания и сме на гости на над 400км от Варна...
Като се прибера със страх ще ходя на преглед

# 231
Аз въпреки лежането имам стягания. Не знам този магнезий не се ли натрупа вече..
Пия го от около 20.03. Пия 2х1 диаспорал от 300 и 3х1 магнерот.. Вие какво пиете?

# 232
  • София
Да, тя е завеждащ АГ отделение в Шейново. Там изражда по касата. А на частно във Вита също. Иначе кабинетът ѝ е на ул. Борис Христов 10, Гео Милев се води май. Там отиваш, ако си по ЗК.
M_lady, стискаме палци всичко да мине добре. Heart

Много ти благодаря! До колкото виждам работи в болница Вита, ще я проверя непременно.
Като че ли за момента съм се насочила да проуча МБАЛ Св София, т.к. ми е близо. Някой  има ли отзиви от д-р Кобаков?

Здравей DVS28. И аз наскоро се записах при Аг по ЗК, защото частният не ми дава болнични без престои в болницата. Препоръчвам д-р Мадлен Китанова. Моя приятелка роди при нея, много е симпатична, спокойна и отзивчива. Във форума ѝ има контактите. Ако не ги намериш, ми пиши на лично, ще ти ги пратя.

Момичета, можете ли да ми препоръчате добър АГ за проследяване по НЗОК в София? Досега се следя на частно, но вчера ЛЛ ми даде направление и не пречи да се запиша успоредно и по НЗОК, най-малкото за второ мнение.

Китанова израждаше в Шейново, май беше шеф някакъв, не си спомням. Имах един преглед за разкритие при нея, когато раждах баткото.

# 233
Аз въпреки лежането имам стягания. Не знам този магнезий не се ли натрупа вече..
Пия го от около 20.03. Пия 2х1 диаспорал от 300 и 3х1 магнерот.. Вие какво пиете?

Аз пия 3x1 Магнерот.
Но първоначално започнах с 3 по 2т. за 3 седмици.

# 234
Аз пия 3×2 магнерот и но-шпа+витамини.

# 235
Излезнаха ми резултатите, понеже ще ми ги коментира доки чак във вторник, как ви се струва тсх и глюкозата?

# 236
Излезнаха ми резултатите, понеже ще ми ги коментира доки чак във вторник, как ви се струва тсх и глюкозата?
Изследванията ти като цяло са перфектни според мен. ТСХ е супер, глюкозата също.
Лейди, стиснати палчета и от мен🙏 Всичко ще бъде наред.

# 237
Ами bolibon сигурно си права ама и без това старите мв стягат , поръчах по - голям размер пък ще видим.
Barbalenaи аз само се притеснявам ,сега например за тая болка между краката , ама и не отивам на лекар да ме видят.Викам си щом и другите имат значи е нормално.
Успех на всички с предстоящи прегледи или манипулации!

# 238
Момичета токущо се върнах от преглед,
25 гс.съм бебо добре се развива,тежи 803 грама😊през цялото време се криеше не искаше да се покаже явно ще е срамежлив кат баща си😃
Казах за контракциите на док. и ми измери вагинално шийката, за което се притеснявах много , беше 35мм., каза че е добре, повече почивка и ми изписа едни хапчета +магнерота и но-шпа.

Орехче и аз я имам тази болка между краката даже имам и едно налягане по време на контракции.

# 239
Аз се следя при Илияна Мазнейкова там, но за жалост не мога да кажа нищо за д-р Кобаков, освен че делят един кабинет Simple Smile Аз съм много доволна от д-р Мазнейкова винаги е усмихната и позитивна и ми вдъхва много спокойствие, дори когато има някакъв проблем. Лабораторията на болницата също е много добра за мен и имат дълго работно време. Но аз от години си ходя там и съм пристрастна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт