Многодетни мами 6

• 15 314
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Цоцоланке, много тъжно. Моят свекър си замина внезапно, съпругът ми го преживя много тежко, а да знаеш, че ще се случи скоро... Sad Съчувствам ти.

КланГ, да не вземем вместо да изпишем вежди, да избодем очи с тази агитация. Далеч не е най-важното да съберем гласове в годишните номинации. Много по-съществено е да се чува за каузата ни, хората да разберат що за дзвер е това многодетна майка и да им се прииска да заприличат на него. Щом влизате в отчетните, не е ли по-добре да обсъдите там идеите ни, сигурно ще има интересни мнения. Е, сигурна съм, че ти не си прекалила. Просто си разсъждавам.  bouquet

Честит Рожден Ден на Павел!  newsm59 smile3510
Хубава възраст. Да я изживее пълноценно!

ани69, влизай не само за черпня!

# 151
Това са цитати от отчетния ни форум:
Муцанка:
ClanG подкрепих с две ръце многодетните майки   дано има повече като вас, пък не се знае някой ден и аз може да се присъединя 
Десидм:
ClanG подкрепям ви и аз с две ръце!
Ди:
ClanG , подкрепям ви и се надявам някой ден и аз да се присъединя 
Българка:
ClanG и др. мами, и аз подкрепям с две ръце многодетните майки   
 ИНа-нк:
ClanG и аз те подкрепям с две ръце и майка ми също - нали и ние сме три сестри.

Никого не съм насилвала. Обявих гласуването - останалото е въпрос на лично желание...

# 152
Peace
Разсъждението ми беше общотеоретично. 
friendship

# 153
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ха сега да се разпишаза по-дълго PartyЗначи свършиха вече изпитите,вчера се прибира Ваня от у-ще и ме пита как мина...ами взех го ...ами с колко ....с четири...еееееее нищо #Crazy  Stop малко по-късно и поисквам бележника а тя пълни очите и вика ...ама   Sick три двойки и две тройки една четворка и една шестица по пеене  ooooh!Утре ще си ходим във Варна за два дни да се видя с мама и татко и всички останали,да видя студентите кака я карат,да си видя и дружките Thinking то къде ли по-напред да огрея за ден и половина ..ама ще се справя  Mr. Green в събота вечер ще отскочим и до Добрич и до милото ми бабче ,което живее в едно село до Добрич и в неделя по живо  по здраво обратно за Горна  Cry  StopПредвидила съм на 16 декември посещевние на Коледният базар в НДК със Ваня,Павел ще остане с татко си,щях да идвам на 17-ти но по-добре да е съботата,щях с Павчо да идвам,но пък каката не е ходила в София и си мисли ,че е кой знае къде и кой знае какво . ... и въобще и е мечта...та ще и я осъществя и ще се радвам да се видя с когото може и за колкото може
teddyvas къде е тръгнало мъничето....още му е рано  Hug пък не се знае...кога му е точно времето
ClanG как сте вие също preggo
мами 3...да се обадиш утре да се видим
на всички изпращам много целувки и виртуални прегръдки....и излизам по задачки

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 14:42 от Дидка

# 154
Браво Дидке - ти си пример за подражание! Дано се стегне момата!
От друга страна ( на майтап де) по добре певица от колкото безработна инжинерка!

# 155
От друга страна ( на майтап де) по добре певица от колкото безработна инжинерка!
Crossing Armsтака си е Mr. Green

# 156
И аз получавам детски, но какъвто съм заплес, не мога да разбера дали през ноември са ми ги привели на картата, защото съм забравила преди каква сума имаше. (Нали се боря да не ги тегля, за да станат повече Embarassed)
Какъв е този Коледен базар на 16.12.?

# 157
  • София
Ето ме и мен!Днес съм по-добре,слава Богу!Бях при докторката-даде ми Ношпа и Магнезий.Дано да помогне.

Браво Дидка!!!!!!Страшна си!

КланГ,какво стана с бойлера?

Галче,видях те аз в списъка  Joy Дано и някой друг да дойде,много ще се радвам да ви видя!

ЧРД на Павката!Да е здрав и много разумен!

А аз да ви почерпя за именния ден на Анди(Аднрей). beer Popcorn cook  cook

# 158
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Павката!
 newsm59 newsm38  bigdance2  ura Tada

Честит имен ден на Анди на Теди и Анди на Дани! baloni happy bd baloni

# 159
ЧИД! На Анди! Най щастливо детство!
ИЗкъпана, чистичка, ако се случи днес - няма да ходя като клошарка! Най-после си имам топла вода като нормалните хора!

# 160
Какъв е този Коледен базар на 16.12.?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134946.0
благодаря за поздравленията но тука има още една мама студентка заслужаваща овации ...да си каже самичка   newsm66  как мина изпитната треска  при нея
На именниците  baloni lovekiss

# 161

Коя е другата студентка тук???????

Има и доста замлъкнали - Райт, Илина, Неви, ЗлаВещица се появи.... Ей хора, ще се бием да знаете!!!!  newsm66 newsm66 newsm66 Мамата с четири деца от Варна, рени ли беше, ще ме прощава ама вече 2-ра тема не пише, ако не ме лъже склерозата..... Въобще има доста отстъстващи тук......

Ние чакаме вече всеки момент най-лошото....... Докторите са казали,че е въпрос на часове...

# 162
Честит Имен Ден на Анди!   party006 baloni  party006
Много радост да му носи това име!

# 163
Леле Цвете   bouquet много си хубава на страниците на ЖУРНАЛ ЗА ЖЕНАТА/стр.5/ Браво на теб   bouquet браво на нас-че чуха и четат за нас   bouquet

# 164
ЧИД! На Анди! Най щастливо детство!
ИЗкъпана, чистичка, ако се случи днес - няма да ходя като клошарка! Най-после си имам топла вода като нормалните хора!

Честита баня! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт