Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 33 989
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Никога не ми се е случвало такова нещо. И кисти не съм имала.

# 61
Мнооого рядко се включвам, като този път не е за да дам инфо за мен, а реакция на горния пост.
Шокирана съм, ако трябва да съм напълно честна.
Ms.Tsoneva93, не ми стана ясно дали жената е починала след някакво усложнение от пункцията или от упойката. Всъщност това няма никакво значение (специално за мен).
Бременността е също рисков период. Много неща могат да се объркат за 9 месеца, но всяка от нас е тук защото мечтае да стане майка за 1, 2...n-ти път.
Много от момичетата минават през различни гинекологични процедури още преди да забременеят. Други пък в момента са в процес на инвитро, чакат документи, в стимулация са или чакат за трансфер.
Искам да им кажа: Не се плашете, дами, и не се отказвайте. Знам, че много от вас сигурно са преминали през повече трудности от мен и може би не съм най-правилния човек да ви съветвам, но в крайна сметка опасност има дори като излезем на улицата. Не съм проверявала, но сигурно има повече загинали пешеходци, отколкото жени след пункция.
Бъдете смели, силни и се борете за мечтата си да имате дете. Обичам ви и ви прегръщам.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:50 от m-angel

# 62
m.angel ❤️❤️❤️благодаря ти за куража, много силни думи!

# 63
Здравейте момичета,сега се връщам от ендокринолога с ИР съм.Изписаха ми глюкофаш ,съвсем се здухах!Тази ИР ми скапва яйцеклетките 😔Има ли някой тук която е забременяла с ИР?И за колко време има подобрение на яйцеклетките?

# 64
Здравейте момичета,сега се връщам от ендокринолога с ИР съм.Изписаха ми глюкофаш ,съвсем се здухах! Тази ИР ми скапва яйцеклетките 😔 Има ли някой тук която е забременяла с ИР? И за колко време има подобрение на яйцеклетките?
 Аз от инсеминация имам син на 2 от раз.

# 65
Е така като дойде някой и изпляска нещо в пространството тип “чула съм от позната” иии……
Подкрепям мнениено на Ейнджъл!!

# 66
Здравейте,благодаря за орисването и темата.
Има ли значение на кой ден от МЦ се пуска АМХ?

# 67
Не, тестваш, когато можеш Simple Smile знам, че е хубаво да се тества заедно с вит Д и инхибин Б, но така и не разбрах инхибин Б как се тълкува...

# 68
Inferiya , много ти благодаря.
ММ го закъса с ухото,надявам се да го оправим и да отърве операция и евентуално през май да отидем в Пловдив при андролог.

# 69
Здравейте момичета,сега се връщам от ендокринолога с ИР съм.Изписаха ми глюкофаш ,съвсем се здухах!Тази ИР ми скапва яйцеклетките 😔Има ли някой тук която е забременяла с ИР?И за колко време има подобрение на яйцеклетките?

С ИР съм от 2017 година като последно пих глюкофаж хр 750 и от 08.2021 опитваме. С положителен тест съм от 21.04.
Като цяло не съм свалила всичките килограми, които трябва (висока 158 см и тежат 63 кг), но се забременява и с ИР.

# 70
Благодаря🙂има надежда!Сега прочетох някои коментари назад ,може ли в тази тема да се пишат страшни коментари.Точно в тази тема ,където всяко момиче минават през своите перипетии!Angel,добре си го написала!

# 71
Не съм искала да засегна никого. Написах просто какво съм чела и че се страхувам.  Какво толкова казах, че ме нападате.  Съжалвам.

# 72
Аз знам, че АМХ и инхибин се пускат на 3ти ден от МЦ и не е все едно кога ги пускаш.

# 73
Потърсих информация за починалата след пункция и се е оказа, че имала проблем с дихателната система и алергия към парацетамол? Като цяло проблемът бил в анестезията (евентуално), не в пункцията като процедура. Освен това случаят е от 2014 г. За мен е изключително безотговорно да се хвърля така бомбата, да се наплашат N-на брой момичета, които в момента преминават през това.

До всички момичета, на които им предстои пункция: Не се притеснявайте! Не е страшно! Минах през това в петък! Колкото повече са яйцеклетките, колкова по-дълга е процедурата и по-бавно възстановяването. В стаята ми имаше момичета, които на първия час след пункцията вече правиха тегели по стаята и пуфтяха кога ще си ходят. При мен стана по-бавно, но ето че днес съм на работа и съм си на 90% добре.

# 74
rave, благодаря ти за новата тема!
С малко смесени чувства гледам надписа Мами 2023, толкова се надявах тази година да сме вече трима.
Пожелавам на всички останали още в темата - тази година бременни, догодина гушкащи мечтата си!

Анабел, благодаря ти за орисване и за това, че ни разказа историята ви! Blue Heart
Вдъхваш ни надежда, че чудото ще се случи!

Мери Д., влизам с голямо закъснение, та не тихичко а гръмогласно честито!
ЧХГ-то ти е страхотно, а удвояването - по учебник!
Стискам ти палци с прогестерона всичко да се нареди и да можеш да се ускопоиш и зарадваш на 100%!
britishcat, LasTShaDe, Bellflower, честито и на вас и лека бременност! Nature Star2

Kaderay, браво за хубавите новини на прегледа, само така да продължаваш!

stonefaced, 18 годни яйцеклетки, уау! И 8 оплодени, все още е много добре!
Пожелавам ти все така добре да се развиват и да станат много здрави ембриончета за замразяване!

inferiya, видях, че си писала за пункцията ти в друга тема.
Много добър е резултатът и при теб! Пожелавам ти едно от тях да стане вашето бъдещо детенце!

So close, Данита, успех и на вас със стимулацията и чакаме добрите новини! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт