Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 34 010
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Вижда се чертичка, да , но ако имате друг тест може да пробвате и него - тези не са много надеждни - на мен ми е давал изпарителна.Стискам палци!
Здравейте момичета!
Трансфера ми беше на 20.05 на два балостоциста единия излюпен.
Доктора ми записа час чак на 06.06 може би защото 14 ден от трансфер се пада събота( мисля утре да пусна кръвен).Имам някой симптоми но може би са от лекарствата. Виждате ли това което виждам и аз🤔

# 721
Аз виждам доста ясна чертичка, съветът ми е да направите още един утре сутринта.

# 722
Закъсняваше ми с 2-3 дни и имах всички симптоми на цикъл. След като днес отново не ми дойде, реших да си направя един тест, който без съмнение е положителен.
Скрит текст:
Мисля, че чертата е ок за този период на закъснение, със синът ми беше пак горе долу толкова наситена по това време.
Искано е и желано, но съм адски объркана и ошашкана, още повече , че почти се бяхме отказали от идеята за второ и когато най-малко сме го очаквали..
Исках да попитам, имам час за лекар след 2 дни, предполагам ,че ще ми пусне ЧХГ и прогестерон, но с предната бременност имах нисък прогестерон и слагах утрогестан вагинално. Сега си нося от България, живея в чужбина и тук лекарите нищо не изписват. Имам някакво много бледо розово зацапване, което се вижда само ако се взираш иначе не. Дори не бих го забелязала, но съм доста подозрителна сега и гледам всичко. Ако започна да слагам урогестан вагинално дали би навредило? Искам да го почна веднага, а не да чакам до сряда, когато имам час за преглед ( и съм почти убедена, че няма да ми изпишат нищо).

# 723
  • София
Елиза почвай го не се чуди. Щом има зацапване трябва орално да се приема, като спре вагинално се почва Утрогестан

# 724
Честито Eliza! Радвай се на лека бременност и пухкав финал.
Аз също съм в чужбина и в началото нищо не ми пускаха или изписваха. Първия преглед беше в 7 г.с. Не мога да помогна по въпроса.

# 725
Още на предния пост бях сигурна, че ще ни зарадваш. Честито!

# 726
Закъсняваше ми с 2-3 дни и имах всички симптоми на цикъл. След като днес отново не ми дойде, реших да си направя един тест, който без съмнение е положителен.
Скрит текст:
Мисля, че чертата е ок за този период на закъснение, със синът ми беше пак горе долу толкова наситена по това време.
Искано е и желано, но съм адски объркана и ошашкана, още повече , че почти се бяхме отказали от идеята за второ и когато най-малко сме го очаквали..
Исках да попитам, имам час за лекар след 2 дни, предполагам ,че ще ми пусне ЧХГ и прогестерон, но с предната бременност имах нисък прогестерон и слагах утрогестан вагинално. Сега си нося от България, живея в чужбина и тук лекарите нищо не изписват. Имам някакво много бледо розово зацапване, което се вижда само ако се взираш иначе не. Дори не бих го забелязала, но съм доста подозрителна сега и гледам всичко. Ако започна да слагам урогестан вагинално дали би навредило? Искам да го почна веднага, а не да чакам до сряда, когато имам час за преглед ( и съм почти убедена, че няма да ми изпишат нищо).

Честито Heart

# 727
Eliza, честито! Да не си в Англия? От форума знам, че там до 12г.с. не обръщат никакво внимание на бременните и не изписват нищо за задържане. Ако бях на твое място, веднага бих изследвала прогестерон, но не знам при теб дали има такава възможност за самоизследване. По принцип, ако беше при бг лекар, вероятно веднага би ти изписал препарат за задържане, имайки предвид лекото зацапване и най-вече ниския прогестерон при предишната бременност.

# 728
Елиза! Честито и от мен! Прекрасни две чертички Heart Имаш ли вариант да се върнеш в БГ за някакво време? Моя близка с бременността си в Белгия си дойде до тук, за да си прави изследвания, да ходи по лекари.

Момичета, днес съм на лекар! Цикълът ми бе така любезен да се съобрази с графика на моя лекар и днес отиваме заедно (с цикъла ми) на преглед за подготовка за трансфер Heart

# 729
  • гр. София
Елиза, честито!

Момичета, на летрозол съм от Събота, обаче тази сутрин пристигайки на работа, видях нещо черно на шията, след преглед от колежките се оказа, че е кърлеж, явно току що забил се. Извадих го, биха ми тетаност, ама... дали някой от вас е наясно, макар че не виждам как- това дали ще повлияе на фоликулчетата... И друго - кърлежът беше много, много малък и тъй като работя извън града мед. лице и аз не успяхме да го прихванем с нещо ,за да го нося за изследване. Според лекаря дето го вади- мога да пия доксициклин 10 дни и си решавам проблема с евентуална лаймска болест, да де, ама антибиотици баш сега... Писах на клиниката ми, до края на деня ще ми отговорят, ама до тогава ще се притеснявам само... Сами разбирате, на естествен цикъл от миналата година , за тази все не успявам да стигна до пункция и.... сега само това ми остава

# 730
Елиза , честито! Лека и спокойна бременност ти пожелавам!
stonefaced , успех на прегледа!
Аз последно като бях на преглед имах останали жълти тела , и ще чакаме още един цикъл . Бях се пренавила , че юни ще ми е трансфера и малко се бях разочаровала ,но мм ми каза ,че така е станало по-добре . Аз ще съм се възстановила напълно , а пък бебчето ще се появи през април , времето ще е прекрасно и ще можем да празнуваме рождените дни на детето отвън . (Милият е роден през ноември) 😁
 Мнението на майка ми е същото като на зет и , само, че тя като допълнение не харесва зодия риби .
Пълен цирк, но поне ми повдигат настроението .

# 731
  • София
petufin, на детето сме вадили няколко пти кърлежи и мнението на лекарите винаги е било едно и също - дори и болен кърлежа трябва да се седи повче от 24 часа забит, за да има опасност да зарази човек. Следи се за зачервяване около мястото в рамките на 30тина дена, и за спокойствие може да се пусне кръвен след 45 дена. Няма нужда да се пие антибиотик просто ей така

# 732
при мен, отново всичко приключва, втора биохимична... Разликата между двата теста е 4дни, отчаяна съм вече...

# 733
Мнението на майка ми е същото като на зет и , само, че тя като допълнение не харесва зодия риби .

Ахахахаха Joy Това все едно аз съм го казала! Кахъря се, че сега с този зет се пада точно "любимата" ми зодия. Успокоявам се, че асцедентът е по-важен Grinning Това в кръга на шегата разбира се!

Иначе е нормално да не си се възстановила! Та ти беше кокошка носачка на пункцията Joy Това нещо не минава току така. А и някой ми беше казал, че с такива първенци като нас с пункциите при поликистози, си се чакат два цикъла, а този преглед, на който и двете сме се разочаровали, си е бил нещо като контрола просто.

# 734
при мен, отново всичко приключва, втора биохимична... Разликата между двата теста е 4дни, отчаяна съм вече...

Ще си позволя зя коментирам. Много честа причина за биохимичните е именно ниският прогестерон.
Трябвало е още с първото чхг да го пуснете, изключително нисък ви е.
При мен също се разигра такава ситуация, чхг нарастваше на 50 60 часа. С прогестерон 9нг/мл.
С три вида прогестерон успях да го вдигна до 20 и чхг почна да се удвоява на по малко от 30 часа.
Успех следвящият път 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт