Родени през март - тема 2

• 22 340
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Имам чувството, че само моето бебе не прави големи паузи вечер 😃 при вас бебетата от само себе си ли започнаха да правят по-дълги паузи? Аз не искам да му махам нощните хранения, предпочитам сам да го направи, но някои вечери се буди на 2 часа и съм като зомби

# 481
Жабче, моята сама си ги маха, ама понкояга връща някое.. на другия ден пак маха... като е жега яде по често Sad

# 482
Определено напоследък няма апетит. Реве на шишето. Изяжда около 90 мл и останалите не ги иска. Но пък иска водата????

# 483
Моята правеше паузи от 21 до 2-3ч , единични случаи имаше да се събуди чак в 5ч.От седмица насам обаче спи неспокойно и често се събужда като първото след банята и е около 00-00:30ч,после около 2ч,4ч,5,6 и ставаме към 7ч.От 4ч нататък не издържам и я взимам на спалнята, тя си цока а аз продължавам да спя.През деня се случва да прави и 4ч пауза.

# 484
И моята бебка няма апетит. Тъкмо започна да пие по 150 (3,4 дни) и сега всяко ядене е различно {от 80 до 150мл}. В сънят й също няма никаква логика и повтаряемост. Така ще е на периоди. Каквото и да правя няма да го променя. Само ще се изнервям, пе не се получава. Най-добре да се водя по детето си. Така и двете ще сме по-спокойни и доволни. Иначе си качва доволно. С акането ит както е на АМ е малко нередовно. Попнах да й давам биогая и повече гимнастика и масажи на коремчето. Преди акаше по 1 - 3 пъти на ден. Сега по веднъж на 2 дни. Може и за това да намаля яденето. Може и от жегите.

# 485
И моята бебка няма апетит. Тъкмо започна да пие по 150 (3,4 дни) и сега всяко ядене е различно {от 80 до 150мл}. В сънят й също няма никаква логика и повтаряемост. Така ще е на периоди. Каквото и да правя няма да го променя. Само ще се изнервям, пе не се получава. Най-добре да се водя по детето си. Така и двете ще сме по-спокойни и доволни. Иначе си качва доволно. С акането ит както е на АМ е малко нередовно. Попнах да й давам биогая и повече гимнастика и масажи на коремчето. Преди акаше по 1 - 3 пъти на ден. Сега по веднъж на 2 дни. Може и за това да намаля яденето. Може и от жегите.

mety, акане на 2 дни за бебе на АМ е нормално. Давай и водичка, за да избегнете запека. При нас Биогайата допълнително я запичаше моята Ема, та съм го спряла и нешата се нормализираха. Само на АМ сме от началото на април и също като твоята бебка си качва доволно, но яденето също е непостоянно. Например забелязах как сутрин/до обяд си изяжда всичките 150 мл (голям зор докато стигнем до тази доза), следобяд постепенно намалява, и вечерното ядене след баня (нашата баня е късно - към 9 и половина) е само 60 до 80 мл. Ама поне спи до 5, понякога до 6. Имаше две вечери където става и по нощите да яде, а бях неподготвена с бутилка и термос до мен Grinning

Бебчетата ни са супер, щом качват и са весели! Така ми "говори" напоследък, че ми пълни сърцето!

# 486
Здравейте, момичета. А колко качиха Вашите бебоци последния месец. Бебка качи 800 гр. за третия месец, изцяло на кърма е.

Включвам се най-вече с въпрос относно количките. Нашата bexa е доста голяма и при пътуване заема целия багажник. Лятото ще ни се налага често да пътуваме и се чудя дали да те взема някаква лятна количка, която да е по-удобна за сгъване/разгъвъне и да заема по-малко място в колата, че ако тръгнем на почивка няма да има място за куфарите. Не знам дали не е още малка за такава количка, макар че евентуално ще е само в пълно легнало положение. Вие какво мислите, някои от вас да са взели такава количка и каква?

# 487
Бебка за 3-я месец беше качила 590 гр.

Всички колички заемат доста място в багажника, а някои и цялото пространство. Отделна лятна пак си заема място, за да е по-компактна трябва да е от онези, които изглеждат като хамак/плат, който се огъва, но такава аз лично не бих купила. Ние пътуваме с комби, имаме багажник и отгоре. Преди не бяхме с комби, но пак с багажник отгоре и с едно дете се справихме. Наши познати си бяха пратили киличката по Еконт до мястото, където ще почиват, не знам дали бих го направила, по-скоро не, но пак може да е вариант за някой. За морето взимаме обикновено повече дрехи, предмети и играчки за децата, а за нас по една раничка на всеки Joy И избираме място с пералня.

# 488
За 3тия месец и моят син е качил 800гр.
Позната имаше много компактна лятна количка на макси кози. Беше лесна за сгъване и разгъване (все едно тръскам прането). Също и много лека. Не съм сигурна за модела, но може да ги погледнеш.

# 489
Здравейте, и моят бебо третия месец беше качил 800 гр, изцяло на кърма.

За лятма количка и аз се оглеждам. Ще ходим на морето за по-дълго и сегашната ни изпбщо няма да е удобна, отделно, че ще заеме целия багажник. Гледах на Maclaren Quest и ми хареса, много лека. Води се 0+, пълно легнало положение. Мисля такава да взема.

Да ви питам, тези които кърмите. Цикъла дойде ли ви? Преди една сефмица имах нещо като цикъл за няколко дни. Днес пак започна. Чудя се дали е ок.
С баткото си спомням, че си ми идваше редовно.

# 490
Дойде ми точно на третия месец. Бебка навърши 3 месеца на 8 и на 10 ми дойде, макар че се надявах повечко време да ме пропусне.

# 491
Аз още нямам цикъл, но си мисля че скоро може да се появи, тъй като често пропуска нощното хранене и имаме пауза от 10-12ч.

# 492
Моята бебка също качи точно 800гр за третия месец. Само на кърма е и тя.
Цикъл нямам все още,няма и признаци.С първото пък ми беше съвсем редовен и не съм имала такъв период без цикъл въпреки, че кърмих.
Лятна количка отделно няма да взимам.
Това с изпращането по куриер на багажа е много готина идея стига да съвпадне с работни дни.

# 493

mety, акане на 2 дни за бебе на АМ е нормално. Давай и водичка, за да избегнете запека. При нас Биогайата допълнително я запичаше моята Ема, та съм го спряла и нешата се нормализираха. Само на АМ сме от началото на април и също като твоята бебка си качва доволно, но яденето също е непостоянно. Например забелязах как сутрин/до обяд си изяжда всичките 150 мл (голям зор докато стигнем до тази доза), следобяд постепенно намалява, и вечерното ядене след баня (нашата баня е късно - към 9 и половина) е само 60 до 80 мл. Ама поне спи до 5, понякога до 6. Имаше две вечери където става и по нощите да яде, а бях неподготвена с бутилка и термос до мен Grinning

Бебчетата ни са супер, щом качват и са весели! Така ми "говори" напоследък, че ми пълни сърцето!

Предлагам й вода, но тя е с характер и не винаги иска. Видимо в началото се мъчеше, че не ака. Много пръцка иначе. Предполагам с времето ще свикне. Интересно как след пауза сутрин яде малко.
  Мисля началото на другия месец да я захранвам. Ще е на 4м20д. На толкова захраних и каката. За качването оше не сме я теглили. Зная, че вече по-малко качват. А за килиграмите изобщо не си го слагам. Голямата на 1г беше 7800гр. Бебка на 3м жеше 5800гр. Скоро може да задмине кака си, която на 3г е 12кг. Всяко дете си расте според неговите си темпове. Едни са по-пухкави, други не. Важното е да са здрави!

# 494
Това е нашата, от самото начало я ползвам. Супер е! Лека , и маневрена. Има клипче в сайта на Рая тойс .

Общи условия

Активация на акаунт