Отговори
# 465
Аз пия Биозин. Той укрепва имунитета. Даже Ковид изкарах с парацетамол и Биозин само.
3 дни след теста за бременност, две черти на антигенния... Слава богу мина леко.
А на някой от вас да са му изписвали Биозин мама? Днес ми го изписаха 2х1.

# 466
Момичета, ако ви притеснява големия период, между прегледите - идете на друго място, да ви погледнат. Трябва да сте спокойни(кой го казва), за доброто на точиците. Аз съм от тези, дето психясват. Вчера бях на преглед в 9г.с.+5 дни и си отговаря. Докторката каза, че мърда с ръчички, много се зарадвах. На тръгване, моя щурчо падна в чакалнята и си направи, огромен хематом. На прибиране, щяха да ме блъснат, поне два пъти. Та посещението, при докторката, се оказа - огромно приключение.

# 467
Аз ако кажа моята АГ ще ме гледа по на често, но самата тя ми беше казала, че и прекалено честите прегледи не са препоръчителни, особено когато всичко е нормално.

# 468
Мами, днес със събуждането усещам някакви първи симптоми на настинка - отпадналост, схваната съм, кихам, очите леко ми дразнят. Принципно може и да си въобразявам, понеже почти всеки ден досега от бременността съм много уморена, но все пак звъннах на АГ. Тя каза за започвам Бизоин Мама по 2 на ден и Авирон Рапид при нужда. Сега видях, че на кутията на Биозина пише само по 1 на ден, та съм объркана - възможно ли е да предозирам? Вие по колко вземате от тях, както и моля за домашни рецепти и съвети за стопиране на настинка…

# 469
  • София
И на мен ми го изписаха 2х1. С цел превенция. Според лекаря, все още имало ковид, а и този новия хепатит.

# 470
Привет, аз за момента се следя в Щерев, тъй като имам познат лекар там. За сега съм доволна, надявам се, че всичко ще е наред и напред. Отделно ходя и по здравна каса. Вторият вариант ми е Токуда.

Аз точно след пътуване прокървих, не знам колко е старомодно, но имам едно на ум. Не мога да реша къде да се следя. Ще полудея. Една приятелка ми препоръча Щерев, д-р Арабаджи. Чета не много добри отзиви тук. Надежда много хвалят, но кой там, идея нямам. Моята гинеколожка (в Полимед) при която до сега си бях ли да избера... Нямам идея. А трябва да си избера тази седмица и да занеса направление.

# 471
Като ходиш на две места, ка ги съчетаваш?
Биозина го взимах по две на ден докато бях с ковид.

Привет, аз за момента се следя в Щерев, тъй като имам познат лекар там. За сега съм доволна, надявам се, че всичко ще е наред и напред. Отделно ходя и по здравна каса. Вторият вариант ми е Токуда.

Аз точно след пътуване прокървих, не знам колко е старомодно, но имам едно на ум. Не мога да реша къде да се следя. Ще полудея. Една приятелка ми препоръча Щерев, д-р Арабаджи. Чета не много добри отзиви тук. Надежда много хвалят, но кой там, идея нямам. Моята гинеколожка (в Полимед) при която до сега си бях ли да избера... Нямам идея. А трябва да си избера тази седмица и да занеса направление.

# 472
Момичета ,здравейте! Моят термин е краят на декември.Имате ли фб група.Това ми е втора бременност,имам момиченце на 1 г. Приятно бременеене

# 473
Честито AmSi!
Момичета аз днес се чувствах прекрасно и в 11:00 бях на преглед при доктор Богданова. Всичко е наред с мъника, направиха ми скрининг и по едно време тя казва: ,,А какво виждам тук!” И записа на едно листче и ми казва да го отворим ако искам заедно с таткото или да го дам на приятелка и аз на видеочат и го показах, но то всичко беше готово за партито. Само чакаха сини или розови конфети да купят. В крайна сметка очакваме второ момченце!!!💙💙💙

# 474
Момичета ,здравейте! Моят термин е краят на декември.Имате ли фб група.Това ми е втора бременност,имам момиченце на 1 г. Приятно бременеене
Здравей! 🙂
Аз съм в една поверителна фб група:
https://www.facebook.com/groups/1024622915126994/?ref=share
Там сме към 25 жени. Групата не е особено активна, предполагам заради бройката, но заповядай! 🌷🍀

# 475
Честито AmSi!
Момичета аз днес се чувствах прекрасно и в 11:00 бях на преглед при доктор Богданова. Всичко е наред с мъника, направиха ми скрининг и по едно време тя казва: ,,А какво виждам тук!” И записа на едно листче и ми казва да го отворим ако искам заедно с таткото или да го дам на приятелка и аз на видеочат и го показах, но то всичко беше готово за партито. Само чакаха сини или розови конфети да купят. В крайна сметка очакваме второ момченце!!!💙💙💙

Честито за хубавата новина!

# 476
Аз не съм във фб крупата, тук ми е по-удобно❤

# 477
Честито!!!
Не е ли раничко? Това, в коя седмица го установява? Изумена съм! Явно апаратурата на някои лекари е светлинни години напред!
Хубаво е и, че ще се виждат повече детайли за функционирането на органчетата на бебето!

Честито AmSi!

# 478
Ами аз съм в 11г.с., но бебо е в 12😁

# 479
Моята първа бременност беше страшно лека🤣мадамата също бебе екста бебе ,нито с колики ,нито със зъби имахме проблеми🤣Сега вече на 1 стана малко по така,защото е теленце и се инати🤣свикнахме на мнооого спокойно бебе ,дано и предстоящото да е такова🤣хаха

Общи условия

Активация на акаунт