Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 704
  • 621
  •   1
Отговори
# 165
Специално Атина и в момента я произнасят по двата начина. А на английски всички тези имена звучат нелепо (за моето българско ухо). Остава да започнем да викаме Плето (с отворено "е"), вместо Платон, за да имитираме хамериканците.

# 166
Първо е бил на мода френския, след това беше немския, след това дойде английския. Но и аз знам коментирани те имена с грешното ударение поради годинките.

# 167
АтИна е столицата, а Атина - богинята.

# 168
Тази мома май не трябваше да казва какво е завършила!!!

# 169
  • София, България
Тая, милата, я утрепаха с въпроси. Макар че, тука има хинт - "върху"

# 170
Впряг с 4 коня, Бранденбургската врата. Не е тяло.

# 171
Пълна скръб... Изфука два жокера на елементарни въпроси. А ако беше попитала какво е квадрига, щеше да се сети за верния отговор.
Нещо много куца логическото мислене на младите.
Тя с какво образование е?

# 172
  • София
Хубавичка е:)

# 173
Не каза ли, че е политиложка? И не знае какво е плутокрация.

# 174
Жокерът и той 🙄
Поне да каже, че предполага, но не е сигурен. Играе на ала-бала-ница и подвежда. Ако не беше той, тя щеше да се откаже.

# 175
  • София
Според мен е притеснена и че Лъчо все пак е известен. Специално за Китай се сети, но въпреки това използва жокер, сега я подведоха пак. Можеше да направи много по-добра игра.

Приятелка е на моя приятелка и сме излизали заедно, симпатично и мило момиче е.

# 176
  • София
Да, жокерът е тотал щета
Това са най-лошите жокери. Не могат да намерят информацията или не знаят, но са длъжи да кажат нещо, за да не прозвучат глупаво. Много кофти хора.
Тя трябваше да го усети по интонацията, че не беше сигурен и мънкаше по-скоро на себе си...

# 177
Продължават елементарните въпроси над 500 лв.

# 178
Изумително ниско ниво, за сметка на това явно много високо самочувствие, за да се явят там.

# 179
Въпросът за копието изглежда стряскащ, а е елементарен, като се видят отговорите - къде зимуват птиците.

Общи условия

Активация на акаунт