Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 706
  • 621
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
Е, въпросите му са в пъти по-лесни от нейните

# 181
  • София
Мисля, че беше Джордж Уеа
На 80%

# 182
Мисля, че беше Джордж Уеа
На 80%
Не, Гулит е.
Синът на този поне знае как да ползва търсачката. За сега спечели 5000.

# 183
  • Велико Търново
Аз пък още като отвориха отговор А - Рууд Гулит, бях сигурна, че е той.
И според мен тези въпроси са по-лесни от на момичето.

# 184
  • София
Ето това е жокер. Бързо, ясно и точно.

И аз щях да искам 50 на 50 обаче, защото не бях 100% сигурен.
НО ако не бях бързал толкова много щях да се сетя, че Мандела беше в зтавора по времето на Гулит.
Иначе Уеа стигна до президент на Либерия и винаги е бил много активен социално и за това светкавично се насочих към него. А има и музикални парчета тоже.

# 185
Аз гледам с малко изоставане (сега съм на хипотермия), ама много лесни въпроси за този, май е с връзки.

# 186
  • София
Да, особено първите два въпроса след 500 лв. за Скупщината и Хипотермията са си въпроси даже за 300 и 400 лв.

# 187
Мислех,че е симпатичният грозник Баджо. Той май беше пял с Ерос Рамацоти...

# 188
  • Велико Търново
Те сигурно всички са пели, но въпросът касаеше нещо конкретно.

# 189
Мнооого гадно подхлъзване с този Андерсен. Аз се издъних, защото със сигурност знам, че Виктор Юго е защитавал българите с реч в Париж след Априлското въстание и бях сигурна, че е той. 

# 190
И аз помислих, че е Юго, но при търсене много лесно излезе Андерсен.
Този беше късметлия.
На въпроса с копието си представих точно това - че някой африканец е „прострелял“ щъркелът, който някак си е летял заедно с копието и е умрял в Германия. Това ми беше първата асоциация, но защото се знае, че идват от Африка и направих връзка, като прочетох “копие“.

# 191
Юго е писал в романите си за българите,но не е посещавал страната ни. Ако беше,щяха да ни продънят ушите в училището. Yum  Толстой вече е бил на възраст... Оставаше Андерсен...

# 192
Човека добре си спечели 5000,ама Билалов го разколеба.Момичето беше безнадеждно.

# 193
Юго е писал в романите си за българите,но не е посещавал страната ни. Ако беше,щяха да ни продънят ушите в училището. Yum  Толстой вече е бил на възраст... Оставаше Андерсен...

Толстой е бил дете 1841 год.,за която става дума. Роден е 1828.
А Юго е писал за България след погрома на Априлското въстание.

# 194
Да де, ама това са детайли, които трудно се помнят. Повечето хора помнят някаква смътна връзка между Юго и България и тя им идва първа в съзнанието.

Общи условия

Активация на акаунт