Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 966
  • 621
  •   1
Отговори
# 195
Юго е писал в романите си за българите,но не е посещавал страната ни. Ако беше,щяха да ни продънят ушите в училището. Yum  Толстой вече е бил на възраст... Оставаше Андерсен...

Толстой е бил дете 1841 год.,за която става дума. Роден е 1828.
А Юго е писал за България след погрома на Априлското въстание.
Сега проверих и вярно е роден през 1828г.!!! А бях останал с впечатлението,че е съвременник на войната на Наполеон с Русия...Yum

# 196
  • Русе
Според мен е притеснена и че Лъчо все пак е известен. Специално за Китай се сети, но въпреки това използва жокер, сега я подведоха пак. Можеше да направи много по-добра игра.

Приятелка е на моя приятелка и сме излизали заедно, симпатично и мило момиче е.

Може и да е симпатично момиче, но да си политолог и да не знаеш елементарни термини от политиката, извинете. Аман от полуневежи - какво говоря, абсолютно невежи - хора с претенции да влияят върху обществото! Да си гледа там половинката от световно неизвестната група и да не се показва в оществото.
А, тя и групата била хип-хоп, нивото е ясно.
И с квадригата - ужас!
Въпросът за щъркела ме озадачи: първо, ми се стори много трудно да улучиш тънката шия на щъркела с копие; второ, не знам как се прелитат огромни разстояния с копие на шията, да не говорим за раната (е, може да се сметне, че тя е затворена от копието и все пак) и трето, щъркелът вероятно е останал жив след това приключение, никъде не се споменава, че е умрял, а и ако раната е била смъртоносна, той би умрял още по пътя. Но останалите три отговора, освен зимуването, ми се сториха абсурдни.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 22:39 от евпетра

# 197
  • София, България
Тва с Лъчо съм го изпуснала, той ли я прецака с квадригата? От коя група е?

# 198
Не, друг ѝ беше жокерът.
Лъчо ѝ е мъж, от Скандал.

# 199
Във всеки случай, много слаба игра направи. Ачик ачик си използва жокерите и приключи. Даже заключи най-ниската възможна сума. Не ми е ясно защо отива да се излага само. Без да разсъждава и за секунда, опраска трите жокера и си замина. Много безличен играч. Вторият играч, мъжът, поне гледаше хитро и отчасти разсъждаваше. Личеше и все пак някаква обща култура, независимо, че имаше лесни въпроси. Но и за момичето, въпросът за плутокрацията би трябвало да бъде лесен, при положение, че е завършила политология. Както и въпросът за китайците.

# 200
Въпросът за щъркела беше много, много хубав! Трябва повече такива въпроси да измислят, но сигурно не е никак лесно. Иначе другите от типа на какво си видял, какво прочел, какво помниш от училище отпреди 100 години в повечето случаи са досадни. А това кой футболист/баскетболист къде бил/не бил играл, вкарал гол или си ударил пръстчето - пък съвсем 🙄

# 201
Предположих свещеник, само защото едно време религията е била страшно застъпена в престижните училища.
Неадекватен жокер!

# 202
  • София, България
Супер неадекватен, на два клика е в Гугъл

# 203
Пишеш името и без да отваряш,  пастор. Къде ги намират тия неадекватни жокери...

# 204
Ми аз отворих Уикито на английски, но не излезе веднага, а трябваше да търся и времето изтече.

# 205
  • Lost in a fairytale ...
Ми аз отворих Уикито на английски, но не излезе веднага, а трябваше да търся и времето изтече.
Не ставаш за Гугъл жокер тогава Kissing Heart

# 206
И там под снимката на статуята пише: окупейшън - пастор Wink Но наистина, това ми беше първосигналният отговор.

# 207
  • София, България
ИмрЕ КалмАн 🤭

# 208
  • Sofia
ИмрЕ КалмАн?

# 209
От тия мога да изключа само Калман.

Общи условия

Активация на акаунт