Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 532
  • 621
  •   1
Отговори
# 405
И въпросът за катмата не беше зададен коректно!
В Родопите и казват марудник

Не е така в Родопите катмата си е катма, тя е с мая, марудникът се прави със сода.

# 406
Гледам Последният печели - изненадва ме количеството малоумни отговори.
И тук не нацелиха мъжа на Виктория, въпреки че има десетки филми и сериали за тях. Включително текущ сериал, който скоро ще има нов сезон.

# 407
  • Sofia
И въпросът за катмата не беше зададен коректно!
В Родопите и казват марудник

Не е така в Родопите катмата си е катма, тя е с мая, марудникът се прави със сода.

Там, където съм яла, си беше с мая, една идея по-дебеличка от катмата.

# 408
Няма значение какво си яла, аз ти казвам кое какво е.

разлика между катма и марудник

# 409
За пръв път чувам марудник и ми беше интересно да науча точно какво е. Но линк на бг.мама не е източник на информация кое какво е и то така категорично заявено.

# 410
За пръв път чувам марудник и ми беше интересно да науча точно какво е. Но линк на бг.мама не е източник на информация кое какво е и то така категорично заявено.

Родът ми е от Родопите, баба ми правеше и двете, информацията в линка е достоверна. Но тук идеше реч за въпросът, че не е бил зададен коректно. Ми коректен си беше.

# 411
  • Пловдив
Да открия днешната сесия Simple Smile

"Той голям не ще да порасте" според мен е интерпретирано грешно във въпроса. Песента е стара и на архаичен език и в нея "не ще да" има смисъл на "няма да", а не на "не иска да".  Това се потвърждава и от следващата строфа  - не ще има розови страни, тук вече всичко е ясно.
Точно така. Пък ние се дивим, че младите не разбират "Под игото". Wink
Билалов обаче, Билалов не е млад. Дали крие грешката (не е важна наистина), или и той не се усети, не знам.

# 412
Или просто се пошегува (не много добра шега, като с прусаците и простаците).

# 413
Билалов пак започна да играе вместо участниците!
Не ми харесва, когато се намесва толкова активно и реално насочва към верния отговор.

# 414
Въпросът беше прекалено елементарен за 10 000 лева - трима от тях винаги са били в България и щяхме да чуем за тази група, а и 1994 година не е време, в което ще се заселят у нас англичани. Митко Щерев автоматично отпада като стил.

# 415
Как нацели Шагал! Това е верният отговор. Но наистина Билалов много помага.
Дяволо е прав, че за финал на сезона май ще видим въпроси за много пари.

# 416
Марк Шагал и Летящите хора. Наистина има интуиция

# 417
Винаги съм се радвала, когато участник печели добра сума, този път обаче - не!
Интуиция ли била, късмет ли... дрън, дрън 🙄 Като й подсказват непрекъснато...!

# 418
  • София
Знае кога да помага обаче и кога не. Защото с подобна помощ някой друг участник ще стигне и до 100-те бона. Wink
Но радвам се, браво, такива играчи искам да гледам, смели и да се хвашат за някаква далечна логика.

# 419
А не като следващият, който не знае какво е Аврамов дом...

Общи условия

Активация на акаунт