Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 640
  • 621
  •   1
Отговори
# 60
Тази жена изобщо няма място в предаването.

# 61
Подкрепят каузи - сега това е много популярно навсякъде
Добър въпрос и отговор за Интернет

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 18:51 от Sweta

# 62
  • Стара Загора
В коя ли част на Европа е родена Селин Дион Joy

# 63
Страшни глупости плямпа…

# 64
Веднага ми изникна в съзнанието - Нели Ким.

# 65
  • Sofia
Не знам отговора, но би трябвало всички да са родени в Канада според въпроса

# 66
  • Sofia
Всички са канадки

# 67
  • Sofia

Браво! Никога нямаше да се сетя.
Обаче имам чувството, че и подсказваха, защото бълва разни глупости и накрая - бам! Верен отговор..

# 68
  • София
Философката е трагична. Обаче извади късмет и стигна до 5000 🤦

# 69

Браво! Никога нямаше да се сетя.
Обаче имам чувството, че и подсказваха, защото бълва разни глупости и накрая - бам! Верен отговор..
На предпоследния въпрос беше много странно как мислеше за Европейски съюз, а после изведнъж маркира верния отговор. Освен това разсъждаваше поотделно върху всеки от вариантите за  отговор...

# 70
  • София
Аз не мога да повярвам, че някой не е чувал за Копакабана, Лазурния бряг.

# 71
… или да не знае нищо за Амалфи…

# 72
Човек не може да знае всичко. Но много неприятно впечатление правят хората, които се чудят как да се извъртят, че да покажат, че всъщност знаят отговора. Снощи Билалов тънко, тънко се подигра с дамата. За братя Карамазови. " Единият брат е Фьодор" - "Да, да Фьодор". "Другият е Дмитри"- "Да, да Дмитри". И така Билалов ги изреди, а тя се съгласяваше с него, без да спомене нито един. Интересно ако той си беше измислил някакво име....

# 73
Аз не чух Билалов да споменава Фьодор като един от братята, ако го беше направил, щеше да я е подвел, да. И тя сама даде отговора, а имената на братята не бяха част от въпроса. По-скоро Билалов искаше да покаже собствените си знания. Би било много елементарно да се подиграва, при положение че има отговорите пред себе си, някак си не е равностойно.

# 74
За Фьодор-моя грешка. Може би не съм била ясна. Билалов-дали по сценарий, дали по собствена инициатива, изреди братята. Не беше нужно тя  да дака след всяко име. Не го знаеш, добре, не може всичко да се знае, но да се стремиш да покажеш, че всъщност това го знаеш, а е видно че не е така, не изглежда добре. За мен.

Общи условия

Активация на акаунт