Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 529
  • 621
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ех, тези хора, абе защо така си хабят жокерите. Естествено, че има 0 оскари Хари Потър. Дори и да не го знае, на таква по-малка сума ще е най-логичното и очеизваждащото. Нула. Щом са я сложили там тази нула, значи това е верния отговор, по дяволите.

# 421
Замина си. Пак прекалено много пари спечели.

# 422
На възрастната госпожа говори на "ти", на дъщерята - на "Вие" 🙄

# 423
Жалко, изтървах епизода. Поне хванах Последният печели.

# 424
За аврамория дом и аз не знаех-свързвам го с разграден дом,а не гостоприемен.Иначе Шагал и слонските резци ги уцелих.

# 425
  • Пловдив
Аврамов дом, дори да е вложено леко пренебрежение, означава къща, където идва който и както си поиска и постоянно има някой външен, в тоя смисъл. За слона никога нямаше да позная, реших, че са предкътници, твърде встрани ми се виждат. Шагал го нацелихме, защото мъжът ми каза, че Дали и Пикасо нямат такива автопортрети.

А книгата "Дунавският лодкар" я знаех, даже си я бях купила в древни времена от бившата руска книжарница в Пловдив на немски ("Der Donaulotse"), като "купих" не значи "прочетох изцяло", но не знаех да има и такова заглавие. Съответно нямаше да съм сигурна, че е тя. Даже такова заглавие ми звучеше унило като за Хемингуей.

Главните герои са българинът Серге Ладко (как украински звучи) и годеницата му Нача. Sunglasses А, имаше и лош българин, също влюбен в Нача - Иван Стрига. Издавана е на български в началото на 20-ти век с побългарени имена, това пък съм го чела мисля, че в "Космос".

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 12:06 от Магдена

# 426
Знае кога да помага обаче и кога не. Защото с подобна помощ някой друг участник ще стигне и до 100-те бона. Wink
Но радвам се, браво, такива играчи искам да гледам, смели и да се хвашат за някаква далечна логика.
Да, де! Определено не помагат на наистина добрите играчи 🙂 Тях много бързо ги забиват с някой смъртоносен въпрос и ги пращат да си ходят. Явно нямат намерение да дадат 100-те хилядарки. Че и 50 не им се дават...
Помагат на някои и аз не знам на кои. Не са ми ясни критериите им. На млади и хубавки женички е ясно, но може би и полезни контакти? От професия и месторабота се впечатляват? Или просто при предварителния разговор им стават симпатични? Защото вчерашната не беше нито толкова млада, нито толкова хубава, а Билалов много й помогна! Ако не беше той, който услужливо й правеше разбор на всеки въпрос, нямаше нито далечна логика да хваща, нито интуиция да има, нито да е толкова смела. Още на 3-5000 лв. щеше да приключи участието си. За колкото си и беше реално. Направо си й ги подариха онези 20000, с които си тръгна.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 17:08 от птица

# 427
  • Русе
Знае кога да помага обаче и кога не. Защото с подобна помощ някой друг участник ще стигне и до 100-те бона. Wink
Но радвам се, браво, такива играчи искам да гледам, смели и да се хвашат за някаква далечна логика.
Да, де! Определено не помагат на наистина добрите играчи 🙂 Тях много бързо ги забиват с някой смъртоносен въпрос и ги пращат да си ходят. Явно нямат намерение да дадат 100-те хилядарки. Че и 50 не им се дават...
Помагат на някои и аз не знам на кои. Не са ми ясни критериите им. На млади и хубавки женички е ясно, но може би и полезни контакти? От професия и месторабота се впечатляват? Или просто при предварителния разговор им стават симпатични? Защото вчерашната не беше нито толкова млада, нито толкова хубава, а Билалов много й помогна! Ако не беше той, който услужливо й правеше разбор на всеки въпрос, нямаше нито далечна логика да хваща, нито интуиция да има, нито да е толкова смела. Още на 3-5000 лв. щеше да приключи участието си. За колкото си и беше реално. Направо си й ги подариха онези 20000, с които си тръгна.

Може и да не беше нито млада, нито толкова хубава, но все пак беше по-интелигентна от последните участници и на Билалов вероятно му е било малко по-интересно да задържи по-дълго човек, с когото да може да си поговори.

# 428
От последните - може би, но колко други симпатични и знаещи участници разкараха нарочно и набързо с гадни въпроси и без грам изчакване. Тази само дето на ръце не я понесе!
Билалов да не раздава собствени пари, та от неговото желание да си поговори с приятен човек да зависи крайната сума 🙂

# 429
Коалата яде само евкалипт.
Задават й въпроси за животни, защото е ветеринар...

# 430
Е, добре де, аз не съм ветеринар и знам какво е уомбата и тасманийския дявол, а тя не знае!

# 431
Ама и редакторите не знаят, че тасманийският дявол не се среща в Австралия. Е, може би в зоологическите гадини.

# 432
  • Пловдив
А въпроса за 2000лв беше също елементарен .

# 433
Не знам отговора, но сигурно ако се сети човек от кой език е това, ще е добра насока...

# 434
  • София
Ама и редакторите не знаят, че тасманийският дявол не се среща в Австралия. Е, може би в зоологическите гадини.
Ами Тасмания е австралийски остров.

Общи условия

Активация на акаунт