Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 530
  • 621
  •   1
Отговори
# 435
Да, ама не е част от материка Австралия, а като говорим за животни не използваме политическата карта. Все едно, не е за спор.

Иначе бих заложила на Дюма. Някъде съм чела, че той е имал нещо като манифактура за романи, с много наети писачи, на които само давал указания.

# 436
Тери Пратчет няма брат. Е, и книгите са му по-малко...
За Дюма знам, че са го обвинявали, че има фабрика за романи (и използва писатели-призраци), но чак 500... И не му знам роднините. Може би Балзак?

# 437
Азимов е

# 438
Добре, че се отказа.

# 439
Ама и редакторите не знаят, че тасманийският дявол не се среща в Австралия. Е, може би в зоологическите гадини.
Глупости, има си дяволи, на остров Тасмания, който си е Австралия.
Изчезнал напълно е тасманийския тигър, въпреки че има твърдения, че са виждали екземпляри в най-големите пущинаци.
Четвъртото животно не беше вомбат, а нещо което не съм го чувала. Но пък е елементарно, че колата яде само евкалиптови листа
Като цяло - прекалено елементарни въпроси.
А сега елементарен въпрос (поне за мене) за 10 000 лева.

# 440

В Уикито пише "написал или редактирал" . На мен ми звучи различно от само "написал".

# 441
Някои от неговите са по 200-тина страници. Последно четох Немезида, по-миналата година - това ако е книга... За мен е нещо като по-дълъг разказ.

# 442
Божееее, този с градусите счупи тъпомера.  Това не е някаква специфична подробност като много от предните въпроси.

# 443
Човекът има някакви тикове. Или е много притеснен, не мога да разбера...

# 444
  • In The Middle Of Nowhere
Кое е верен отговор на последния въпрос?
Аз не откривам с гугъл.

# 445
# 446
Това го помня, защото гледахме олимпиадата много съвестно и даже спорихме дали имат връзка двете.

# 447
Това го помня, защото гледахме олимпиадата много съвестно и даже спорихме дали имат връзка двете.
Някаква племенничка май беше - бързо пързаляне с кънки.

# 448
Скрит текст:
Ама и редакторите не знаят, че тасманийският дявол не се среща в Австралия. Е, може би в зоологическите гадини.
Глупости, има си дяволи, на остров Тасмания, който си е Австралия.
Изчезнал напълно е тасманийския тигър, въпреки че има твърдения, че са виждали екземпляри в най-големите пущинаци.
Четвъртото животно не беше вомбат, а нещо което не съм го чувала. Но пък е елементарно, че колата яде само евкалиптови листа
Скрит текст:
Като цяло - прекалено елементарни въпроси.
А сега елементарен въпрос (поне за мене) за 10 000 лева.

Да, да, нумбат, грешката е моя.

# 449
Ливан.

П.п. и аз не съм специалист по флагове, но ливанските кедри са известни.

Общи условия

Активация на акаунт